2007/04/15

Ja és nostra, gràcies Pesic!

Sabíem que no ens fallaria i el mestre ens ha portat la primera copa europea de la història a Girona. Pesic és el nostre ídol, com be sabeu tots i totes, i per això demanem que col·loquin una estàtua amb la seva imatge a l’entrada del pavelló de Fontajau; no són tan americans aquests de l’Akasvayu i tenen tants milions que venen del nord d’Europa? doncs posats a copiar que ho facin bé. Estàtua de Pesic com a l’NBA.

G-C des de la llotja de Fontajau, demanem en Pesic de bronze. I segur que ho aconseguirem perquè l’afició també està amb el geni.
Quim Nadal, el nostre amo, molt emocionat amb la copa, pel que sembla encara és el president a l’ombra. Per aquesta gran victòria felicitem a Pesic i l’amo, per ser dos cracks. Ah i la Pagans ha fet l'onada i ha acabat amb la bufanda de l'akas al coll..no hi ha per menys...Visca l'Akasvayu!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també vull una estatua d'en Pesic a l'entrada de Fontajau.

Anònim ha dit...

Quin Nadal està al darrera d'aquesta web sociata? O és en Fonolleras que es vol fer perdonar davant l'amo?
Girona= Ciutat provinciana i caciquil

Anònim ha dit...

La ciutat no està a l'alçada de l'equip que tenim. A qualsevol altre lloc hi hauria osties per aconseguir entrades i milers de seguidors animant i celebrant-ho.

Ahir, animaven més els ucrainesos i davant de correus no hi havia més de 200 persones.

Que wapa la Pagans amb la bufanda oi? Aviam si s'hi fa la foto de campanya també....

Anònim ha dit...

Suposo que el vostre amo us dicta les notícies cada dia no?

Anònim ha dit...

Amos només teniu vosaltres, CiU i PP, les dertes de tota la vida. Cacics!

Anònim ha dit...

Collons quin nivell el socialista: "les dertes"
Així anem governats per analfabets com en Montilla i l'anònim anterior!

Anònim ha dit...

No sé si els sociates són els amos de G-C però sí que es pensen que són els amos de la ciutat, pavelló de Fontajau inclòs. Vaig veure el regidor delegat d'Esports de l'Ajuntament de Girona, Josep M. Jofre, aparcant el seu cotxe vermell en una plaça reservada per a persones amb minusvalideses físiques, a la zona VIP del pàrquing de Fontajau, un dia de partit. Segurament no hi ha cap persona amb una minusvalidesa física convidada a la llotja presidencial ni amb accés al pàrquing VIP, però fa lleig, oi? (per cert, vaig fer una foto del cotxe amb el mòbil)

Anònim ha dit...

els sociates són la pitjor plaga que hi pot haver. Què se'n pot esperar d'aquesta gent que accedeix al poder més per fidelitat a l'amo i al partit, que no pas per idees i treball...

Anònim ha dit...

Oh amo! Gràcies per la copa! Et donen les gràcie senyor amo per haver-nos fet guanyar la copa. Tu ets el nostre Pesic