2007/05/08

El presi com una roca

Les dimissions han arribat al tripartit. Això de governar no és tan fàcil, tot i que tots en tenen de pràctica, però quan es toca cuixa de veritat, salten espurnes. Martínez Fraile ha volgut cobrar-se no haver estat el successor de Maragall a l'alcaldia de Barcelona i només ha aconseguit perdre-ho tot. És el que té pensar que si estàs a Madrid, ets el rei. El presi Montilla és una roca, un mur, i quan no li quadra el que té previst, és capaç de carregar-se el més amic. I aquesta només és l'anècdota. Després de les municipals les cadires es començaran a moure, que la ressaca maragalliana està per sortir. Tetes, i afins tenen les de perdre, i de pas, aquells i aquelles que no estan a l'alçada del que s'esperava d'ells i d'elles.
Per què serà que justament en els temes més importants per al país és on els moviments són més sonats? Per què tanta discussió sobre l'aeroport o sobre renfe, i mentre, on està la inversió per any i persona en educació a Catalunya? Doncs a la cua d'Europa.

45 comentaris:

Anònim ha dit...

montilla es carrega aquest paio pquè perjudica els socialistes. però per què no va fer res quan Bolaño va amenaçar periodistes, i encara ho està fent? admet la censura i les amenaces però de seguida que la cosa li afecta a ell pren mesures. tampóc no va fer res amb els responsables de la famosa calçotada, quan van posar a subasta la presidència de la mateixa generalitat. com s'ha d'interpretar això?

Socialista Power ha dit...

en Montilla demostra que es un gran president, que no permet escletxes. en pujol en aquest sentit no va estar en cap moment a l'alçada. algú es recorda del cas de les enquestes de l'impresentable d'en madí? amb montilla 2 de seny per mig de rauxa.

Anònim ha dit...

Total el Mudito, que vosaltres dieu Roca (de WC suposo) va reduïnt l'espai social del PSC. Fantàstic! Cada vegada té menys suport social laproposta socialista. Visca!
De patacada en patacada, fins a la derrota final!
Per cert, G-C, on és la Royal? Els francesos deuen estar equivocats, no? Si no voten sociata es que no saben el que els convé! Per què serà que a Catalunya el mudito se la va fotre? PSC= Patacada a les municipals!

Anònim ha dit...

Montilla serà el pitjor president de la història de Catalunya.

Anònim ha dit...

al sociata power: dius que Madí és un impresentable. d'acord, però com és Bolaño? tots vam veure com va amenacar un periodista i montilla no va fer res. a veure què dius ara, sociata, segur que el defensaras. de fet no m'interessa, la opinió dels que defensen Montilla per mi ja no val la pena perdre ni un segón.

Anònim ha dit...

On és Wally? On és Segolene Royal?

Anònim ha dit...

socialista power : el partidisme és una malaltia.El President Montilla ha fet bé en cessar a un bocamoll que insulta a la figura del President Maragall, i el President Pujol va fer bé (i li va doldre) de cessar a Sellarès per carregar-se a Tarradellas

Socialista Power ha dit...

benvolgut anònim, el partidisme no es cap malaltia, estem en un sistema de partits, encara que a alguns ens agradi i altres ho camuflin amb un anarquisme post franquista que va fer molt de malt en el subconscient de la gent d'aquest país: el despreci per la política. salut i debat!

Anònim ha dit...

socialista power: només un sectari pot dir que el President Pujol no va estar a l'alçada...Jo mai he votat a CiU i no em costa gens de reconèixer els fets.No només va cessar a Sellarès per defensar el prestigi de la Institució i l'ex-President Tarradellas, sinó que davant una "sospita" de corrupció del Conseller Romà,també va cessar-lo per mantenir el Govern sense sospita.Jo aplaudeixo al President Montilla per l'afer Fraile,i el critico pel cas Llena.El cas Madí és politiqueria barata com l'afer Bolaños. Primer,la Institució neta ,sisplau.

Socialista Power ha dit...

cert, cert... soc una mica sectari, que hi farem!!!? però cal admetre que els sectaris socialistes varem sortir (en part, jo mateix per exemple) del rebuig al caciquisme que ciu va imposar e aquest país durant una part molt important de la nostra vida (dels nascuts a la dècada dels 70). en pujol va imposar com a mecanisme de control el carrinclonisme i el caciquisme de la por als petits municipis. salut i socialisme!!! i visca la Pagans!!!!

