2007/05/31

Lucky Luke Castel contra els Dalton

El Cabrera és un dels cadàvers dels germans Dalton-Veray i quan deixa anar la llengua encara en diu alguna de grossa. El mateix ha passat amb el body guard Jean Castel, que s'ha atrevit a dir el que pensa en públic. L'exsecretari general del PP i número dos a la llista per l'Ajuntament de Girona ha desenfundant les pistoles emulant Lucky Luke i ha carregat contra els Dalton. S'ha carregat la presidenta del PP a Girona i cap de llista a l'Ajuntament, Conchita Veray, i el diputat del PP per Girona, Enric Millo, a qui ha acusat de deixar el partit en pilota picada.
En Castel ha posat el dit a la llaga amb dos pilotetes: ha dit un soto voce que la Veray espera que el Millo sigui inhabilitat pel cas Treball per ser número 1 a les llistes de les generals. I també diu que Millo cobra un sou del partit i que ho manté amagat mentre que el propi Castel no ha cobrat ni un euro per fer de secretari general. Aquest agosarat Castel Lucky Luke té el suport del pippiolo Víctor Nalda, un neoperiquito que vol que el PP faci fora la Veray i el Millo. G-C avança que els Dalton han guanyat la partida perquè el PP de Girona és la seva joguina i aquesta és una batalleta de dibuixos animats, per tant els vaquers s'han quedat sense carnet a la veu de: Forasters, a Girona nomès cabem els Dalton i els seus...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

GIRONA, 1 de juny (EUROPA PRESS)

Els caps de llista d'ERC i ICV-EUIA a l'Ajuntament de Girona, Cristina Alsina i Joan Olóriz, han considerat avui "bloquejades" les negociacions per repetir el tripartit municipal, després de reunir-se aquest matí amb el PSC.

Així consideren que passarà fins, com a mínim, dilluns, quan tornaran a reunir amb els socialistes. Republicans i ecosocialistes afirmen que trencaran les negociacions si aquest dia no arriben a cap pacte.

Les dues formacions es reuneixen un altre cop aquesta tarda amb CiU. El candidat nacionalista, Carles Puigdemont, ja va deixar clar, després de conèixer els resultats electorals, que la seva intenció és liderar un "projecte de canvi" a Girona pactant amb Alsina i Olóriz.

Anònim ha dit...

No olviden Ustedes que "Dios ayuda a los buenos (cuando son más que los malos)".
Esto no ha hecho más que empezar, ya lo verán.