2007/05/06

Piqué preocupat per Girona

Josep Piqué va estar dissabte a Girona per donar moral a la Veray que les previsions no són gaire alegres per a la llista pepera. Sembla que, estadística en mà, perden un regidor i passen ara a tenir-ne dos, amb el permís de Ciutadans que els prenen el petit espai polític que tenien.
Piqué no se ne'n surt de tantes desgràcies i desprès de la cantada de la Nebrera i de què no l'estimen a Madrid, arriba a Girona i les notícies no poden ser pitjors, potser per això feia tan mala cara dissabte. Ells que han dissenyat una campanya en colors taronja per fer oblidar el blau gavina del PP espanyol, no se'n saben avenir. Vitamines de valium que serviran per curar la patacada!

39 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què no ens doneu informació sobre la patacada del PSC a Girona, Figueres i Blanes? Ah, i com ha quedat la vostra estimada Royal? Ja només quedeu vosaltres, l'esquerra catalana, l'esquerra més tronada d'Europa. Però és igual, la patacada a les municipals serà espectacular... Allez Sarko!

Anònim ha dit...

Si tothom es fot una patacada, qui pujarà?

Anònim ha dit...

Pel que diuen (algunes) enquestes, Esquerra.

A veure si és veritat, perquè és l'única garantia de canvi REAL (ni ecodelssocialistes ni CyU són cap novetat...).

Anònim ha dit...

Ja, ja ERc es fotarà una patacad de colloons!
Qui pujarà: ICV, ciutadans, i en menor mesura CIU.
Qui es mantindrà: el PP
Qui baixarà: ERC, però sobretot el PSC.

Anònim ha dit...

jo no votaré més Erc perquè els vaig votar i després van fer Montilla president. no penso donar el meu vot a la Alsina perquè faci a la Pagans alcaldessa, res d'això. votaré a Puigdemont, em sembla un tio simpàtic i enrotllat, gens estirat, no com la Pagans, una prepotent. ICV pot pujar a Barcelona, però no tant a Girona, per l'escàndol de la Núria Pòrtulas, Boada es comporta pitjor que PP en aquest aspecte. PP pot baixar i PSC, una devallada impressionant.

Anònim ha dit...

la Pagans ja va perdre la majoria absoluta...i prometent mil i una històries un mes abans de les eleccions, per coses que ja hauria haver fet fa molt de temps, no aconseguirà més vots

Socialista Power ha dit...

la pagans es la millor!!!! en puigdemont es un pobre diable!!!! passarà a engreixar la llista de cadavers de ciu a girona...

Anònim ha dit...

sociates, vosaltres prepotents i xulos com sempre, no?
la pagans es la millor en què? en repetir com un lloro els manaments del seu amo Nadal? tothom sap que és una INÚTIL i no és capaç de fer res que no li mani Nadal. només s'ha de veure que patètica és quan surt per la tele, una vergonya, sembla més aviat una peixetera del mercat que no pas una alcaldessa. si no sap ni parlar, home, on aneu a parar amb aquesta IMPRESENTABLE!! per favor, el millor que podeu fer el PSC és canviar de candidata, que us fotreu una patacada que no vegis

Anònim ha dit...

haha, el PSC s'enfonsarà...

i Esquerra pujarà, ho diu tothom!!!

Anònim ha dit...

Collons g-c!

Poseu ordre!

Informeu!

Per què en Thió i la Pagans van decapitar a en Lloret per fer un copy&paste als festivals de músiques del món?

Anònim ha dit...

els veïns francesos han post seny i han votat sarkozy. estic segur que els catalans deixaran de banda els seus complexos i votaran amb seny, el seny que tanta falta fa últimament. el tripartit s'enfonsa arreu. el PSC baixa cada vegada més i només pot governar amb ajuda. necessitem URGENTMENT un canvi a la ciutat de Girona després de quasi 30 anys de totalitarisme socialista. diuen que han fet coses per la ciutat, però penseu un moment: qui no faria totes les millores i més, si disposessin dels seus diners públics? ara veig que els ha agafat de fer obres i plantar arbres i estrenar autobusos a 20 dies abans les eleccions! quina cara que tenen, això és un insult a la nostra intel.ligència. us agrada que us tractin com si fossiu imbecils i no sabessiu pensar per vosaltres mateixos? atureu-vos a pensar: a Girona a ningú més que no sigui socialista no se l'hi ha donat la oportunitat de demostrar que pot fer les coses bé. jo penso que li hem de donar una oportunitat a l'alternativa. VOTEU AMB SENY!

Anònim ha dit...

visca Sarko! tant de bo a Girona la gent seguexi l'exemple francès...