Anònim ha dit...

quin morro dir que Pojol va imposar el caciquisme! perlant de Girona, estimat sociata power, potser et volies referir a Nadal, que controla amb maneres dictatorials la ciutat des dels 70, i a la seva familia franquista i d'Opus Dei? i lloant la Pagans només fas el ridícol, la vostra candidata és patètica i molt poc professional, els plens de l'ajuntament són una dictatura, els altres partits no els deixa expressar-se. a mi personalment m'ho van reconeixer molts sociates, que aneu molt malament amb la Pagans. i per cert, no sóc de Ciu.

Socialista Power ha dit...

has analitzat quin ha estat el paper de l'oposició a la pagans durants els ultims quatre anys? fa riure i força. primer en nadal i desprès la pagans han dut girona cap a la seva esplendor actual, i negar-ho es o be ser curt de mires, o no haver viatjat gaire que també pot ser el cas, però girona es una ciutat envejada per la seva qualitat de vida (amb la pagans d'alcaldesa) i destacar que l'ultim any l'oposició s'ha fet des de fora de l'ajuntament amb l'invent puigdemont.

Anònim ha dit...

puigdemont és la primera vegada que es presenta per tant li donarem una oportunitat. en canvi, a la pagans ja la coneixem, per això la critiquem. i el fet que girona es una ciutat amb qualitat de vida i es viu bé es veritat, però qualsevol alcalde amb sentit comú hauria canviat girona en el que és ara després del franquisme, quan era una ciutata grisa i horrible. ni en nadal ni la pagans (bé, de fet pagans no compta ja que no fa res per iniciativa pròpia, només fa que seguir els ordres del seu amo nadal)no fan fet prou per girona. girona és una ciutat col.lapsada, caríssima, l'habitatge és impossible, bruta si t'allunyes una mica del centre, etc etc etc. els socialistes podeu dir que ja heu fet tot a girona però queden moltes coses per fer encara, que s'haurien haver fet fa molt de temps.si planteu quatre arbres i estreneu quatre autobusos abans de les eleccions no enganyeu ningú.

Socialista Power ha dit...

reitero: en puigdemnot no tindrà cap oportunitat, ja que no guanayarà i a les següents eleccions els de ciu en presentareu un altre de candidat (i d'invent). no teniu ni projecte de ciutat ni capacitat de gestió. girona enamora i girona fa goig!!!! (i la pagans es alcaldesa)
salut!

Socialista Power ha dit...

i si l'exemple de gestió de ciu pot ser el d'una ciutat propera com salt, on en torremadé ha propiciat una fractura social i una desocilaització total, doncs anem be amb l'invent!!! per cert, aquesta peça, aquest julian muñoz a la gironina també caurà!!!

Anònim ha dit...

més pinso socialista power?

Anònim ha dit...

Quins collons capullo power.
El que va destrossar Salt va ser Xavier Corominas, Alcalde socialista del 1991-1999.
Per cert, és patètic que des de Girona, feu aquesta crítica a Salt, quan s'ha convertit en un guetto de Girona, degut al tipus de vivendes que hi ha a Salt. La majoria d'inmigrants que viuen a Salt, treballen a Girona.
Socialista power, ets un hipòcrita i un cínic. Abans Salt era socialista, si és convergent és per què vau abandonar als treballadors de Salt i només us interessa el pijos que viuen de la funció pública, no els treballadors. Moooolt socialista això!
Per cert, a França els treballadors voten a Le Pen i Sarkozy.

Socialista Power ha dit...

home si vols analitzem dades i veiem que ha estat en l'epoca torremade que salt ha assolit el 36% de població immigrada (amb en corominas era un 12 o sia que s'ha triplicat) i ha passata aconseguir el fantastic nom de capital islamica de catalunya!!! ui fantastic que això sigui culpa dels socialistes fantastic, bona capacitat d'anàlisis. en vosl més? en torremadé ha destrossat l'estructura social de salt. vols saber com 'intenta passar de 1200 a 1600 habitatges en un mateix terreny amb una modificació del pla urbanístic? pregunta-ho a en torremadé PELOTAZO!!!!! menys mal que aquest poll també caurà!!!!

