2007/05/30

Olòriz encantat de conèixer en Puigdemont

L'olla bull desprès dels resultats de diumenge. El canvi de resultats fa que la correlació de forces propicii possibilitats de pactes que fins ara no eren possibles.
Puigdemont, decidit a que ningú li passi la ma per la cara li està fent la millor cara a l'Olòriz que s'ha convertit en el rei del mambo del pacte gironí. G-C ha pogut saber que la oferta ja està feta en ferm i un pacte "contra natura" entre convers, esquerra i ecologistes de disseny està sobre la taula.
La trentena d'anys de sociates a la Plaça del Vi fa que tothom estigui intentant jugar al canvi, sigui com sigui; i encara que la Pagans ja té al sac la Cristina Alsina; no pot descuidar el Joan Olòriz, que, amb la Terès i el Pardo, sorpresa altra vegada, podrien preferir novetats a palau. Els daus estan en l'aire i qui millori l'oferta s'endurà la vara de comandament.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

http://cat.bloctum.com/girona2007

Girona vol el canvi

Anònim ha dit...

GC, us proposo obrir un debat sobre els resultats a les eleccions a Banyoles. Molts banyolins, sobretot els que vam iniciar el projecte de la plataforma, ja fa un piló i mig d'anys, volem un govern progressista a la ciutat.
En Barraca en té la clau, i el duro. Però en Noguer de la Caixa pressiona molt i promet de tot, i ho vol regalar tot. Quina por!.

Anònim ha dit...

patètic! a Girona govern d'esquerres

Anònim ha dit...

Potser que els socialistes paguin les putades que han fet a ICV, com ara la de tallar tres carrers durant la campanya electoral per una manifestació de una dotzena de persones davant la seu dels eco-pijos pel tema Pòrtulas. I si ERC pacte amb PSC sense ICV a les properes la CUP els hi fa el sorpasso. No sé perquè no envien els sociates a pastar fang tots plegats, ara que poden: CIU+ERC+ICV=13 PSC+PP=12

Anònim ha dit...

Visca l'Olòriz, la Terés i en Pardo. Per molts anys ICV perquè hem estat a punt del quart regidor. Endavant a tots tres i ja és hora que us carregueu en Boada.

Anònim ha dit...

El PSC gironí és d'esquerres? Primera notícia. A Girona govern plural i divers.

Anònim ha dit...

Hi haurà un pacte a la BASCA!!!

Anònim ha dit...

endevant al pacte Puigdemont-Olóriz-Alsina! espero que es posaran d'acord i treuran els socialistes del poder després de 30 anys, ja és hora!

Anònim ha dit...

Que vigilin ICV i ERC, perquè els socialistes gironins volen endinyar-los la tàctica barcelonina. Ja tenen previst fer el canvi a mitja legislatura. La Pagans plega i s'hi posa en Pluma. I tindran la caradura de presentar-se com el canvi. Quins collons, aquests sociates!

Anònim ha dit...

Ja podeu comptar !! Aquests d' ICV anar marejant la perdiu i res de res.
El tripartit està fet i prou. Sereu ingenus o què ?

L' Olòriz li deu tot al Pep Nadal o sinó per què va entar a ser el 1er síndic d' estudiants ?

Vinga, homes i dones, toqueu de peus a terra.
No somieu tant perquè el tripartit està fet des de fa molts i molts dies.
Ara pur teatre.

El gat vell.

Anònim ha dit...

Trenta anys són masses, a Girona com a Honolulu. La Pagans no té el carisme d'en Nadal però ella tampoc és la culpa de les inèrcies de l'Ajuntament, on manen més el grupet de tècnics de tota la vida i que són els amics del vostre amo que la resta junts.

Anònim ha dit...

Trenta anys són masses, a Girona com a Honolulu. La Pagans no té el carisme d'en Nadal però ella tampoc és la culpa de les inèrcies de l'Ajuntament, on manen més el grupet de tècnics de tota la vida i que són els amics del vostre amo que la resta junts.

Anònim ha dit...

El PSC fa molt temps que ja no és un partit d'esquerres. Juga molt intel·ligentment amb els sentiments peró s'està convertint amb una mala versió de CiU pactant a tort i a dret.

