2007/05/15

Píndoles electorals

La campanya electoral a Girona camina amb sabates toves, però tenim píndoles que energitzen el dia a dia:
Els d'esquerra , sense pudor, per boca de l'Alsina desitjen el tripartit que el model ja els va bé, mentre els que van marxar en el sagnant procès de selecció de candidats, com la Vilà, ara encapçalen el PRC. Els del PP ja no saben a quin sant encomanar-se, i com que el model Sarkozy és guanyador es dediquen a copiar però fora ciutat i tenim a Piqué que es passeja per Salt, per a dir el que no pot dir a ciutat. Els d'Iniciativa ja no saben com treure's de sobre el tema Pórtulas, i tenen l'oposició a casa amb el Garcia, malgrat Saura vulgui esmenar-li la plana al Cuní a la tele i l'Oróriz nomès pensa en tripartit perquè sino no tocarà cuixa. Els Convers per no ser menys, també segueixen el model Sarkozy (Madí ha estat quinze dies a París investigant mecanismes electorals, a veure si n'aprèn del savoir faire francès..) i Puigdemont intenta donar imatge de seriòs i de recanvi possible, lluitant contra els elements de tempesta que signifiquen el convenciment del tripartit. I què dir dels sociates?, la Pagans va de sobrada perquè sap que ho té bé per continuar, que no passi com al Barça que de tan sobrats van arrosegats per la gespa i les flors de Girona no subjecten tant...

33 comentaris:

Anònim ha dit...

Pagans guanyarà de carrer perquè el globus d'en Puigdemont ja fa figa

Anònim ha dit...

em jugo el que sigui que la pagans perdrà com a mínim 2 regidors. la devallada dels sociates s'anuncia forta.

Anònim ha dit...

girona està farta de la pagans i la seva parelleta salamaña. perquè la pagans no vols sortir als debats? de què té por?

Anònim ha dit...

Pagans 3 regidors menys!
Endavant Carles!

Anònim ha dit...

VOTA CUP !

Anònim ha dit...

Visca la Cristina! Voteu Esquerra!

Socialista Power ha dit...

visca la pagans!!!! si es que no hi ha color!!!

Anònim ha dit...

Tothom critica la Pagans però agafar els machos després de marxar el millor polític de Catalunya del moment no és fàcil. Ànims Anna, que això és guanya sense baixar de l'autobús

Anònim ha dit...

Tothom critica la Pagans però agafar els machos després de marxar el millor polític de Catalunya del moment no és fàcil. Ànims Anna, que això és guanya sense baixar de l'autobús

Anònim ha dit...

en el debat de TV3, la pagans s'ha lluït! si aquest és al nivell de la futura alcaldessa, pobres de nosaltres. caure més baix impossible. Erc la voleu fer alcaldessa? fareu al mateix que amb Montilla?

Anònim ha dit...

Quina mala educació la Sra. Pagans. Ara es veu que tenim 500 pisos planificats, no executats, ja n'hi ha prou.

Anònim ha dit...

no votis ERC no és garantia de pacte d'esquerres!

Anònim ha dit...

En el debat de TV-3, quan en Puigdemont va retreure a la Pagans l'enfonsament del sostre del cinema Modern, aquest va contestar : " I QUÈ ! ". Aquesta és l'alcaldessa que volem per Girona ?

Anònim ha dit...

En el debat de TV-3, quan en Puigdemont va retreure a la Pagans l'enfonsament del sostre del cinema Modern, aquesta va contestar : " I QUÈ ! ". Aquesta és l'alcaldessa que volem per Girona ?

Anònim ha dit...

Puigdemont és l'única renovació de Girona i per tant la única sol.lució possible. no va de sobrat co la pagans i és un porofessional molt vàlid. jo li donaré el meu vot pqè Erc ja no em convenç

Anònim ha dit...

La campanya es aburrida i el resultat previsible. La decepció novament es ciu que no permet que existeixi alternativa.

Jesús Pastor ha dit...

Vaig trobar molt a faltar al debat temes on la gent dels barris es poguessin sentir més representats: neteja, escoles bressol, seguretat,centres de dia, vialitat, carrils bici, hortes de santa eugenia, ... etc.

Les grans infraestructures estan molt bé però no interessen a la majoria.

En tot cas els temes del debat i el timing van estar molt mal plantejats per TV3 i "la moderadora" feia força pena.

Voleu dir que amb la vivenda pública protegida han fet tots plegats molt tard? Per què nomès es fan als barris perifèrics? Que potser volem crear ghettos?

Per que els joves no podem aspirar a viure a qualsevol barri de Girona i la gran majoria hem de marxar a poblacions veïnes?

Anònim ha dit...

Que tristos i grisos són tots els candidats de Girona Déu meu. No és d'estrenyar que hi hagi confidencials com aquest que se'n fotin dels candidats i candidates, que per cert les tres dones són fluixíssimes fluixísssime. Això de la paritat està passat de moda ja!

Anònim ha dit...

La CUP ha estat l'única alternativa política a Girona que ha plantejat obertament el debat de l'habitatge i la protecció del territori. Ells s'han oposat al vial de les hortes de Santa Eugènia, han fet propostes agoserades per resoldre la qüestió de l'habitatge i han parlat dels barris i la necessitat de dotar-los de més serveis per a les persones.

El problema és que la CUP ha estat vetada en els mitjans de comunicació i no poden explicar les seves propostes. L'actual democràcia deixa molt que desitjar.
Voteu la CUP, l'alternativa en clau nacional i d'esquerres.

