2007/06/13

Bombos i Platerets!!!

Ha entrat... ha entrat, de tres.... de tres!!! I l'àrbitre ha xiulat el final del partit...la Plaça del Vi torna a tenir tripartit d'esquerres. G-C no ha dubtat mai de que seria així, la informació s'ha de compartir.
El cartipàs té algunes novetats, però no són significatives, és al Consell de Presidència on trobarem el rovell de l'ou de la nova legislatura i on es veurà de quin peu calcen tots plegats, els qui el volien i els qui no el volien, que decidir no és tan fàcil com sembla.
Ara toca treballar de valent per demostrar que Girona segueix sent un exemple de ciutat superior, amb qualitat de vida, amb glamour...i què més dóna si el Consell Comarcal del Gironès se'l reparteixen entre els d'esquerra i els convers? cap problema...alguna cosa havien de tenir, i així tots contents...L'amo, i els altres amos, ja ho tenen controlat.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Després d'aquest comentari us aconsello que deixeu de dir-vos bloc independent

Nahmànides ha dit...

Força curiós, això del "bloc independent" vostre... Quina cova de sectaris, mare de déu senyor... En fi, això del Tripartit estava cantat. Han allargat una mica la comèdia, però no n'esperava menys. A Madrid deuen estar contents, així se'ns podran continuar pixant a sobre amb el tema del TGV, i la Pagans contenta. Que allarguen el termini dos anys més? No passa res, que tenim un govern amic!

Sento una gran curiositat per saber qui hi ha darrere d'aquest blog i d'alguns dels seus contertulians. No sé com es pot arribar a aquests nivells de sectarisme, fins i tot donant per descomptada la vostra condició d'afiliats al PSOE-GAL.

I els d'ERC, que vigilin bé, perquè s'estan cavant la tomba, a Girona i arreu. Els que encara sentim alguna cosa pel nostre país continuarem tossudament alçats, com sempre.

Socialista Power ha dit...

El que té informació informa.
El que té opinió opina.
El que té mala llet insulta.
El que té enveja insulta.
El que té ràbia insulta.
El que té odi insulta.
El que insulta NO té educació.

Això es el que passa en els comentaris d'aquest blog, no cal confondre els desitjos amb l'informació.
Si els de G.C. ho diuen "agua lleva"!!!

Més i més salutacions i abraçades socialistes!!!

Anònim ha dit...

Socialista del Gran Poder, aquesta lletania que ens has deixat escrita l'hem de llegir cantant-nos-la a ritme de Sevillana?

Anònim ha dit...

Vergonya aliena a part de pena és el que sento jo de tots plegats, jo sóc dels que preferia pacte ERC-CIU-ICV una vegada coneguts els resultats electorals. En Carles Puigdemont era el candidat més vàlid però el partit on milita (i que jo no voto) també va fer el que va poder per cagar-la abans de les eleccions. Visca Catalunya, algun dia vindran temps millors. Ah, i pels "socialistes", el seu partit té un nom equivocat, li sobra la C.

Anònim ha dit...

«ciutat superior, amb qualitat de vida, amb glamour»? Deixant de banda que fa lleig mamar-se-la en públic, sospito que els autors del blog viuen, com molt a prop, a l'espai exterior.

A més a més, passo per una hipotètica Girona amb qualitat de vida –per tothom, és clar, i no com ara–, però no m'agradria gens que fos superior a cap altra ciutat. Pel que fa al «glamour», adivineu per on us el podeu ficar si mai arriba a haver-n'hi.

Nahmànides ha dit...

Al sociatista power,

Intueixo que la tirallonga de sil·logismes anaven dirigits a la meva persona. No sé exactament on has vist insults en el meu comentari. Us he qualificat de sectaris. Vegeu que en diu el Diccionari de la Gran Enciclopèdia Catalan de l'adjectiu sectari:

1 adj Relatiu o pertanyent a una secta o a una facció.

2 m i f Sequaç intransigent, fanàtic, d'un partit, d'una opinió.

Bé, crec que la segona accepció us escau d'allò més. O és que no sou fanàtics del PSOE, que en glosseu les victòries com si fos un partit de bàsquet? Sectarisme és posar per davant SEMPRE el partit a la ciutat o al país.

Fa temps que segueixo el bloc, i en cap dels vostres comentaris, posts i rèpliques no he estat capaç de detectar una mínima preocupació per la ciutat o el país. El partit, el partit. No ho sé, em recorda alguna cosa això... La URSS? Cuba? La RDA?

Anònim ha dit...

home no feu cas als socialistes, fumen i es droguen massa o estan emborratxats ara que la Pagans hi torna a ser-hi.

però estem d'acord q són els 4 últims anys dels sociates a Girona? ja hem vist q ningú no vol la Pagans i que ISC i ERc hi han pactat forçats per Montilla i Puigcercós.
La Pagans és péssima alcaldessa, inútil, i això no és un insult, ho diuen fins i tot els seus. Pluma té una imatge dolentissima, etc ...és q de la seva llista no es salva ningú!

ah, i si voleu saber qui fa aquest bloc...un tal "calvo" la dona del qual estava a la llista i s'ha quedat per fora ...

