2007/05/29

Els Dalton Veray preocupats pels resultats

La família Veray està preocupada perquè els resultats electorals no els han estat favorables i han perdut un regidor a Girona. Tenien enquestes que els permetien ser optimistes però ai las! han perdut un regidor, tot i que no han caigut en picat com esquerra o sociates. És una llàstima per als del PP però la política és així de dura i mentre no canvii la lei, ja se sap: "unas veces se gana y otras se pierde", ells a casa nostra "más bien pierden"... Conchita Veray ho deu estar passant malament perquè perdre una regidor desprès d'una campanya que no li ha permès ni anar a veure la final del seu estimat Espanyol, és més dur del que sembla. És clar que ciudadanos els ha près molt del vot que tenien encara que no ho vulguin reconèixer..ni el color taronja els ha salvat..

12 comentaris:

Anònim ha dit...

heu posat "una regidor desprès"

Són tres faltes en dues paraules, tan parlar i no penseu que us ho haurieu de fer mirar aquests de GC?

Anònim ha dit...

quins posts més miserables, ignorants i mal intencionats. mai res de negatiu sobre l'espanyolista Montilla i la colla de sociates sectaris.

Anònim ha dit...

I què passa amb el Sr. Castel, el número 2 del PP?

Dijous sabrem alguna cosa nova, oi?

Metis

Anònim ha dit...

Ja veig que de "confidencial" res de res. Això és un blog socialista com una casa de pagès. Només veieu problemes a casa dels altres com en Zaragoza que, a l'Avui, fa pam i pipa a CiU.
Ja us he borrat dels meus "favorits"

Anònim ha dit...

http://cat.bloctum.com/girona2007

Socialista Power ha dit...

molt be nois i noies!!!! veieu com el socialsime aguanta l'embestida de la desqualificació? evidenment no som nacionalistes ni sectaris, som una opció progressista de govern, i encara que us faci ràbia, som l'opció escollida per la gent i això ens dona molta legitimitat! ja sé qua alguns de vosaltres no creieu en la gent, només en les banderetes, els pastorets, el porro de ratafia...

socialisme per anys!!!!!

Anònim ha dit...

no hi ha res més sectari, demgògic i perillós que els socialistes. i els de Girona encara més pq no tenen res d'esquerres, són unes paparres enganxades al poder i prou.

Anònim ha dit...

Un tripartit a la basca és una necessitat d´higiene democràtica.El PSC hauria d´estar a la oposició i tenir una cura d´humilitat.O millor encara,haurien de convertir-se en residuals.Només els dements poden creure´s que és possible una Espanya federal.Ho escrit bé: només els dements.

Anònim ha dit...

El PSC és l'opció dels votants del PSOE castellanoparlants, i si no presenteu-vos sense el PSOE aviam quants vots traieu.

El dia que presenteu una de Madre tornareu a tenir majories absolutes.

La majoria dels vostres votants ni saben que proposeu ni res, i si no el cas de Salt brutal, una tia apareix en 6 mesos i s'emporta tot el vot espanyolista i anti-inmigrant desqualificant i culpant a en Torramadé.

Progressita?

No ens feu riure que podríem fer una encicelopèdia de les vergonyes de cada regidoria, en especial cultura, via pública i urbanisme.

Se us acaba el xiringito nois!!!

Pacte nacionalista a Girona ja!!!

Anònim ha dit...

Els que llegiu el diari veureu que el número 2 del PP ja no és la nineta de la Veray..... es farà de Ciutadans?

Avui a la tarda ho sabrem!

Metis

Anònim ha dit...

Perdoneu, a salt no fa 6 mesos que la Iolanda va apareixer i s' enporta els vots anti-imigrants i espanyolistes.Porta molt de temps treballant i s' ho merreix.El Sr.Torramadé el que hauria de fer es treballar més per salt i deixar algún càrrec, el de la diputació o no fer de metge.

Anònim ha dit...

S'està fent un pacte a la basca!!!