2007/06/06

El Castell ha caigut

Van caient els grans castells convers....la negociació de Marina Geli aquests dies amb els d'Esquerra ha donat resultat i la Diputació de Girona, bastió conver de fa trenta anys estarà ara en mans de l'esquerra.
Ahir a la nit els convers passejaven pels carrers amb tristor i dessencís; en Pàramo no se'n sabia avenir, ell que és tot un senyor.
Però els números canten i els pactes són la política: 12 a 15.
Ara anem cap a l'Ajuntament, on l'acord està pràcticament tancat, es diguin com es diguin els consells: consultius, ordenatius, preferents, normatius...l'esquerra, catalanista i de progrés governarà a Girona, i molt aviat, potser en menys temps del que sembla també a Barcelona. Els acords van en bicing però van...

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Es passen el dia insultant a ERC i després pretenen que els faci de comodí? CiU no sap cap on va.

Anònim ha dit...

Lo bó de que ho maneu tot, és que només podreu perdre-ho.
ERC, sou més socialistes que ICV.
Presenteu-vos junts!

Anònim ha dit...

Ja us ho vaig dir: això està fet, encara que maregin la perdiu, està acordat, signat i segellat d'abans de les eleccions sinó no s'entén que, malgrat perdre un bon grapat de regidors -parlo del PSC, ERC i ICV- els tripartits estiguin més vius que mai.

Anònim ha dit...

Erc=traïdors. s'han venut als espanyolistes perdedors Psc un altre cop. Erc fa possible el món al revés: els guanyadors a l'oposició i els perdedors manant. ERc, d'aquí 4 anys haureu deseparegut, aquesta traïció la gent no ho entendrà i no us tornarà a votar. ja sabem que voleu destruïr Ciu, que el vostre amo Puigcercós està tot el dia planejant amb Montilla com eliminar qualsevol traça de Convergència però no us en sortireu, aquesta neteja ètnica se us girarà en contra. sou pitjor que uns nazis, Psc us està utilitzant i vosaltres us deixeu prostituir cada vegada més. sabem que feareu el mateix a l'ajunatment de Girona. d'últimatums a la Pagans, res, és Montilla qui us dona últimatums a vosaltres, deixeu de fer el ridícol. què espereu en baixar-vos els pantalaons de nou? és lúnic que sabeu fer bé. ERC=més socialistes que el Psc. d'independentistes, res. VISCA CARRETERO!

Anònim ha dit...

ERC sou uns venuts, tot per la poltrona un cop més.

Ja veure com el Patronat de Turisme s'en va a la merda.

El que ha de fer el PSC pq la Cristina Alsina tragui a Girona...

El pluralisme polític és que arreu manin els mateixos? No us extranyi que la gent es quedi a casa...

Anònim ha dit...

Company,

No tinc cap simpatia pels convergents, que han demostrat a cada ocasió que han ogut que són uns botiflers de primera, però dir que "l'esquerra, catalanista i de progrés governarà a Girona" em sembla una bestiesa. Catalanista el PSC? Progressista? Què vol dir això?

Girona es quedarà, amb aquest pacte, anclada en el temps, envellida, sense esma... ja n'estem farts de més de vint anys de socialistes a Girona...

Anònim ha dit...

o sigui, que s'ha de fer canvi només si es tracta de ciu:

Psc porten 28 anys a l'ajuntament i noooo, no s'ha de canviar res, que només d'ha de canviar per eliminar Ciu, encara que hagi guanyat!

les urnes s'han de respectar només si es tracta dels sociates!

això és democràcia, gent d'Erc?

Socialista Power ha dit...

Enhorabona a tots!!!!
Per una banda enhorabona als socialistes i als d'erc per aconseguir el govern de la diputació. Segur que no ha estat fàcil arribar a aquest acord.
Per altra banda, enhorabona als convergents i d'altres que us dediqueu a insultar en aquest blog, perquè s'ha complert al 50% el vostre objectiu. No s'ha aconseguit canviar el signe polític de l'ajuntament desprès de tants anys, però si que s'ha aconseguit l'alternança a la diputació en mans de ciu des de 1979!!!!

Visca els defensors de l'alternança, perquè aquest cop almenys teniu un 5 de nota!!!!

I es que es tant maco el socialisme!!

Anònim ha dit...

Continueu insultant-nos, així segur que el pacte CiU-Esquerra serà més a prop.

Anònim ha dit...

Se me'n fot si el pacte entre CIU i ERC està més a prop o no. Si vosaltres voleu destruïr a CIU, no pactar-hi!
Ara voleu fotre-la fora de Figueres, Banyoles, Ripoll, etc.
Sou una colla de sociates.
Ara, el temps no corre a favor vostre, i la gent us cala cada cop més.
Us imagineu que algú(PSOE+PP) fes això al País Basc, fotent fora al PNB de totes les institucions? Estaríeu dient, això no es pot fer, no es pot tractar al PNB com si fós el FN, fent-li un cordó sanitari!!
Sou el cavall de troia de l'espanyolisme a Catalunya.
Ja us ho fareu sociates, però de refer ponts amb ERC, cap.
I mira que jo era votant vostre.
ERC= PSOE

Anònim ha dit...

A Canet de Mar,CiU i el PSC han pactat (ERC era la força més votada). Ja tenim 2 Presidents de diputacions independentistes. No hauríeu d´estar feliços els catalanistes de CiU ?? I el que parla de Carretero no deu ni idea de que Carretero demana perfil propi a ERC,però no pas que deixi el Govern en mans de CiU-PSC !!!

Anònim ha dit...