Socialista Power ha dit...

per en nahmànides:

el meu comentari no anava per tu, tu qualifiques i opines, no insultes.

Salutacions discrepants i socialistes!!!

Anònim ha dit...

Sospito, només sospito, que un anterior anònim es referia a mi com a pressumpte autor d'aquest blog. I ho sospito no només perquè la meva ex dona –atenció al prefixe, no facis emprenyar a l'actual– s'ha quedat fora per poc, sinó perquè no tinc gaire cabell.

Doncs mira xato, si coneixessis el meu cap interiorment tant com sembla que el coneixes per fora, sabries que d'això res perquè:

1/ No sabria ni com posar-m'hi per fer un bloc. I en cas de saber-ho, sóc massa vago per dedicar-hi temps.

2/ Ni volent, sabria escriure tan malament com els autors del blog. I en cas de saber-ne, em faria vergonya demostrar-ho.

3/No tinc la més mínima simpatia cap el PSC. I en cas de tenir-la, m'abstindria de fer-la pública (per exemple, els comentaris del tal Socialista Power semblen fets per un convergent per guanyar adeptes a la causa, ja veus tu quin nivell)

De res, xato, encantat d'ensenyar a qui no sap.

Anònim ha dit...

Ai SocialisTa Power i G-C, no heu entès res....

la idea no és si sou d'un color o d'un altre, sinó que informeu. Que no ho heu fet, durant les negociacions a l'alcaldia de girona.

Si no, per a què serveix un confidencial?

I per cert, G-C, els canvis al cartipàs són significatius (almenys en el que representa a pressupost mogut per cada partit): llegiu més home!

Jesús Pastor ha dit...

Sap greu veure com des d'aquest web es menypreen les institucions a les quals no es governen. El consell comarcal del gironès es mereix el mateix respecte que l'Ajuntament de Girona, la Diputació i la Generalitat.

Sens dubte aquests dies s'ha demostrat que per bé o per malament la societat gironina és extraordinàriament conservadora.

No ens mirem tant el melic, acabo d'estar per feina a Vitòria i ens passen la ma per la cara en moltíssims aspectes.

Per tenir una Girona millor cal fer autocritica.

Anònim ha dit...

Efectívament, Girona és una ciutat molt conservadora i a més a més és una ciutat mediocre, amb pocs atractius i tremendament avorrida.

La ciutat viu en un estat permanent de letargia, és provinciana i no sap ser universal. En comptes de cercar les seves arrels i projectar-se cap al futur i cap a Europa, es manté en un provincianisme patètic, s'avergonyeix de les seves arrels rurals i s'enmiralla en un multiculturalisme buit, naïf,poc creatiu, mercantilitzat.

I la vida política municipal és un simple reflex de tota aquesta mediocritat. Cal viatjar una mica i veure d'altres indrets que ens passen la ma per la cara: Vitòria, Malmo, Lill, frankfurt, Cophenaguen,Freiburg, Granada...

Que ningú es pensi que m'hi recreo per gust. Sóc gironí i m'estimo la meva ciutat, la meva gent, la meva terra...però veig que Girona i la majoria de gironins no és capaç de veure més enllà, de fer autocrítica. M'agradaria sentir-memés orgullós d'aquesta ciutat però la veritat és que cada cop sento més vergonya aliena de ser gironí, ni tant sols sabem preservar el nostre entorn natural; tenim un riu Onyar que fa pena i misèria de veure'l, un panorama artístic que és per posar-se a plorar...i mentrestant en aquest blog tot són retrets infantils entre uns i d'altres.
En aquestes eleccions jo sóc dels que va votar la CUP, crec que hauria estat bé per a Girona l'entrada de gent jove una mica combativa però al final no ha pogut ser.
Espero això si que els que governin la ciutat els propers quatre anys innovin i trenquin una mica amb la continuitat.

Anònim ha dit...

El titular bo és el del Diari de Girona!

El Cristo Gros del PSC fa baixar del burro a l'Anna Pagans.

Vosaltres G-C sembleu la gazeta oficial i ells el confidencial!

jejejejeje

Anònim ha dit...

Ja ho vaig dir fa dies, això estava signat i rubricat de feia mesos.
De totes maneres, les coses pel seu nom, això de bloc independent és un dir perquè sou més del "partit" que la De Madre que va dir que moriria socialista.
Jo, de moment, ha us he tret de la meva llista de favorits.

Anònim ha dit...

Glamour... molt d'esquerres, molt.

Foteu fàstic els sociates, us ha anat d'un pel.

Figueres ja ha caigut del domini sociata, Girona serà la propera!!!

Anònim ha dit...

senyor matarrodona, calmi's. que a la seva edat tanta excitació és dolenta per a la salut

Anònim ha dit...

Ni la mòmia d'en Pablo Iglesias és tan psoe com aquest bloc. A partir d'ara: Gerona Chismorreos. O sigui: G-CH.