2007/06/06

Esquerra en el prime time

Hi ha qui per sortir al Telenotícies fa el que sigui, que ja sabeu que no ets ningú si no tens el teu minut de glòria al prime time de la pantalla. Per això Esquerra, que ja sap el que és tocar cuixa perquè s'ha fet adulta, Huguet dixit, i li agrada molt, fa i desfà, fent pactes a tort i a dret per no només ser adulta sinó semblar-ho; però té uns "reagrupaments" unes "corrents d'opinió" que es mouen com anguiles. Puitxi, encarregat de controlar el pati, està movent fitxa i ha fet sortir als nens macos del partit al Parlament per a fer una contra-contra-corrent d'opinió i ser protagonista del Telenotícies...vés que no hagi de deixar ell també la poltrona per salvar la cara, que aquesta vegada li tocaria en ell ser el sacrificat...vés que no li facin el sorpasso els més amics...

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Tripartit PSC+ICV+ERC a Girona confirmat.

Llàstima: molts volíem veure a la Salamanya i a en Pluma treballant com mortals!

:-(

Anònim ha dit...

Collons G-C. qunin empatx de sintaxi. Poc que s'enten res! O és que potser, de fet, no teniu res a dir...

Anònim ha dit...

Puigcercós afiliat al PSOE. Sortiràs amb globus d'ERC, com en Joan Gaspart del Barça.

Anònim ha dit...

Falten menys de 12 hores perquè els de sempre recuperin el govern de Banyoles. Com deia aquell: cada poble té els governants que es mereix, i pel que sembla nosaltres ens mereixem això.

No em torneu a censurar, sisplau.

Socialista Power ha dit...

Està be que erc comenci a creure que es un partit de govern i no un d'oposició com interessava sobretot a ciu. Les estratègies del gran (i dolent) manipulador madí, que estan radera de carreteros i d'altres eixalabrats.
ara només cal que posin una mica d'ordre a les seves files i expliquin que la politica es pacte i que es important governar per complir programes. També tindrien que fer una explicació de perque la independència no es una preocupació de la ciutadania i que realment no interessa a la gent. Si tiren per aquesta via (per la vessant independentista) si que es poden fer mal a si mateixos.

Consells socialistes: savis consells!!!!

Anònim ha dit...

Be, ara comença l'espectacle PSC i ERC governan junts 4 anys jajaja l'únic que ha quedat clar es que hi ha uns que manen i uns que estan a l¡óposició , en resum només hi ha una alternativa jjaajaj espereu d'aquí a 4 nys ... per cert a Girona em diuen que en poc temps alguns politics del PSC haurán de começar a explicar el seu increment desorvitat de patrimoni ........

Anònim ha dit...

Socialista de Gran Poder explica'ns que ha passat a Sarrià de Ter. Política és pactar.

Socialista Power ha dit...

Això es el que ha pasat a Sarrià de Ter:
El cap de llista d'ERC a Sarrià de Ter, Roger Torrent, serà el nou alcalde del municipi després del pacte per formar govern que va signar ahir amb el candidat de CiU, Lluís Aymerich. Aquest «acord pel canvi» implica el pas a l'oposició del PSC, que ha perdut la majoria absoluta que tenia al municipi des del 1983, fa 24 anys. En aquest sentit, el cap de llista del PSC, Roger Casero, va manifestar el respecte a aquest acord, però va criticar l'actuació de Torrent en les negociacions de pacte argumentant que li sembla que «no ha jugat net». Per a Casero, les negociacions «han estat una presa de pèl» perquè diu que ERC els va presentar una contraproposta «quan ja tenien el pacte precuinat amb CiU». Casero va fer també un advertiment «al retrocés» en les polítiques de serveis socials.

Torrent i Aymerich van explicar que havien interpretat els resultats electorals com a «clau de canvi», motiu de la decisió de pacte entre ERC i CiU, i considerant que fer-ho amb el PSC suposava optar «per la continuïtat». Els dos caps de llista, que aposten per un govern fort, estable i per quatre anys, diuen que lluitaran perquè l'AP-7 no s'ampliï a més de tres carrils per banda, i que els seus programes respectius coincideixen en les parts troncals i en gairebé tots els punts. L'acord implica, a més de l'alcaldia per a Torrent (ERC), la primera tinença d'alcaldia per a Lluís Aymerich (CiU); la segona per a Sergi Torrentà (ERC); la tercera per a Jordi Costa (CiU). Les regidories seran per a Raimon Cros (ERC), Maria Dolors Grau (CiU) i Jordi Paretas (ERC).

