2007/06/06

L'Anna manarà a la Plaça del Vi

El tripartit gironí ha desbloquejat les negociacions i han arribat a un acord per un govern catalanista i d'esquerres a l'Ajuntament de Girona. L’Anna tindrà el poder a la Plaça del Vi i manarà amb l’estilogràfica i la ciclista. La Cristineta i l’Olòriz saben que Girona està en bones mans si hi ha el PSC a l’alcaldia. Ara la idea és que el cartipàs municipal estigui enllestit dissabte.

El consell de presidència s'estrenarà aquesta legislatura. El PSC vol que sigui de caràcter polític, en mans dels regidors, però ERC i els ecologistes de disseny pretenen que gestioni. Ara ja va en serio i veure’m que farà el Puigdemont, un conver més que se l’ha fotut i que haurà de decidir si es queda avorrit al Parc de les Feres o bé aposta per picar pedra a Girona, que no se sap què és pitjor.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Quín fàstig!!

Ja s'ha venut ERC amb el tema de la Diputació.

La neteja étnica de Convergència s'està consumant per aquests sectaris espanyolistes.

No podreu acabar mai amb nosaltres, som masses i la gent us passarà factura...

Si això hjo haguès fet CIU no vull saber el que dirieu....

Anònim ha dit...

Sou patètics una vegada més

Anònim ha dit...

Saps que farà en Puigdemont? Treballar per guanyar-se la confiança de la gent. I no com altres, que se la foten (Montilla té molts menys vots que en Simancas) i venen els salvavides a donar-li el poder que el poble no li ha donat!
ERC = PSOE

Anònim ha dit...

Ella serà alcaldessa i en Pluma alcalde

Anònim ha dit...

No està tant clar tot això que digueu.

Anònim ha dit...

l'alcaldia vé en el pacte de la Diputació, tot decidit per Puigcercós, Montilla i Zaragoza. la Cristineta s'ha baixat les calcetes per la milessima vegada i l'Oloriz a petxugar.

ara queda a veure quan es tiraran els plats pel cap la próxima vegada.

en Puigdemont mereix tot el meu respecte, val mil vegades més que la colla d'impresentables del tripartit de Girona.

el temps passara factura.

votar Erc és votar Psoe.

Erc, una altra vegada, traïdors.

Anònim ha dit...

G-C , no cal anar en plan fotetes,Puigdemont ha quedat bé i Olóriz i Cristineta uns venuts

ja sé q esteu contents q cobrereu 4 anys més del vostre amo Montilla i la seva servent Paganetis, però no aneu tant sobrats, q de la manera q teniu d'"escriure" es nota q sou una mica analfabets.

bé, ja sabem q no es pot demanar gaire dels sociates de l'Aj de Gi

Anònim ha dit...

Una pregunta per la tropa de convergents habituals: us paga el partit per estar escrivint tot el dia als blocs? Que ho faci Ciutadans ho entenc, però vosaltres...

Anònim ha dit...

al sociata de torn: què passa, els comentaris que no són vostres no són vàlids?
o voleu prohibir qualsevol opinió contrària, igual que el vostre amiguet Chávez?
saps què et dic: si no t'agrada, posat'hi fulles, tal com deia el vostre estimat soci de tripartit, Carod

Anònim ha dit...

anònim sociata:
Com vols que ens pagui CIU, si no té ni un duro ni governa enlloc. Ho fem perquè volem. Sou vosaltres els que teniu milers i milers d'enxufats a per tot que tenen temps per fer confidencials proMontilla i Nadal.
Mira si queda clar que li diuen l'amo.
Som el poble, ja sé que us costa d'entendre, som aquells que ho fem per què ho creiem, no perquè ens enxufin.
M'agradarà veure el dia que el Tripi perdi poder, - tard o d'hora arribarà, si ho tenen tot, no es pot mantenir tot sempre- marxareu com rates els qui ara els hi feu la pilota.
Ah, i per cert:
ERC = PSOE

Anònim ha dit...

ERC encara pot pactar amb CiU a Girona, igual com ho pot fer a Salt i a d'altres llocs. Ja veurem.

Anònim ha dit...

Els que diuen que ERC=PSOE poden dir amb qui pensen pactar? No tenen amics enlloc i es passaran la vida somiant que tindran una majoria absoluta

Anònim ha dit...

i Erc encara presumeix que els seus amics son Psc-Psoe? amb amics com Montilla, no et calen enemics!

