2007/04/02

En Fono té a punt el llibre


El nostre bon amic el Fono, Josep Maria Fonalleras, ens ha permès el luxe de llegir les galerades del seu nou llibre que esperem que arribi a temps a les llibreries per Sant Jordi. A G-C som així i per això destaquem els llibres dels nostres col·legues. En Fono ha titulat el seu llibre Un any de divorciat i és en forma d'autobiografia però amb un estil molt personal i amb més dosis de ficció, tal com ens ha fet saber. El director editorial Ara Llibres, l'Ernest Folch, està content de tenir entre els seus al Fono, que li donarà més prestigi a l'editorial. A G-C us podem dir que el Fono està en forma perquè tant literàriament com narrativament les encerta i el seu estat físic s'està adaptant a la seva escriptura perquè la veritat és que cada vegada està més finet de cintura. Ja us podem avançar que a G-C anirem a comprar Un any de divorciat a Can Guillen, La 22.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

El Fono està terriblement deprimit: Separat i el seu PSC en devallada sideral! Pobre Fono!A veure si se li acaba el xollo....
Per cert, què collons fot el Fono a la UdG, per lo qual cobra una barbaritat? Caldria alguna cosa més que ser sociata i parent d'en Nadal, per tenir un enxufe públic tant espectacular!

Anònim ha dit...

A Girona no cal gaire res ´mes que ser sociata, per viure del xollo...

vaia colla de sectaris

Anònim ha dit...

Exacte anònims!!
No cal que us el compreu per Sant Jordi. Més val el llibre de l' Enric Vila que aquest endollat d' en "Fono".

Anònim ha dit...

De que treballa en Fono Algu m'ho pot dir I de quants llocs cobra

Anònim ha dit...

de què treballa? de xupar de la mamella pública

Anònim ha dit...

El llibre de l'Enric Vila és el pamflet convergent contra el president Companys? Per cert, quindia deu estar passant el vostre Arturito després de no ser nomenat el més sexi de Catalunya!!!

Anònim ha dit...

osti, la reiterada conya sobre la "guapura" d'en Mas ja fa pudor, sigueu més originals i critiqueu-li d'altres coses....foteu pena novament...

Anònim ha dit...

què hi té a veure el físic d'en Mas? si éstà bé, per què ho està, si no, per què no...què passaria si la gent ens posessim a criticar el físic de Nadal, Montilla o la Pagans? que per cert, no tenen res per presumir! s'ha de ser realment mal intencionat per criticar aquestes coses. els polítics que se'ls judgin per la seva capacitat, no si són guapos o no.

Anònim ha dit...

home, G-C, on podrieu anar a comprar el llibre del vostre estimat Fono, si no a La 22? sempre tracteu bé els sociates i foteu canya als altres. que imparcials que sou! quina objectivitat! em perdoneu un moment que he d'anar al lavabo per vomitar.

Anònim ha dit...

D'acord, aneu-hi. Jo aniré a comprar un llibre d'en Tolstoi a l'Abacus. Encara hi ha classes, modèstia a part.

Anònim ha dit...

una mica cregut aquest Fono per pensar que a algú que no siguin els seus amiguets sociates li podria interessar la seva vida personal...una mica d'humilitat no li vindria malament...

Anònim ha dit...

El llibre de l' Enric Vila no és cap pamflet convergent.

És un bon llibre d' anàlisi política vers l' actuació de Companys.
Finalment hi ha algú valent a casa nostra, que fa bon periodisme i diu les coses clares i catalanes.
Certament, desmitifica la figura de companys.

D' aquí a que en "Fono" arribi a ser com l' Enric Vila encara ha de ploure molt. Ja li agradaria al Sr. Fono escriure com en Vila.

Apa, gent de G-C, no tanta propaganda de la 22 i a veure si procureu més pel territori i pel país.

Salut!

Anònim ha dit...

Com més odi provoqueu en els convergents més m'agradeu la gent de G-C

Anònim ha dit...

i el clan nadal ja li deixa escriure un llibre en què explica que bé que viu des que s'ha desempallegat de la germana de l'amo? algun as molt gros deu tenir sota la màniga, en fono, pq il capo li deixi publicar això...

Anònim ha dit...

Al convergent: dissimula, nen, i canvia l'estil d'escriure. Així podràs fer veure que no sempre ets el mateix (el tema de l'hora diferent està bé, però no n'hi ha prou). Una mica més de cap, encara que suposo que és demanar massa.

Per cert,espero que després de desmitificar en Companys, el vostre Vila es posarà a desmitificar els governs d'en Pujol; només cal recollir informació dels jutjats.

Anònim ha dit...

El tic autoritari del darrer comentari típic i tòpic d'un sociata pontificador i moralista. Relaxa't i pren-la pastilla de les 6.

Anònim ha dit...

espero que girona tingui socialisme per anys, ja que si els la representació de ciu de girona els que dominen les tecnologies i marquen linees son com vosaltres... pobra ciu... quina pena... visca el psc!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ecs PSC fa rojar

sectaris!

Anònim ha dit...

Tranquils, gent!!!
Ara ja sabeu qui són aquests de G-C!
El que s' ha de fer és no mirar més G-C i així no us fareu mala sang.

Total, per ser una veu sociata a la blogosfera dient floretes d' aquest desastre de govern municipal socialista que tenim a Girona doncs, la veritat, no cal córrer gaire ni perdre 1 minut més.

Per cert, us recomano la lectura del llibre de l' Enric Vila. Ben escrit i documentat.
No farà falta desmitificar Pujol. És el millor President que ha tingut Catalunya.

El que sí que hauríeu de fer la gent de G-C és desmitificar l' amo i tot el califat Nadal. Per cert, quan cobren ara per obres si s' és de la xarxa Nadal ? Un 15 % ?

Estaria bé treure del poder aquests endollats sociates començant pel "Fono", en Pluma, la Plana, la Bosch, en Sáez ....

Apa, siau!

Anònim ha dit...

per cert, sociates, com li van al marit de la bosch els negocis immobiliaris que fa al barri vell de girona?

Anònim ha dit...

Això és divertidíssim, sociates i convergents tirant-se els plats pel cap, la clàssica batalleta electoral portada al terreny de la blogosfera.
Els sociates tenen unes xarxes de poder i influència que fan por mentre que els convergents són una colla de carques retrògads amb unes ganes de manar que encara fa més por.

I el més lamentable és veure com IC-V i ERC juguen a una banda o a l'altre. Tant difícil és encetar un nou cicle en aquesta ciutat? Un nou cicle renovador i trencador que sens dubte ha de passar per la CUP, una nova esperança per treure girona del cercle viciós en que porta tant de temps immersa. Si aquests nois i noies no obtenen representació a l'Ajuntament em temo que Girona continuarà sent una ciutat grisa i encarcarada.