2007/04/19

Cicló Huguet

Si ahir parlàvem de tramuntana, avui això ja és un cicló. El Conseller Huguet està fent de les seves a universitats, i es queixa tot bitxo vivent.
La llebre va saltar amb la dimissió d'Hernández que és militant d'esquerra, per tant, poca broma. Potser no ha sabut adaptar-se als "canvis" que comporten el poder, o potser és que el Solà i l'Huguet no tenen gaire a veure.
En tot cas el paper de Palmada en aquest affaire és cada vegada més galdòs i per postres els rectors, que no són qualsevol, ja han negociat amb el presi el que cal fer, i ara es despenja una segona dimissió, justament el del dg d'universitats.
Van maldades per a alguns, encara que clar, potser per a d'altres és la millor notícia. Els que segur que no sortiran ben parats són els estudiants universitaris, però això a qui l'importa?

2 comentaris:

Jesús Pastor ha dit...

Crec que un sector com el Turisme i el Comerç que suposen un% importantíssim del PIB català es es mereixen una Conselleria pròpia.

En el mateix sentit, les univeristats i la I+R+D ho són tant per el futur del nostre país, que crec que també es mereixen tenir una conselleria específica.

Barrejar tants temes semblen més arguments, com bé diuen els rectors, de quotes de poder.

Anònim ha dit...

ja se que per tu es un orgull que els teus comentaris no siguin anonims... però es que la teva opinió es molt poc interesant i continguda... au sigues valent noi!!!