2007/06/03

Huracà Carretero

A Esquerra no volen ni parlar d’en Carretero, el metge de Puigcerdà, però el temps li dona la raó.
Si havi
a estat la ma dreta dels capos , ara ni el saluden i li fan boicot, .
E
ls resultats de diumenge passat juguen a favor seu i això es una trencament entre el Carod i el Puitxi que sempre l'havia defensat i ara es troba en fals.
L’affaire Portabella no és més una crisi artificial per amagar-ne una altra, la real, la que qüestiona el propi sistema del partit, on els que estan a la poltrona de la Gene van per un cantó i els que se l’han jugat a les trinxeres municipals per una altra, on han vist com els marginals CUP els han pres bona part del que havien guanyat als convers, quan no els mateixos convers. És el preu de fer-se grans, com avisava el guru Cardús, que ja no compta tampoc com abans, i així els va. Ara la proposta de congrés per a la tardor que propugna Carretero els posa en la tessitura de les grans decisions. Hauran de demostrar que no són un bluff a l’oasi polític de la Roca Montilla.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Carretero és a ERC el mateix que Rosa Diez al POSE.Incapaços de fer política de volada.L´independentisme d´arrel nacionalista,mai arribarà enlloc sinó crea i suma amb l´independentisme d´arrel no-nacionalista,el pragmàtic i de benestar,que és el que podria ser majoritari.

Anònim ha dit...

és la convinació dels 2, ara no en tenim ni un ni l'altre pq tot l'aspecte "social" que pugui aconseguir el tripartit es penjarà la medalla el PSOE per això tenen TV3, la resta de mitjans públics i la meitat de privats.

Anònim ha dit...

"els marginals CUP" quan rasca es que pica!!! Visca les CUP!!!

Anònim ha dit...

Amunt Carretero!
Puigcercós botifler sociata!
Prou espanyolisme socialista!

Anònim ha dit...

Aneu carregant contra la CUP però aquests "marginals" us han demostrat que és possible fer política des de la honestedat i sense pressupostos milionaris.
Sociates i altres partits "d'esquerres", hauríeu de començar a fer política de base i deixar tanta poltrona i corruptela, que ja se us veu el llautó.

Anònim ha dit...

A veure si es veritat que els que no son a la Gene, com és el cas per exemple de Girona o Palamós, no pacten amb els sociates. Si pacten, demostraran que ERC segueix essent una filial del PSC-PSOE

Anònim ha dit...

Algú troba sensat dir que les cup, el partit aquest de quatre borrokas que ha aconseguit e 0.43 % de vots a Catalunya, fa ombra a Esquerra?

Que sigueu sociates i us agradi remarcar-ho ja és una altra cosa...

Ui, sí, Esquerra, la 3a força del país, s'està a punt d'enfonsar, entre les Cup i el PRC! Uuuui, sí, sembla que és imminent!

sectaris.

Anònim ha dit...

Visca l'independentisme i el partit que, malgrat tot (i malgrat vosaltres i malgrat tots els qui s'apropien, contraproduentment, de la causa), el farem possible: ERC.

Visca la terra!

Socialista Power ha dit...

Ostres, ostres ostres... Desconecto el cap de setmana i veig que encara hi ha gent que no ha assumit la derrota! Ei que estem a dilluns, i ja fa una setmana que catalunya, girona va despertat-se d'esquerres!!!! Que sí que el psc ha revalidat la confiança dels ciutadans!!!! que en alguns llocs hi ha canvis importants i que catalunya avança!!! si fins i tot erc s'ha convertit en un partit de govern!!! ja sabem que els de ciu preferien per erc un partit petit i d'oposició, i que en carretero es el principal valedor d'aquest model de partit ranci. i la independència es una mentida per justificar la dominació dels sectaris!

respiro socialisme arreu!!!!

Anònim ha dit...

visc marx visca lennin visca el socialisme.

visc a la dictadura del proletariat.

Anònim ha dit...

Esteu demanant a esquerra coses que d'altres no van poder fer en 23 anys i amb algunes majories absolutes.
Per ser independents ens cal:
1.- una majoria social que ara per ara, entre els espanyols d'esquerres (socialistes) i els espanyols de dretes (convergents) no assolim.
2.- Que algun polític valent s'atreveixi a convocar un referèndum d'autodeterminació en contra del que preveu l'ordenament jurídic espanyol. Abans de fer això potser seria aconsellable veure que fan els bascos, si tornen a presentar un pla ibarretxe i com acaba el tema d'eta. Amb l'estatut vam anar pel nostre compte i ja vam veure quin resultat més frustrant en vam treure.
Per acabar, deixeu que esquerra pugui fer una legislatura sencera al govern, tanta nosa us fa? tanta pressa teniu per tornar a la poltrona?

Anònim ha dit...

Puigcercós fa punts per converstir-se en un sociata més. aquest es mor de ganes d'acabar en el Psc

Anònim ha dit...

Endavant Carretero! Fora Carod i Puigcercós i les seves poltrones!

Anònim ha dit...

"marginals CUP"... no cal faltar al respecte tampoc.

Nahmànides ha dit...

Sembla que hi comença a haver enrenou a can ERC. Alguna cosa es comença a moure? Si voleu opinar-ne, esteu tots convidats a Tossudament alçats

Anònim ha dit...