Anònim ha dit...

A la pagans li passarà el mateix que a la francesa aquesta, moltes il·lusions i després la patacada

Anònim ha dit...

El socialime català i la crossa republicana, estan en caiguda lliure!

Socialista Power ha dit...

deu meu quanta ignorància...els que defenseu en sarkozy defenseu l'estat centralista!!!! si es que a ciu ja no toqueu pilota...l'anna pagans es la millor perquè per sobre de tot es una bona persona i sap gestionar com cal la ciutat de girona.

Anònim ha dit...

en puigdemont es un tibat prepotent

Anònim ha dit...

al sociata power, el llepaculs de la pagans: noi, amb insults els sociates no aneu enlloc. segur que treballes a l'ajuntament i cobres per no fotre res, com tota la colla podrida d'inútils de l'ajuntamnet. sociata ja comença ser sinònim de corrupte, inútil i prepotent. la pagans és una pobre senyora titella de nadal. per més que t'esforcis, noi, això no canvia i la gent ho sap. podeu insultar els altres candidats tant com volgueu, ja estem acostumats amb la guerra bruta i les amenaces dels sociates. no sou res més que uns dictadors disfressats de pijoprogres.

Anònim ha dit...

la pagans és la millor en no fer res i cobrar, igual que la majoria dels sociates

Socialista Power ha dit...

anònim ignorant... i dius que jo insulto? doncs torna a llegir el que has escrit... la pagans es l'alcaldesa que ens cal i l'alcaldesa uqe tindrem, ja que la gent l'eligirà a les urnes!!!! que direu el 28 si la pagans guanya? ai que trist que es ser de ciu...

Anònim ha dit...

visca el socialista power!!! ell almenys raona i no insulta barroerament!

Anònim ha dit...

els sociates esteu rancorosos per la victòria de sarkosy i ja sentiu que els pròxims en caure sereu vosaltres. per això teniu tanta mala bava. tranquils, que ho entenem

Anònim ha dit...

Sociates catalans (és un dir, sou més espanyolistes que en Camacho):
Ja només quedeu vosaltres!! Ha caigut França, Alemanya, etc... Sort en teniu dels botiflers d'ERc que us van posar al poder amb el 26% dels vots!
Sociata Power: El vostre model s'acaba. Esteu preparats per la patacada a Girona, Blanes, Figueres???

Anònim ha dit...

jo confesso que sempre he votat socialista quan hi era en Nadal, inclós la vaig voatr a la Pagans, per rutina més que res. però jo no sóc socialista, igual que moltíssima gent que votava Nadal, no ho eren, eren més aviat de centre, però simplement ens haviem acostumat a votar-lo, també perquè no hi havia res millor què votar. és que a Nadal fins i tot el votava gent que a les generals votava PP, això no és cap secret, es votava la persona abans que el partit que representava. però ara estic fins a la gorra dels socialistes, de la Pagans, la seva estimada señora Salamaña i la colla de l'ajuntament, que veig que són els mateixos que fa 4 anys i no van funcionar. Girona necessita aire fresc, obrir-se, respirar, i per tant, jo no els votaré més. la epoca d'en Nadal s'ha acabat, i jo votaré el canvi. A Erc no se'ls pot votar perquè fan tripartit. estic farta del tripartit i tots els meus amcis també. vosaltres què votareu?

Anònim ha dit...

Del poder a la blog borroka, això és el que us queda a CiU, entrar i sortir dels blogs i fer comentaris passats de voltes. Es el símptome de la vostra decadència. Sense Generalitat no us queda cap repartidora per retenir les vostres alcaldies. Us espera la catàstrofe. No patiu tant per les esquerres, que en aquest país tenen molta salut. Per cert, si us agrada tant en Sarkozy, empadroneu-vos a França. Tot el que li quedarà a Convergència serà l'alcaldia de Madremanya.

Anònim ha dit...

potser ens aburreix l'alcaldessa pagans però quina és l'alternativa a Girona. Han articulat Puigdemont i Alsina alguna alternativa de futur ?. No és pot defensar únicament el canvi pel canvi. Si ens dónen arguments i noves ilusions potser hi ajudarem però em temo que no hi han noves idees.

Anònim ha dit...

per guanyar, un s'ha d'arriscar. jo m'arriscaré a donar una oportunitat al candidat que no representa tripartit. donar una oportunitat és un gest bonic, generós, i penso fer-ho. la Pagans no ens ha agraït el vot, i no fa cap esforç per guanyar-nos, es pensa que serà alcaldessa passi el que passi, amb l'ajuda del tripartit, i aquesta prepotència francamanet no m'agrada. per tant m'arriscaré i donaré el meu vot a qui realment ho necessita i s'ho mereix. el PSC ja pateix el símptomes dels partits que han passat massa anys al poder: arrogància, passotisme, i una certa actitud de perdona-vides. és una llàstima que faci pinya amb ells.