Quan els hi convé posen per bandera les unitats d'esquerra i els tripartits i quan volen treuen el discurs de que si la llista més votada o l'estabilitat que dona CiU. La qüestió és estar al poder a qualsevol preu.

Potser que ERC i ICV es posin les piles i es treguin complexes de sobre. El que s'ha de mirar són pactes de regeneració i que siguin positius pels ciutadans, si la feina es fa bé els ciutadans o recompensaran.

Anònim ha dit...

A Molins de Rei l'any 2003, icv i erc van pactar amb ciu deixant fora els psc, i ara 4 anys després no sembla que els hi hagi anat malament. El Psc ha perdut dos regidors més.

Anònim ha dit...

Després de tants anys, ja convé un pacte alternatiu impulsat des de l'esquerra! Qui fos l'alcalde seria el de menys, perquè els qui tindrien la paella pel mànec serien ERC i ICV.

jbp

Socialista Power ha dit...

A girona, a banyoles, a salt... la gent ha triat govern d'esquerres.

A la diputació es pot jugar als daus, però als municipis, cal escoltar el que ha dit la gent que ha participat (i votat).

Socialisme per anys!!!!

Anònim ha dit...

Deus tenir raó socialista power i el que ens cal és més PSC, o com escriu F.M.Alvaro avui: "Cal que el país arribi al punt màxim de saturació socialista. Cal que els socialistes ens surtin a tots per les orelles, fins arribar a una densitat tal que ja ni els veiem o que, en girar-nos una nit al llit, en comptes d’abraçar la parella ens enganxem al cos d’un secretari d’organització comarcal del PSC"

Socialista Power ha dit...

només per puntualitzar:
els socialistes no tenim secretaris d'organització comarcals. es una figura que no existeix, i que demostra l'absoluta capacitat de parlar de coses que no coneix d'aquest senyor alvaro.
en segón lloc, es molt important per l'evolució humana i històrica, el dirigir-nos cap als ideals socialistes, que de cap manera tendeixen a la saturació, tendeixen al progrés.

sento com el socialisme corre per les meves venes!!!!

Anònim ha dit...

Jo voto a Esquerra i sento un fàstic immens davant de qualsevol socialista.

Anònim ha dit...

aquest socialista power o fuma molt o està tocat del bolet. no he vist mai una persona tant sectària i tant dogmàtica. com que equests socialistes són tots ateus, la doctrina socialista és la seva religió. gent molt perillosa, capaç de moltes bestieses. la gent ha començat a veure com sou, sociates, i de fet tota Europa a agafat un altre gir, només queda Espanya, endarrerida enbtot com sempre. però no falta molt, aquí també teniu els dies comptats.

Anònim ha dit...

a l'anònim que vota esquerra: doncs noi, si sents fàstic cap als socialistes, a hores d'ara ja hauries de saber que amb el teu vot engreixes els sociates i faràs la impresentable de Pagans alcaldessa. a veure si us entereu d'una vegada: A GIRONA, VOTAR ERC ÉS VOTAR LA PAGANS! Cristina Alsina es mor de ganes de repetir el tripartit!

Socialista Power ha dit...

benvolguts companys que responeu els meus comentaris,
intenteu cuidar el vostre vocabulari (si ara no podeu, en el futur)ja que us desacrediteu a vosaltres mateixos amb l'estratègia de l'insult.

cada cop sento més intensament com l'energia socialista m'omple!!!

Anònim ha dit...

sociata power, no et droguis tant, noi, que hal.lucines massa. si els socialistes han de comptar amb un flipat com tu, malament van!

Anònim ha dit...

Ni el PSC és d'esquerres ni CIU ho és, i molt em temo que tant ERC com IC-V tenen més temptacions governamentals que cap altra cosa.

Llàstima que la CUP no hagi entrat a Girona, hagués estat bé una mics de saba nova. A la propera segur que entren.

Anònim ha dit...

Socialista Power, només quedeu vosaltres i baixant! França? EEUU? Alemanya? Holanda? Austria? Belgica? Espanya?
El socialisme està acabat. Sou una puta secta d'il·luminats. Ningú pot tenir com a ídol a en Montilla si no estar drogat!