Montilla ha obligat Erc a pactar amb Psc a la Diputació de Girona i a l'ajuntament. això fan els vostres amics!

Olóriz no té més remei a afegir-s'hi, si no vo, quedar amb el cul en l'aire! (llegiu el Diari de Girona d'Avui)

Cristina Alsina no té cap llibertat per fer res, si no, hauria fet el pacte amb Puigdemont mil vegades abans que amb la Pagans, amb la qual té una péssima rel.lació

Anònim ha dit...

Mira, setciències tots d'aquesta merda de fòrum sociata:

Quan estigui fet el pacte, opineu. Mentrestant, de tot el que llançaríeu a Esquerra, en feu un bunyol, l'amaniu amb una mica de multiculturalitat i us el foteu per l'esfínter.

viscalaterra

Anònim ha dit...

La propera alcaldessa serà la vostra colometa Pia Bosch. Serà una aposta guanyadora 100%

Anònim ha dit...

per un pacte ciu,esquerra i ic, prou de dictadures, fotem fora 25 anys de nadalisme.

per un pacte a la basca

Anònim ha dit...

Que si els d'ERC són uns nazis, que si els socialistes uns dictadors... El nivell democràtic dels convergents d'aquest bloc és prodigiós. Que no us va ensenyar res el president Pujol?

Anònim ha dit...

Si en Casadesús i en Puigdemont mouen fitxa, l'alcaldia serà pel tripartit a la basca. Si en Casadesús torna a parlar amb Esquerra, pot fer enrere el pacte de la Diputació i aconseguir una reedició de l'antic pacte. Em consta que a Esquerra hi ha molta gent que té la mosca al nas als socialistes...Convers, moveu-vos que no tot està perdut...Un amic.

Anònim ha dit...

A mi m'és igual que feu alcalde en Puigdemont, l'Alsina, l'Olóriz o en "Pepito de los Palotes", però enteneu-vos i porteu una mica de renovació a Girona, si-us-plau!

Ja és una pura qüestió de qualitat democràtica!

Anònim ha dit...

El nivell de paranoia convergent arriba a límits esquizofrènics. Heu llegit el malalt que diu que Montilla va trucar a Alsina per obligar-la a votar no sé qui? I després de passar-se el dia unsultant enlloc d'estar a cal psiquiatre,van i volen pactar...amb ERC !!!!! No crec ni que ells mateixos siguin conscients de la seva malaltia

Anònim ha dit...

Suposo que ERC és conscient que amb aquesta decisió acaba de fer un favor a la CUP, i que IC-V s'allunya cada cop més del seu electorat més conscient i militant per apropar-se a la CUP. Tant poden tirar les cadires?
Entenc que els sociates són un partit de poder però ERC i IC-V... no ho acabo d'entendre.

Tanmateix, el més patètic i lamentable és el paper que juga CIU, no s'acaben de situar, només cal mirar els comentàris patètics i de nivell gallinàci que fan els convers en aquest fòrum. Tret de mancar al respecte, insultar i cridar molt no saben fer gaire res més. Anem arreglats a Girona amb aquest nivell.

Anònim ha dit...

l'últim anònim que diu que els de Ciu insulten: mira una mica el que has ecrit tu: hi ha més insults en el teu comentari que en tots els altres junts

Anònim ha dit...

quina gràcia! Ciu no sé què, Erc venuts, Icv han perdut els papers! els únics vàlids d'aquest món són la Cup! sort que hi ha la Cup per salvar aquest món!

Anònim ha dit...

Avui ERC s'ha venut Salt, desprès de la gran feina feta aquests 8 anys. Nomès cal que travesseu el carrer i mireu com està de deixada, bruta i insegura Santa Eugènia.

Tot per la Dipu eh? Quína vergonya!!

Anònim ha dit...

Els botiflers i dretans d´ERC han pactat amb CiU a Tortosa i potser a Vic...Heu llegit algun comentari dels convergents felicitant a ERC?

Anònim ha dit...

Algú pot explicar l'idili entre l'Alsina i l'Oloriz, a part de posar els sociates contra la paret?
El que és cert és que abans no tenien una bona relació. Ara, què ha canviat?

Anònim ha dit...

Ei anònim anterior!

L'Alsina i l'Olóriz són fets de fusta diferents, però aguantar el jou de treballar a contracorrent, amb en Pluma i la Salamanya tocant els pebrots.... això ajunta més que una hipoteca!