Anònim ha dit...

El que es fica amb la Salamanya no en té ni idea de la seva vida, és un ignorant total, absolut. Potser ell als tretze anys ja treballava en una fàbrica com la "ciclista"...
Podrà tenir altres defectes, però tothom que la coneix l'admira per la seva capacitat de treball. De l'"estilogràfica", no en puc parlar amb coneixement de causa. Deixeu d'insultar i dediqueu-vos a discutir amb idees, si és que en teniu...

Anònim ha dit...

Si ERC està on està és justament perquè és independentista. A la gent se li´n refot la unitat d´Espanya,i això us hauria de preocupar als de la sucursal socialista.L´independentisme creix,té un espai propi consolidat,i arribarà a guanyar el suport de la gent que saben que el benestar i la cohesió social són impossibles en una Espanya imperial desfassada.Els gironins,amb Ryanair,han descobert que són iguals que qualsevol europeu.El PSOE (ja que el PSC no existeix a Europa ni a Espanya),té un problema gros: es diuen federals quan el federalisme ha estat enterrat i sepultat (Maragall inclòs).Els socialistes han tingut els pitjors resultats de la Història a Catalunya.I a sobre,els espera una crisi descomunal després que ETA hagi decidit que Rajoy i el PP manaran a Espanya. El Bye Bye socialista,a tota Europa,aviat arribarà aquí

Anònim ha dit...

vinga, ha començat la cacera de bruixes no?

com es nota que sou sociates!!

Anònim ha dit...

COM COI PODEU DIR AQUESTES MERAVELLES DE LA INCOMPETENT MÉS GRAN QUE MAI HA TINGUT LA CIUTAT DE GIRONA, ÉS A DIR, LA SALAMAÑA??

Sort que si està més a l'aju ntament l'han de patir menys a l'universitat!!

Anònim ha dit...

Salamanya és gairebé una analfabeta. És brutal com pot fer classes a la universitat. Aquesta sí que és una bona 'colocada'.

Anònim ha dit...

Ep sí ! Tenen raó. La 'Salamandra' és més burra que una sola de sabata. La família Nadal li va donar de menjar a la mà i ara paga favors prestats. És una paia sectària com poques i amb un coeficient intelectual justet.

Anònim ha dit...

FORA SALAMAÑA !!!
VISCA EN PUIGDEMONT !

Anònim ha dit...

els de la llista sociata són alla per ser sectaris, corruptes i llepaculs, no per ser professionals.
a més s'han enriquit des de que hi són: mireu el cas de Pluma, Salamaña, Pia Bosch etc etc. per no parlar de Nadal que s'ha forrat al màxim.

Anònim ha dit...

Quina intel·ligència tan aguda!
Si us penseu que insultant i desqualificant les persones que no us agraden aconseguireu alguna cosa, aneu molt malament. La discussió política s'ha de fer amb idees i respectant l'adversari. Això sí que és sectarisme del més pur! I que consti que jo ni sóc sociata ni els he votat mai.

Anònim ha dit...

Llegint aquestes intervencions, no m'estranya gens que hi hagi tanta abstenció.

Anònim ha dit...

G-C us he de felicitar perquè jo també sóc socialista, d'esquerres i catalanista i compateixo els vostres punts de vista i m'encanten les aportacions de socialista power, perquè també pensa com nosaltres. Les esquerres són el futur

Anònim ha dit...

No hauríeu d'insultar d'aquesta manera, això és lamentable. I menys encara personalitzar tant, això és de covards, digueu les coses a la cara si sou capaços.

Tanta pugna pel poder em fa enyorar la CUP,l'únic partit que ha mostrat tenir conviccions i principis més enllà dels càrrecs i la gestió pura i dura. Una llàstima que no hagin entrat, tot i que no m'extranya, el pacte de silènci ha estat brutal i cap altre partit ha protestat.

Anònim ha dit...

perquè serveix aquest blog? que algú m'ho expliqui. per debatre sobre política? definitivament, NO. Tot això comença a fer pena, molta pena. Srs. creadors del Girona Confidencial, comencin a reflexionar siusplau!