2006/09/18

Les exigències de Pesic

El C.B. Girona esta d'enhorabona per l'èxit a la lliga catalana. La contudent victòria davant del F.C. Barcelona avala el projecte de futur del trio Amat-Pesic-Maceiras. Aquest equip pot donar grans sorpreses en una temporada que poden lluitar a Europa, a la Copa del Rei i a la lliga ACB. El caràcter de Pesic és prou conegut en el món del bàsquet. A Girona en el club ja s'han hagut de posar les piles per complaure a l' entrenador que demostra que compleix.
Els qui no semblen comprendre-ho són a l'Ajuntament de Girona. Pesic va fer arribar exigències al regidor d'esports, Josep M. Jofre, en relació als vestidors, horaris d'entrenament i noves necessitats per a un equip d'elit. Les negatives de Jofre a Pesic i a la directiva haurien causat gran malestar al club. Segons ha pogut saber G-C durant la celebració pel títol el propi president del C.B. Girona, Enric Ametller, i el mateix Amat van demanar una resposta urgent a l'alcaldessa Pagans a les exigències de Pesic davant la passivitat del regidor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Girona no està a l'alçada de Pesic, aixó està clar!
Estarà Akasvayu empresa a l'alçada de Pesic?????
Què és Akasvayu?
Quants pisos ha construït Akasvayu?
Quants "pases" haurà de fer Akasvayu per adquirir primer el control del club, després adquirir el dret de recompra de la plaça ACB a les Institucions?
Quant tardarà Akasvayu, després de tot, a vendre's la plaça al CAI Saragossa?

Anònim ha dit...

quin regidor!