Anònim ha dit...

l'anònim que prediu un futur negre per Ciu, resumeix molt bé la típica actitud sociata: sectaris i prepotents, com Montilla, el vostre presi analfabet. ja veurem si a Ciu només li queda Madremanya, en canvi, a vosaltres us queda molt per aprendre, i per comançar, les bones maneres. tants d'anys de poder us han transformat en uns tirans arrogants. només s'han de mirar els vostres dirigents: Bolaño, Corbacho, etc. no ens anema empadronar a França per no deixar el país a les mans vostres mans perilloses.

Anònim ha dit...

Els convergents no apreneneu dels errors i continueu tenint una actitut patrimonial amb el país, i això fa crèixer als socialistes.

Anònim ha dit...

Novament socialtes i convergents tirant-vos els plats pel cap però en el fons son cares diferents de la mateixa moneda. Defenseu el mateix model de ciutat i de país, únicament us separen els matisos, cada cop més estètics i epidèrmics.
I a sobre us insulteu públicament, això és patètic.
Personalment penso que a Girona ha d'haver-hi un revulsiu, una entrada de saba nova i per això aquest any votaré a la CUP, han madurat i han demostrat que saben fer política, es mereixen una oportunitat i jo estic disposada a donar-los-hi.

Socialista Power ha dit...

la cup no pot madurar mai, ja que els que maduren marxen... es un partit d'adolescents mal crescuts i de consignes fàcils. si vols veure la inversió en politiques socials en l'actualitat per comparar-la amb el periòde de ciu t'aconsello seguir amb interès www.gencat.cat i això no vol dri que encara ens sentim satisfets!!! Salut i + socialisme

Anònim ha dit...

Doncs a la seva llista domina la gent major de 30 anys, el seu cap de llista en té 35 i hi ha gent de 50 i 60 anys.

I reitero que crec que està abastament demostrat que CIU i PSC tenen el mateix model de país, uns des de la socialdemocràcia liberal i els altres des del centre reformista tirant a dreta moderada ( o no).
Per tant, està clar que els socialistes són conservadors, poc progressistes i simples gestors del capital. No tenen cap intenció de millorar les coses, únicament de mantenir l'statu quo, igual que els de CIU.

I a més, estic cada cop més convençutq eu la CUp a Gironaés absolutament necessaria per redinamitzar la política municipal

Anònim ha dit...

Si la llista de la CUP està plena de satèlits del PSC, tot per evitar que ERC augmenti representació!

Anònim ha dit...

Aquesta si que es bona, ara resulta que la CUP é suna marca blanca del PSC. si us plau, una mica més de serietat.

Anònim ha dit...

La cup estem més a prop dels socialistes i els eco-socialistes que dels republicans de girona que són de dretes.

Anònim ha dit...

Doncs jo ara m'he estat llegint el programa de la CUP, i realment no esta gens malament. Les propostes que tenen són bastant realistes i fonamentades.
Aquesta gent puja amb empenta, i diria que, per desgràcia per aquelles formacions que comparteixen electorat amb la CUP, amb només quatre anys han madurat molt.
Entenc que ICV i ERC hagin anat a buscar el votant de centre, però hi ha d'haver un partit que supleixi l'espai que han abandonat. A part, comparteixo que l'entrada de la CUP a l'ajuntament, pot dinamitzar una mica la vida política de la ciutat de Girona.

Anònim ha dit...

Jo cada cop estic més convençuda que és necessaria una entrada de gent jove, amb empenta, amb idees rupturistes i trencadores. Tant de bo que a Girona el consistori s'enriquís amb un partit com la CUP.

Anònim ha dit...

A votar a esquerra i no la xusma de la CUP!

Anònim ha dit...

doncs ara si que votaré a la "xusma" de la cup.almenys són honestosi no enganyen a ningú.
Tan de bo que a catalunya es consolidi un espai politic com a euskadi representat per l´esquerra abertzale.
a catalunya ja fa masses anys que les cireres les remenen gent sense escrupols.
anims gent de la cup,jo us votaré!

Anònim ha dit...

Al menys la gent de la CUP s'ho creu, no tenen ni mitjans ni experiència però tenen una cosa que cap dels altres tenen: il·lusió, idelas i capacitat de lluita.
Estan fent una campanya amb pocs mitjans però arriben a molta gent.