2007/05/02

"La guerra de los Rose", versió subtitulada

Estem vivint una situació política a Catalunya en període electoral que s’està semblant cada vegada més a la famosa pel·lícula de Danny de Vito, La guerra de los Rose. Aquella parella feliç i perfecta que un bon dia per una nimietat, genera un daltabaix, que només indica la precarietat de la perfecció que abans era la seva vida.
En el cas català la manta protectora que cobria el feliç matrimoni de conveniència del partit de la Rosa, està desfermant declaracions maragallianes que podrien ser dimissions properes i creació de nous partits, on es juguen alguna cosa més que una cadira al parlament.
No són els únics, a Unió també busquen el seu lloc en l’olimp polític fora dels convers, com a Esquerra que estan intentant tapar el forat que la CUP i/o Carretero els pot fer. Els ecosociates no estan ni per escissions, que ja van tenir les seves. Total que el the end d’aquesta peli el tindrem abans del que sembla; i de les eleccions, com diuen els italians: què me ne frega! (N. del T: i a mi què...)

18 comentaris:

Anònim ha dit...

La cup?

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Anònim ha dit...

Carai!

Hauríeu de parlar de Can PSC Girona, no?

Com que el lema de campanya del PSC és "Noves Idees" no saben com posar-s'hi.....

Pagans.... acabarà de nou al Vives!

Anònim ha dit...

Ja era hora, estic amb la CUP, prou polítics greixondos que s'emplenen les butxaques. Prou polítics que venen el país i la seva gent per quatre butques de merda.

Visca la CUP

Anònim ha dit...

Jo també estic amb la cup !

Anònim ha dit...

Aquest en Maragall deu voler que en Montilla faci servir la guillotina, no?

Anònim ha dit...

Perquè no poseu què pensa en Puigcercós del seu amiguet en Carretero. GC ha d'investigar què pensa la cúpula d'ERC del metge de Puigcerdà.

Anònim ha dit...

Gràcies CUP aire nou i a fotre a ERC

Anònim ha dit...

Doncs jo no tinc ganes de llençar el meu vot a una opció que no sortirà, com al 2003, què voleu que us digui...

M.

Anònim ha dit...

Això ho dius tu que no sortirà. la CUP ha demostrat que és una força viva i activa a Girona, amb militància, capacitat de mobilització i amb un projecte polític amb projecció de futur.
Al menys a mi m'han demostrat que hi són, per això aquest cop donaré el meu vot a la CUP.

Anònim ha dit...

la cup ni aire nou ni rès, son els hereus dels terroristes de terra lliure que busquen jovenets adolescents perque facin moure banderetes i cridin consignes facilones... al meu entendre caldria ilegalitzar aquestes opcions fosques de la política!!!!

Anònim ha dit...

la cup només serveix als objectius de ciu! com que les jnc la jovenalla no podien fer segons quines coses ara els envien a desfogar-se a la cup!!!

Anònim ha dit...

la cup només serveix als objectius de ciu! com que les jnc la jovenalla no podien fer segons quines coses ara els envien a desfogar-se a la cup!!!

Anònim ha dit...

visca la Pagans!!!!!

Anònim ha dit...

Si hi ha algun grupuscle que embrut la ciutat i l'empastifa ,són els fatxes de les cup. Què us penseu?Que per anar enganxant adhesius pertot us votarà algú? I dic que sou fatxes,perquè insulteu i boicotegeu als que no pensen com vosaltres. Sou l'escòria dels independentistes democràtics.Dels que fan un projecte de país independent amb els catalans que només són catalans,i els catalans que també són espanyols o d'altres països.Sou com la JNC en versió bruta i porca.

Anònim ha dit...

Dir que la CUP són fatxes o de dretes és demagògia pura i només algú en estat de shock o embriac pot dir aquestes coses.
Enprimer lloc a la llista de la CUP hi ha persones nouvingudes d'orígen àrab i amazig, el seu cap de llista és d'orígen andalús i molts dels seus membres (la majoria) tenen arrels andaluses, extremenyes, aragoneses i castellanes. O sigui que nois, aneu mal encaminats.

La CUP és l'única força política a Girona que és obertament internacionalista, ho han demostrat quan han estat els únics a donar suport a campanyes per Palestina, el Kurdistan, el poble amazig...són gent oberta i tolerant. El que passa és que no són ni uns botiflers ni uns espanyolistes imperialistes, viuen la seva catalanitat amb naturalitat i des d'una perspectiva oberta, independentista i internacionalista. A més tenen gent jove, cosa que els altres partits ja han demostrat que els manca.

I per cert, si us plau, una mica més de respecte, no cal insultar a la gent de la CUP i acusant-los de coses que no són. I pel que fa a il·legalitzar-los, estic convençut que molts sociates i convergents i d'altres intolerants carques ho esteu desitjant, aquesta és la vostra vertadera cara antidemocràtica i feixista.
Amunt la CUP i avall la classe política corrupte i mediocre!

Anònim ha dit...

Estic convençut que la JNC de Girona no fa les coses que no vol, per que es dedica a fer política i no fer el burru en nom del partit com fan la majoria de Joventuts.

En sentireu a parlar i molt de la JNC, de moment al Senat de Joves ja hi tenim dos Senadors assenyats i que fan molt bona feina.

Anònim ha dit...

al noi de la cup:
independentista i internacionalista son termespoliticment oposats... o poses fronteres o les treus, tot al mateix temps es pura esquizofrènia. es això el problema que teniu. esquizofrènia mala llet i mala educació.
visca el socialisme!!!!

Anònim ha dit...

noi, et recoman que llegeixis una mica. Estas una mica ancorat en el passat, no acabes d'entendre ben bé això de l'internacionalisme. Et recomano una bona lectura de l'obra de Lenin.
Jo estic per l'autodeterminació dels pobles, de tots, Sàhara, Palestina, Catalunya... i per la solidaritat entre pobles i cultures. En canvi els imperialistes estatalistes com bona part de psc-psoe i PP això no ho teniu gens clar, us estimeu més aniquilar cultures i aixecar barreres estatals vigilades pel vostre exèrcit, tot plegat molt democràtic i tolerant.