Anònim ha dit...

jo també voto erc i els socialistes no em fan cap fàstic. és un projecte diferent al meu però també d'esquerres. m'agradaria que s'unissin a pertot arreu per fer governs progressistes i anar escombrant els convers.

Anònim ha dit...

d'acord amb tu, l'ultim anònim. Tots contra ciu i, evidentment, contra el pp. GOVERNS DE PROGRÉS arreu!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

tots contra el fantasma sociata!!

Anònim ha dit...

el problema que teniu Erc, és que ja no sou independentistes. només sou d'esquerres i prou. de sobiranisme, res de res. és que no es pot fer Montilla president i pretendre defensar l'independentisme, home! ja està bé. heu baixat a tota Catalunya, els votans us estan castigant per fer el tripartit arreu. no us adoneu compte? si repetiu el tripartit, us esteu suicidant, d'aquí 4 anys ja no quedarà res d'Erc. Portabella està reflexionant, us ho haurieu de fer mirar a Girona també.

Anònim ha dit...

a Roses Psc s'an unit amb el PP!!! per fer fora Ciu. pacte amb el PP1 no és el que tant crtiqueu de Ciu, sociates? això és ser d'esquerres? hipòcrites!

Anònim ha dit...

Jo vull un GOVERN DE PROGRES (sense accent) també per la meva comunitat de propietaris, per la junta de l'AMPA del col·legi i per l'AA.VV. Pero si es tracta d'això que ICV i ERC es fusionin amb el Poder Sociata (o que es deixin fusionar per darrera).

Anònim ha dit...

espero que Puigdemont facilti el canvi a Girona. prou sociates sectaris! d'esquerres aquesta gent no en tenen res.

Anònim ha dit...

si en pluma continua de jefe de la pagans l'oloriz el futara a l'oposicio

Anònim ha dit...

PLUMA ALCALDE, HAURIEM FET MILLOR RESULTAT QUE AMB LA PAGANS

Anònim ha dit...

En Pluma és la mala versió del vostre amo per això mai serà alcalde. Els gironins estem farts de l'amo

Anònim ha dit...

Si esteu farts adheriu-vos al manifest pel tripi alternatiu

Anònim ha dit...

En Pluma és un personatge amb massa incògnites i un perfil excessivament agressiu com per ser alcalde, li falta capacitat per a generar consens, amb ell d'alcalde Girona encara seria més asfixiant del que és ara.
Tant IC-V com ERC es troben amb un bon dilema a Girona, govern d'"esquerres" o recanvi democràtic? Jo crec que els sociates d'esquerres van una mica escassos; pel que fa a en Puigdemont el veig un bon candidat i molt dialogant però en canvi CIU... no em fa el pes.
I per cert, felicitats a la gent de la CUP; han aconseguit situar-se al mapa polític de Catalunya sense mitjans ni pressupost,llàstima que a Girona no obtinguessin prou suport malgrat haver fet una bona campanya. suposo que a la propera els anirà millor.

Anònim ha dit...

El fàstic immens que sento davant d'un socialista,no és com els vòmits complusius que em provoca un convergent.

Socialista Power ha dit...

us aviso:
o puja una mica el nivell o no penso comentar rés més...

;)

Socialisme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

I malgrat els fàstics per uns i els vòmits pels altres,dóno suport al Canvi a Girona i al tripartit a la basca.Fer fora el socialistes power és una urgència higiènica democràtica,i tant ERC com ICV hi sortirien guanyant.Puigdemont està a l'esquerra de qualsevol socialista de pacotilla,i la seva radicalitat democràtica afavoriria a tots els partits del tripartit.

Anònim ha dit...

Estic amb l'últim que ha intervingut.

Pacte a la basca a Girona, per higiene democràtica, ja!

Anònim ha dit...

Em dedico a la política i es la primera vegada que entro en aquests blog. Veien els estralls que provoca el fervor polític en el vostre raonament i l'odi que us provocan els vostres adversaris, em plantejo que estic fent en aquest mon. Jo vull millorar la vida de la gent.No em vull convertir en vosaltres. No em vull contaminar i ccnvertir-me en una persona plena de rabia contra els que no pensem com jo.

Anònim ha dit...

No desesperis! tots estem encara en campanya! Tu que ets professional de la politica ja hauries de saber ho