2007/05/01

Boada crea divisions a ICV

El Joan Boada ha obert un foc a casa dels Ecologistes de Disseny perquè amb el cas de la Núria Pòrtulas els més joves estan que mosseguen per com s'estan allargant amb aquest tema i que encara no s’hagi pogut apagar a les portes de les municipals. Els bombers d’ICV van amb la mànega a tot arreu perquè això no acabi cremant a més d’un i per exemple aquest seria l’alcalde de Llagostera, el Lluís Postigo, que necessita el vot, tots els vots, com l’aigua beneïda perquè no veu clara la reelecció. Els Ecos no es poden deixar escapar aquesta alcaldia perquè és de les poquetes que tenen. Mentre molts candidats ja estan tips d’aquesta història, el calvet radical aguanta el tipus i demostra que això de la gorra, la porra i la placa li ha pujat al cap.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

diuen que a les barraques, la paradeta dels ICV, no es de les mes visitades, si tenen el mateix números de vots que visites, ho tenen molt malament, se'ls hi ha vist el llautó.

Anònim ha dit...

Tothom comença a saber qui és aquest cacic d'en Boada, que això de poli li va més que a la Jefa-Tura que ja és dir. Com a profe d'havia ser l'hòstia aquest home, pobrets els nanos!

Anònim ha dit...

El pobre institut on dos dels professors eren el senglar Boada i en l'alitosis Olòriz, ha millorat molt el nivell des de que es dediquen a la política aquest duo. Pobre país!

Anònim ha dit...

ep que tenquen molins reials! crec que hi ha quelcom de censura per la foto que publiquen. No sé. Perque de cop i volta?? a 2 setmanes de les municipals? aqui hi ha alguna cosa rara, no??

Salutacions.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord que a Can IC-V estan del tot acollonits amb aquest tema, i més estant a menys d'un mes de les municipals. Però també és cert que això als sociates us va de conya per desgastar la vostra marca blanca eco-progre bio-pija.

Però al capdevall tant CIU com PSOE com IC-V com ERC teniu un mateix model de país, basat en la repressió dels cossos policials per tal de mantenir l'ordre capitalista, o sigui que ara els confidencials no aneu tant de puristes que se us veu el llautó.

Anònim ha dit...

BOADA = CACIC

Anònim ha dit...

A la gent d'esquerres els hi diria que fessin una passejada per la casa que té l'ínclit Boada a Hostalets. Jo també vull ser d'aquestes esquerres! Quins dallonsis!

Anònim ha dit...

els sociates i pseudo-comunistes estan acabats. visca el pacte nacionalista a girona!

Anònim ha dit...

I aquest pacte nacionalista a qui inclou si es pot saber?

Anònim ha dit...

M'han arribat veus que els d'iniciativa comencen a estar preocupats per les enquestes de Girona, quan veuen que la CUP pot recollir bastants vots descontents de la formació ecologista. El fet que Els Verds-Alternativa Verda doni suport a la CUP de Girona, encara els dona més arguments per preocupar-se.
Però Iniciativa no és l'únic preocupat, ja que Esquerra també té sospites que el seu vot més independentista i d'esquerres passi cap a la candidatura d'unitat popular.