2007/04/12

Núria Pòrtulas, un cas flagrant

La Núria Pòrtulas està a la presó sembla que per uns fets encara no provats i com a conseqüència d'una actuació, basada en la llei antiterrorista, que vulnera clarament els drets humans i pels quals és possible la detenció d'una persona sense una acusació fonamentada i la incomunicació forçada d'aquesta durant cinc dies, fent-la ingressar a la presó de forma preventiva sense comprovar-ne la culpabilitat ni imputar-li cap fet delictiu i passant per alt la seva presumpció d'innocència. Com moltes persones i institucions del nostre país, G-C es solidaritza amb aquesta persona i la seva família i denuncia els procediments que no comporten seguretat per a les persones, què és el que hauria de garantir l'Estat amb la seva administració central i autonòmica i els cossos de seguretat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La Llei antiterrorista permet detenir per pressumció, Nuria o qualsevol "comando" al P.Basc.
ara be, perque tots els qui demanen la seva llibertat només ens mobilitzen sentimentalment?. Qui dels que es manifesten ha demanat la derogació d'aquesta llei?
Es qui deté a la Nuria el responsable de la llei? o bé aquells qui tot i firmar un paper per la seva llibertat,han votat a favor d'ella?
Francament, em sembla "electoralisme" escridassar als mossos quan nomes son executors.
Sortiré quan es cridi "fora la Llei antiterrorista"

Anònim ha dit...

visca la llei antiterrorista!!!!!!