2007/06/01

Desfullant la margarida: Girona power

En aquesta setmana postelectoral que sembla un Dragon Khan, alguns gaudeixen desfullant la margarida..i Girona està en el rovell de l'ou de la gernació de pactes novedosos arreu. Les converses entre la Pagans, l'Olòriz i l'Alsina no van per bon camí ni ahir ni avui. S'han donat temps fins a dilluns per, en aquest cap de setmana ventòs i estrany, arribar a conclusions. Mentre Puigdemont ofereix l'oro i el moro a tort i a dret perquè es veu alcalde a la Plaça del Vi... Esquerra li està posant fàcil als convers els pactes i els maridatges encara que siguin contra natura, que fins i tot amb el PP pacten, tot i que a contracor del que el mateix Carod o el Puitxi vagin dient, perquè l'ombra de Carretero i de la CUP és allargada i pot fer negra nit al congrès extraordinari que es veu a venir a l'estiu. Els convers també estan pendents de congrès extraordinari i els sociates, freds per les novetats, hauran de fer un darrer esforç per no perdre la pole en aquesta segona carrera postelectoral.

13 comentaris:

Socialista Power ha dit...

Tinc la sensació que aquest blog es torna fins i tot sensacionalista!!! Ja m'agrada ja que doneu "carnassa" als vostres lectors convergents. Voleu el final de l'història? El del dia 16 de juny de 2007 es clar.
Anna Pagans Alcaldesa de Girona. això suposa que continui el progrès a Girona i que continui essent una capital preciosa i envejada per el seu alt nivell de vida. en quatre anys, en puigdemont ja no serà ni candidat i fins i tot ni militant de CiU.
El girona power és socialista power!!!!

Anònim ha dit...

el pacte a la basca s'està confirmant...

Anònim ha dit...

Si Girona vol fer un salt de qualitat el progrés és Carles Puigdemont. La resta significa la trista rutina socialista anclada en el nadalisme

Anònim ha dit...

Jo sóc el votant d'ERC que em fan fàstic els socialistes i vomito amb els convergents.Puigdemont està a l'esquerra d'aquests socialistes de pacotilla i ERC i ICV sortirien guanyant perquè Girona necessita una alenada d'aire fresc que es noti.

Anònim ha dit...

Quan parles de pactes contra natura amb el PP suposo que et refereixes al pacte PScOE-PP a Roses, no?

Anònim ha dit...

Per què no recordeu el pacte PSC-PP de Roses? Sí, els dos espanyolets junts

Anònim ha dit...

A Girona PSC+PP=12, CIU+ERC+ICV=13
Tripi a la basca!!!

Anònim ha dit...

Els gironins i gironines volem el tripartit a la basca i els catalans al poder: CiU + ERC. Només cal l'Olòriz, que se'n mort de ganes però com que té un passat.... tan sociata. Però ell vol.

Anònim ha dit...

Un tripartit del Canvi donaria protagonisme als tres socis;Alsina i Oloriz tindrien titulars i arribaria millor el seu perfil als electors.Un tripartit conservador amb el PSC,deixaria a ERC i ICV com a crossa socialista.ICV ha crescut allà on governa amb CiU.Suposo que ténen personalitat i projecte propi i no aspiren a convertir-se en escolanets del PSC.La resposta,aviat.

Anònim ha dit...

La putada del tripartit del Canvi,és que amb gent com l'anònim que parla de Catalans al poder com si els que no són de CiU o ERC no siguin catalans,fa inviable qualsevol pacte.Després d'aquest comentari rectifico:és millor continuar com estem que no pas que els etnicistes i racistes es creguin forts.

Anònim ha dit...

els sociates són uns espanyolistes i això no es pot pas negar. Montilla, Corbacho, Nadal, Pagans, tots espanyolistes. de catalanistes, res de res. i d'esquerres, tampóc.

Anònim ha dit...

Qualsevol militant de base del PSC de Santa Coloma de Gramanet,és infinitament més catalanista que Duran Lleida.En Puigdemont m'agrada,però la gent de CiU gens ni mica.

Anònim ha dit...

Els militants de base del PSC-PSOE, de Santa Coloma o d'on siguin, si una cosa són infinitament, és espanyolistes.

no ens enganyem!