2007/06/02

Puigdemont envoltat de verd

Les cases de colors de la vora de l'Onyar estan fent de fons d'escriptori per a alguns que han penjat pancartes per fer que el Puitxi i el Carot (?) donin el vist i plau al tàndem Alsina-Olòriz. G-C ha comprovat que el cafè que s'han près a l'hotel avui el Puigdemont i la parelleta feliç Alsina-Olòriz ha anat d'allò més bé, i com que la vena carreteril a Girona és majoritària, la campanya interna no ha fet més que començar.
Puigdemont no se'n sap avenir de tant de verd i verdures com l'envolten, entre carots i ecologistes de disseny. Haurien de recordar que per empassar-se el bon vi de la Plaça cal un bon tall de vedella gironina, que tanta verdura no els sentarà bé, que ja sabem que és laxant...

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai, ai, ai, socialistes que se us nota preocupats. No patiu home que l'Alsina i l'Oloriz a darrera hora us donaran el suport que us manca o, es que no ho teniu clar això? Au vinga home que ja ho teniu signat de fa dies i ara us agrada marejar la perdiu.

Unknown ha dit...

Pacte nacional, ja!

Anònim ha dit...

pacte a la basca ja!

Anònim ha dit...

Aqui no és pas en Carod ni en Puigcercós qui hi ha de donar suport sinó els d'ICV, que estan acollonits perquè si aquí hi ha un tripartit alternatiu (ciu+erc+icveuia) arreu on fan de crosa del PSC, trontollaran.

Qui cal convèncer són els ecos de disseny, que ERC ho té molt clar que cal un canvi!

Anònim ha dit...

A BCN també hi podria haver un pacte CIU (12) ERC (4) ICV (4)
Curiosament l´únic que el podria desbancar seria el bipartit espanyol com a Roses. PSCPSOE (14) PP (7)
Van caient les màscares.

Anònim ha dit...

ICV ha pujat als llocs on havia pactat amb CiU, deixant el PSC-PSOE a l'oposició. Mireu-ho

Anònim ha dit...

"Icveuia-EPM" i no sé què més ens importen poc.

Aquí estem per l'independència, no per les pastanagues i la immigració de disseny.

pacte nacional ja!

Anònim ha dit...

A veure si ERC y IC tenen el què han de tenir per pactar amb CiU. Ja n'hi ha prou del PSOE de Montilla.

Anònim ha dit...

Jo hi estava d´acord,però al comprovar que a CiU hi queden nacionalistes de tall racista que a més canten El Virolai,espero que no es faci el tripartit a la basca.Ho sento per Puigdemont,Però CiU és un partit que té massa merda física al cervell dels seus votants.

Anònim ha dit...

el comentari de l'últim anònim és el més racista de tots. el socialistes com tu es pensen que només ells tenen el dret de votar, i de manar. ho sento per tu, noi, però els socialistes heu d'aprendre el que és la democràcia. encara que no us agradi. mireu només que fa el vostre amiguet Chávez a Venezuela

Anònim ha dit...

sociates i convergents: les dues cares de la mateixa moneda. A Girona els sociates són la dreta pura i dura, conservadora i carca, això sí, disfressada de pijo-progressisme. D'acord que els de CIU són també la dreta pura i dura però al menys no han manat durant 30 anys i això hauria de pesar.
A girona canya als sociates de dretes!

Anònim ha dit...

una mica de tolerancia, si els de ciu erc ic pacten, de que viurien els actuals regidors com en feliu, jofre, salamaña etc... no han treballat mai i aixó els soposaria perdre casi 400.000 pts al mes 14 pages jajajaj. Hos imagineu en Pluma buscan feina jajajaj en fi millor no imaginar miseries , que segueixin manan que sino encara els .....

Anònim ha dit...

Be , sóc el que acaba d'escriure , retiro el comentari d'en Pluma , que em diuen que el seu pas per l'ajuntament ha fet que de no tenir res el dia que hi va entrar a tenir un patrimoni de mes de 10 milions d'euros ... joder jo no tenia ni idea que es guanyava tan a un ajuntament.
Li demano disculpes i entenc que viura de la renta.

Anònim ha dit...

Per denunciar, s'ha de demostrar el que es diu. Si aquest "saberut" s'informés una mica més, sabria que en Pluma cobra el mateix que la Cristina Alsina o en Joan Olóriz (i no té 10 milions d'euros: què més voldria!), i els altres que esmenta cobren el mateix que en Pardo, en Poch i en Manyer. A més, tots ells tenen feina. Si tens diarrea, aboca la merda al vàter o a la comuna, que és el que fa la gent civilitzada.
Quin debat polític tan interessant!

Anònim ha dit...

home, aquí no s'ha dit que Pluma cobra 10 millions d'euros al mes, o a l'any, sinó que s'ha enriquit misteriosament amb 10 millions d'euros des de que "treballa" a l'ajuntament... és que es veu que es guanya molt bé sent regidor d'habitatge...

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)