Anònim ha dit...

quina solució doneu la CUP a l'habitatge?? Fer més car el sòl i encarir més la vivenda?? Estem a Europa,senyors.I el preu el posa el mercat.I per incidir en el mercat només es pot si la oferta s'acosta a la demanda.

Anònim ha dit...

“Si hi ha tripartit, perfecte” (Cristina Alsina, candidata d’ERC a l’Ajuntament de Girona. Plana 10 de Diari de Girona, 14 de maig de 2007)

Està tot fet, tots a votar CIU i a sortir de la mediocritat.

Anònim ha dit...

Ja n'estic fins els testicles de les eleccions aquestes!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Pel que fa l'habitatge i les propostes que fa la CUP al respecte,recomano fer un cop d'ull al seu programa, penjat al seu web.

Sembla ser que la màxima de l'oferta no només no resol el problema sinó que l'agreuja. Cal actuar sobre la demanda i gestionar aquesta demanda. En aquests moments l'oferta d'habitatge supera la demanda, comença a haver-hi més habitatge que població i això és absurd. El mercat ha fracassat i la democràcia es veurà obligada a regular aquest tema o ben aviat en termes de cohesió social la situació començarà a ser insostenible.

Si estàs fins als dallonses d'aquestes eleccions proposa una alternativa, defensala i implica't.

Anònim ha dit...

Déu n'hi do, a esquerra estan que no paren.

això deu saber greu a segons qui... però som molts més als qui ens alegra!


////

ERC i independència!

Anònim ha dit...

http://www.joventxgirona.cat

què en penseu¿

Anònim ha dit...

Amb calers es fan totes les webs que vulguis...
A més ja ho teniu fet amb la Pagans...
Fins i tot la Cristina ja ha triat regidoria...

Anònim ha dit...

Visca!!!

Vota Esquerra

Anònim ha dit...

Sóc el que n'estic fins els testicles de la campanya i m'agradaria contestar al milhomes que m'ha dit que he de buscar una alternativa, implicar-me i no sé què més. D'acord. Ara resulta que el que ell proposa és treure l'habitatge del mercat. Molt bé. Gran alternativa. I ara què fem? Qui farà els pisos? L'estat? La caixa de pensions? Les monges ursulines? O els candidats de la CUP entre birra i birra? En fi, davant aquestes alternatives m'estimo més quedar-me com estic.

Anònim ha dit...

s'ha d'anar a votar. una actitud passiva afavoreix els que manen des de fa 30 anys, ara amb l'ajuda d'Erc.

Anònim ha dit...

Si la llei de l'oferta i la demanda és certa com és possible que a més pisos consruït no s'hagin baixat sinò pujat -i molt -els preus fins a fer-me impossible d'adquirir un habitatge quan tinc un sou de 1200€, que no és precissament dels més baixos dintre dels sous obrers. Fins quan i fins on caldrà construir per a què es faci certa la falsa llei de l'oferta i la demanda. Calen solucions polítiques perquè el mercat no equilibra, i això ja està demostrat. Ah! i li expliques a la immobiliaria Astroc- que ha fet gairebé figa- com és que el valor de les seves accions no valia una merda després d'haver liquidat bona part del sòl del País valencià fent habitatge. La CUP té raó en que cal intervenir el mercat i són els únics que tenen collons de dir-ho.

Anònim ha dit...

Quan manquen els arguments es dediquen a criticar les persones. Jo com a simpatitzant de la CUP brindaré a la teva salut amb un bon vi del país, i després a col·laborar per acabar amb un cicle de política municipal i nacional que està esgotat (post EStatut). A Girona la Pagans està cremada i histèrica, els dos escolanets la recolzen fent el tripartit davant la seva pròpia incapacitat de generar una alternativa ni tenir nassos de passar a l'oposició i deixar la poltrona (encara esperem que ERC faci catalanisme des de l'Ajuntament i que IC faci política d'esquerres). CIU ha tingut més de vint anys per fer oposició i encara fa el ridícul. En canvi la CUP va creixent al país, amb gent jove sí, però també amb molta més gent de totes les edats com per exemple, Pep Riera (Unió de Pagesos)a Mataró i Julià de Jòdar, que els recolza on calgui. La CUP a Girona ha fet moltes propostes durant aquests darrers quatre anys, i a nivell català, amb pocs regidors, ha dinamitzat pobles com Valls, Vilafranca del Penedès o Sallent.Ja n'hi ha algunes CUPs al País Valencià i la cosa creix. Senyal que estan fent les coses bé.

Anònim ha dit...

Sí, diuen que s'esperen no sé quantes majories absolutes del partit aquest dels desoCUPats.

ui que bé que deuen fer les coses...

Anònim ha dit...

Mira que bé que feu les coses els partits establerts que així va l'abstenció. Mira que bé que feu les coses els partits establerts que fins i tot els periodistes no volen signar les notícies perquè consideren les quotes que imposeu antidemocràtiques. Mira que bé que feu les coses que la gent no creu que els polítics estiguin al servei del poble. Com per anar fent retrets a la gent que treballa per recobrar la dignitat de la seva gent. No esperem ser guanyadors de res, ni fer grans majories: tan sols volem crèixer per consolidar un projecte municipal al servei del poble treballador català - que ha de ser el promotor fonamental del procés d'alliberament nacional del nostre poble- amb la perspectiva de què pugui decidir el seu futur i millorar les condicions de vida. Segur que em critiques per això darrer -fantàstic- però aleshores no vagis lluint que ets d'esquerres i/o nacionalista, i després seguir fent el que feu, que no cal que expliqui perquè tothom ho sap. Seguiré sent de la CUP per projecte treguin els resultats que treguin.