Si ERC=PSOE,la independència està a tocar dels dits,perquè el PSOE ha estat sempre el partit més votat,exceptuant les nacionals on es queden a casa els seus votants.CiU ha passat de tenir 1 milió tres cents mil vots,a uns set-cents mil...i somia en recuperar-los insultant a ERC!!

Anònim ha dit...

gràcies a Montilla i Puigcercós aquest apsís està entregat totalment als sociates. tot, però absolutament tot, està controlat pels socialistes.

ni en els millors temps de Ciu no hi havia tant de poder acumulat en unes soles mans.
per higiène demòcratica això ha de canviar.

o el que val per uns no val per uns altres?

Anònim ha dit...

Diu que en Duran Lleida ja ha ultimat els acords per ser ministre de Rajoy?
El pacte natural és CiU i PP. Vegeu a Tarragona: no ha calgut negociar res. Sumen? Doncs governen.

Anònim ha dit...

El que ha dit que els d'ERC són pitjors que els nazis, podria disculpar-se, si us plau?

Anònim ha dit...

El Patronat de Turisme se´va a la merda? `Perquè? Perquè no mhi haurà un convergent? Si pensen així,entenc que a la Diputació hi hagi hagut canvi. Catalunya ha de prescindir de la gent que es creuen imprescindibles. Sobreviurem sense ells. Apa!

Anònim ha dit...

I ara la cristineta, que no pot veure els paganeros, s'haura de baixar la faldilleta i tragar carros i carretes a la Plaça del Vi. Començant pel "pluming" i la "ciclista", que ningú els suporta

Anònim ha dit...

Cristina cauràs en una depressió de cavall si has d'estar quatre anys a l'ajuntament com els darrers quatre que t'has passat. Per què no demanes un canvi com la teva "competidora ansiosa de poder" Palmada.

Anònim ha dit...

Esquerra is on fire!!!

aixo va be.

Anònim ha dit...

Déu ha abandonat Girona, Sant Narcís ha deixat de tenir-nos sota la seva protecció.

Anònim ha dit...

Falten menys de 12 hores perquè els de sempre recuperin el govern de Banyoles. Com deia aquell: cada poble té els governants que es mereix, i pel que sembla nosaltres ens mereixem això.

Anònim ha dit...

Els socialistes ho volen Tot, tot, tot, i erc.... els hi dona tot, tot i tot.
ERC, ja heu traït 3 vegades al país: operació rendició de TLL, presidència Montilla i municipals 07. Botiflers!

Anònim ha dit...

La veritat és que la imminent reedició del tripartit a Girona no és una bona notícia; el PSC és un partit que es perpetua en el poder i això no és bo de cap de les maneres. ERC i IC-V seran absovits i convertits en simples partits institucionals sense base militant. Girona continuarà sent la ciutat grisa i avorrida de sempre. Però encara és més lamentable el paper que està jugant CIU, sense projecte ni lideratge.; els comentàris que es poden veure en aquest fil en són la prova de la decadència moral i política de CIU: sectarisme, baix nivell, insults infantils, conservadurisme a l'alça... Així no es guanyen adeptes ni adhesions ciutadanes. Convergents, recicleu-vos una mica i renoveu el discurs i les formes.

Per sort, a Girona ha aparegut la CUP , que malgrat no tenir haver obtingut representació aporten una mica de frescura a la sosa vida política del municipi. Són l'únic partit amb bases i que aposten per les mobilitzacions. Segur que d'aquí quatre anys obtenen la representació consistorial que es mereixen, i si no, temps al temps.

Anònim ha dit...

I què coi importa el que quatre nens facins d'aqui a 4 o 8 anys? el que importa és que ara hi haurà el partit independentista més gran que mai hi ha hagut a Catalunya controlant govern nacional, 2 diputacions i molts ajuntaments.

Visca l'independentisme aglutinador d'Esquerra, única via possible per a l'alliberament d'aquest país!

Anònim ha dit...

Jo no és que sigui molt proper a PSC-psoe però crec que el que fa ERC és una bona estratègia.

és l'única via, tal com estan les coses, per controlar força istitucions i, a la llarga, acabar substituin els socialistes...

Anònim ha dit...

ERC torna a tenir la clau i s'ha demostrat que ho ha negocioat molt, molt i motl bé!

visca Esquerra i visca el país.

Anònim ha dit...

...i visca l'Alsina!

Anònim ha dit...

i què me'n dieu dels convergents que esteu arraconant? això ho preveu la vostra estratègia?

Anònim ha dit...

Mira, si aquest és el preu que cal pagar, quan sigui hora ja s'hi refaran ponts de diàleg.

Però de moment, a sac!

////

Anònim ha dit...

A tots aquests que diuen que tot el poder serà pels socialistes us voldria recordar que Esquerra tindrà la presidència de dues diputacions.

D'altra banda jo també demano que el que ha dit que els d'Esquerra són pitjors que els nazis es disculpi.

Anònim ha dit...

Vols dir que quedaran ponts?
A sac? Amb un 11% i baixant?
El dia que guanyeu, no sé que fareu!
Nanos, amb el PSOE per sempre! oblideu-vos de CIU. Però sabeu què?
Que CiU no desapareixerà, i el PSC tampoc. En canvi vosaltres... entre un 40% i un 50% menys de vots a Girona ciutat, Sabadell, Barcelona, Badalona, L'Hospitalet, Terrassa, Vic, Berga, Vilafranca, Vilanova, Mataró, la Seu d'Urgell, Lleida, etc.
A sac!

Anònim ha dit...

tants anys de mamar de la mamella... ja era hora que s'escombrés ciu de la diputació. Què en faran de tots els càrregs de confiança que tenen? llàstima que amb tants anys ja han consolidat a molta gent. Ànims Vilert, t'espera una feinada!!!!