Les Cup són aquells protofeixistes que no deixen parlar a ningú que no combregui amb els seus dogmes? Per a mi són com els Ciutadanos:partits etnicistes i purs que no es volen barrejar ni establir comuns denominadors.I Carretero vol situar a ERC de nou a la marginalitat.

Anònim ha dit...

Visca ERC i la seva política actual.

Per aconseguir la independència cal eixamplar la base social.

Per una majoria social favorable a l'autodeterminació, cal creure en un independentisme obert, desacomplexat, additiu.

No ens enganyem, companys, això únicament ho representa Esquerra!

Anònim ha dit...

ERC= PSOE
Botiflers!

Anònim ha dit...

El 99'9% dels que es manifesten a favor de Carretero,són de CiU.

Anònim ha dit...

Es curiós. La visió dels media sobre els resultats d'Esquerra coincideix amb la de Carretero: Esquerra s'enfonsa per culpa de la direcció i blablablà. Quina patranya. Esquerra no s'enfonsa. Esquerra contra terra, mar i aire, aguanta i, en molts llocs, segueix creixent. Carretero no és res més que el fill d'un Guardia Civil de Tremp. Si l'independentisme d'aquest país ha de ser salvat pel fill d'un picoleto, malament. Que se'n torni a fer de metge de capçalera i que deixi en pau Esquerra. D'il.luminats ja em vam tenir prou amb en Colom i la Rahola.

Anònim ha dit...

Si nano, ERC puja com a Barcelona, a l'Hospitalet, a Banyoles, a Manresa, a Torredembarra, a Reus, i o deixo estar. La direcció que tenim és un desastre.

Anònim ha dit...

al flipat que diu que en Carretero és només el fill d'un guardia civil: nano, no t'enteres de res: el teu estimat Carod botifler no és res més que el fill d'un guardia civil immigrant. o és que no ho sabies? si no, informa't abans! què en dius ara?

Anònim ha dit...

Haha, m'encanta veure que els detractors d'Esquerra continuen essent arreu: als mitjans públics i privats, a les grans empreses, "camuflats" darrere de gent que se suposa que és nacionalista...

vinga home, ja ho sabem que teniu ganes que hi hagin crisis però, malgrat tot, Esquerra és l'únic partit que, mica en mica, va pujant.

I desenganyeu-vos, la independència només s'aconseguirà així, guanyant base social que hi sigui favorable!

Visca Esquerra i els qui creuen en el nostre projecte, el de tots!

Anònim ha dit...

La CUP no té res d'etnicista, ans al contràri, a les seves llistes hi ha anat gent nouvinguda que s'ha afegit al projecte per un país lliure, solidàri i socialment just. Aquí els més etnicistes sous els sociates, que no us diferencieu en res dels vostres amics de l'ànima del PP. Sou uns viscerals estatalistes, Espanya us té robat el cor i esteu disposats a tot per defensar la vostra estimada Pàtria, que la sommieu completa, gran i lliure.
I per cert, les vostres crítiques a ERC fan pena, per més que us esforceu en enfrontar de forma infantil ERC i la CUP. El vostre problema és que esteu massa acostumats a manar.

Anònim ha dit...

Sóc votant i molt proper a l'esfera d'Esquerra i estic d'acord amb aquest últim.

Vosaltres, socialistes, us moveu sempre en clau espanyola!

I Esquerra, insisteixo en el que ha dit algú altre abans, és l'únic partit que actualment és capaç de proposar una fórmula transversal a l'independentisme, lluny de dependències (de MAdrid) i d'extravagàncies, amb vocació d'arribar a tothom.

Només Esquerra pot aconseguir la base favorable a la independència! Per un projecte que suma, i que té la voluntat de sumar-hi a tothom, treiem la màscara dels sociates!

Visca la Terra...

Anònim ha dit...

Huracà de què?

És impressionant com tots els mitjans estan a la que salten, esperant amb candaletes suposades "crisis" a Esquerra. Us deu fer molta por, aquest nostre partit, que a la més mínima us llançeu a la jugular, no? Que tornen els temps de cacera de bruixes?

Impressionant, tu, de qualsevol moviment en diuen crisi. Si calles, és que hi ha crisi (montilla-dependència). Si algú parla perquè vol més indepentisme al si d'erc, hi ha crisi. Si qui parla està al govern i ho diu en un to distès, també hi ha crisi. Sempre hi ha crisi.

Si som el blanc de totes les crisis, no voleu dir que qui realment està en crisi sou vosaltres, socialistes?

Anònim ha dit...

Els números no enganyen: el PSC ha perdut 180 mil vots! I no passa res. CiU ha perdut 70 mil vots ! I no passa res. El PP ha perdut vots,i ICV,i Cs...només ERC està a l´alçada i discuteix sobre el seu projecte i les seves estratègies. Els electors ho sabran recompensar. La Catalunya dels cadàvers de CiU i PSC,que encara defensen projectes espanyols absolutmanet fracassats,està acabada i enterrada.Al 2010,veurem el pacte entre ells,a no ser que CiU li rigui les gràcies abans al PP i Rajoy.Que amb l´espanyolista Duran lleida tot és possible!