Salt també socialista!!!!

Anònim ha dit...

socialista power, treu-te el carnet de la boca quan parlis.....

Socialista Power ha dit...

de fet no fa falta treure'm cap carnet de la boca per escriure, però es clar... tu això no ho saps... problemes de coordinació!!

Anònim ha dit...

no te'l pots treure de la boca de tant enganxat que li tens....socallest!!!

Socialista Power ha dit...

i?

Anònim ha dit...

Socialista, així amb un alcalde socialista no hi hauria tanta inmigració musulmana?
Doncs, apa que a Palafrugell, Balaguer, Tortosa, Figueres, Reus, etc...
A més, no sé qui té un agent del Marroc propulsor de la gran Mesquita de Barcelona, el Sr. Chaib - que de laic no en té res- i a més ha creat una secció musulmana - però no hereu laics?- dins el PSC?????
Tothom té clar que el PSC busca el vot musulmà i afavoreix a aquest col·lectiu per a veure si us voten. Però a mida que busqueu aquest vot en perdeu d'altres.
Però respont-me perquè allà on la socialdemocràcia era molt forta amb moltes polítiques socials els partits socialistes estan fora del govern i baixant?? Suècia, Holanda, França, etc.
Ah, i aquesta política d'afavorir el comunitarisme musulmà que practiqueu us portarà els resultats que teniu a Ceuta i Melilla: el PSOE no existeix (tot són partits musulmans) i el PP amb majoria absoluta. Chapeau!!!

Socialista Power ha dit...

els immigrants no voten

Anònim ha dit...

Serà que no ho vau intentar abans de l'estiu....el PSOE+ICV. No t'en recordes? I la proposat conjunta deia "lo antes posible, a poder ser, para que puedan votar en las próximas municipales del 27 de mayo", no t'en recordes?
Sort que les enquestes van frenar en ZP i ho va aturar. Però el vostre objectiu és clar.

Socialista Power ha dit...

de fet, no se ni perque contesto... has provat de fer un cop d'ull a la nostra llei fonemantal? parlo de la constitució del 1978. au va home que avui encara aprendràs alguna cosa!!!!

Jesús Pastor ha dit...

Nomès li faltava a aquesta web un anònim talibà amb carnet, et registres però no dones la cara... que trist...

Crec que el Montilla ha fet bé fent dimitir l'impresentable del delegat.

No es pot faltar el respecte al President de la Generalitat, ens agradin més o menys, i menys insultar-los.

Però les acusacions a en Pujol o dir que en Torramadé ha fomentat la inmigració a Salt em semblen fora de lloc.

Precisament, em sembla que no hi ha hagut cap mena de planificació urbanística fins als darrers anys. Nomès cal veure com estava Salt fa 8 anys i com està ara.

Ara... si per tu els inmigrants els veus nomès com un problema... molt socialista no deus ser ... ni tant sols demòcrata.

Ah! i per poder fer oposició a Girona potser podríem pagar-los una administrativa als grups de l'oposició de l'Ajuntament per que hi poguessin treballar no?

Si vols veure "esplendor" et convido a fer una visita guiada per les miseries de Santa Eugènia de Ter.... i lo neta i lo segura que està...

Salut!!

Socialista Power ha dit...

ets un petardo jesús

Jesús Pastor ha dit...

La intel·ligència dels teus cometaris ens ilumina a tots...

Salut i sentit de l'humor...

11 comentaris... vols dir que treballes o fas quelcom tu? :P

Anònim ha dit...

Collons, amb tres socialistes més com tu, SPower, i els qui a les properes eleccions volem, per sobre de tot, que els socialistes marxin de la Plaça del Vi, ja tindriem la campaña feta.

Per cert SPower, si no vas a la llista deus ser ben bé un poca pena, perquè molt sobrats de voluntaris no debeu pas anar que hagiu hagut de posar al Nadal i a la P. Bosch a la cua de la llista.

Anònim ha dit...

el socialista power aquest es passa tot el dia posant comentaris. o no té feina, o el paga la pagans per intoxicar els bolgs i fer-li lloances, a veure si salva algun vot. socialistes, amb el socialista power aquest quedeu ben retretats!

Anònim ha dit...

Recordem alguns casos de gent de Convergència que va haver de sortir per cames de govern: el conseller Roma, el Conseller Cullell, en Duran i Lleida, el conseller Planesdemunt (va estar al talego)En Prenafeta, la Cuenca, el cas Treball, el cas Turisme amb un tiu desaparegut a Filpines. Val la pena que seguim? Convergents de la bena, esteu tot el dia dient bestieses i ja no recordeu els vostres 25 anys de tonteries, corrupteles, on vau xafar el país fins a límits insuportables. Les collonades del tripartit fan riure amb els vostres autèntics escàndols. Us esperen 20 anys, com a mínim, sense xupar cotxe oficial. Ara, a treballar, nens.

Anònim ha dit...

Socialista Power= regidor socialista de Girona. Es molt fàcil. A Girona només hi ha 5 socialistes menors de 40 anys que sàpiguen escriure, que es defensin en català i que reconeguin internet. Aquests 5 tots són a l'Ajuntament. Bé, n'hi ha un al Congrés.

Anònim ha dit...

energia socialista!!! ja era hora que algú defenses els ideals socialistes en aquest blog!!!

Anònim ha dit...

ideals socia-quèèèè????? au va, no t'ho creus ni tu!

Anònim ha dit...

ja ja ja ara el socialista power s'ha passat a anònim, però el seu estil barroer el delata...

Anònim ha dit...

al anònim sociata: aquí no estem parlant de les generals, aquí estem parlant de les municipals, i la ideea és la el clan Nadal s'ha passat al poder molt més que Pujol i els seus. a Pujol l'heu critiquat tant i vosaltres porteu molt més

Socialista Power ha dit...

ok, parlem de les municipals: els que tu denomines clan nadal, només està representat a la llista del psc per la marta nadal i en un lloc poc destacable. es això? pq si no es així també podem considerar que el clan pujol, amb el seu fill (l'oriol que ultimament ha tingut una intervenció molt poc afortunada)encara es viu per el fet que es un dels dirigents de ciu i està al parlament. ai com us bull el cap als de CIU!!! quin fred que i fa a l'oposició!

Anònim ha dit...

està clar, Esquerra i CiU són la solució!!!

Anònim ha dit...

Sincerament "Socialista Power" , acusar a l' alcalde Salt de fer "pelotazos". M' agradaria que m' expliquessis quina és la teva definició del que ha fet l' alcalde socialista de Sant Julià amb el nou POUM.
Per cert aprovat en un ple a les 2 de la tarda per que ningú hi pogues anar.

Anònim ha dit...

G-C: ara o parleu de les municipals o perdeu tot el sentit....

Soc-Power: la Pagans governa per què fins ara no hi havia ningú amb capacitat per fer-li oposició. Però la Cristina Alsina li passa la mà per la cara en TOTS els sentits. I sapigueu que abans de votar a ERC voto a qui sigui!

Anònim ha dit...

Per cert (sóc el mateix d'abans).

Soc-Power: el clan Nadal té ramificacions a l'Ajuntament: en Ponç Feliu, l'Ignasi Thió, abans la Pia Bosch i en David Vivó.....

No cal dir-se Nadal per ser del clan!

Socialista Power ha dit...

bon dia!!! doncs et diré que en torremadé va aprovar la modificació que permet passar de 1200 a 1600 habitatges en el mateix sector (pelotazo) dues hores abans que entrés en vigor la llei que oblogaba a augmentar el nombre de vivendes de protecció oficial. això es classisme i pelotazo. saps perquè? doncs pqerquè això només afovoreix als promotors. i a canvi de que? podeu respondre vosaltres mateixos. 400 pisos de més de cop!!!! a preu de mercat... 16000 milions de les antigues pessetes!!! o per als més moderns 96 milions d'euros!!!

Anònim ha dit...

home, si voteu Cristina Alsina voteu de fet la Pagans, perquè ja tenen el tripartit fet a Girona. vosaltres mateixos...voleu que passi el mateix que amb Montilla?

Anònim ha dit...

Votar Esquerra és votar tripartit i fer alcaldessa Anna Pagans.

A hores d'ara tothom ho té claríssim.