2007/05/29

Preparant les generals

Veient com han anat els resultats del PSOE a la Villa y Corte i després de la dura competència amb el PP, el nucli dur de Zapatero està valorant la possibilitat d'avançar les eleccions generals al novembre. Hi ha dues tendències que "mullen" l'orella de ZP, per una banda la del "màquina" Rubalcaba, que es vol esperar al març, i per l'altra la del veterà Alfonso Guerra, que amb això de que el PP hagi guanyat terreny per conceptes tan arriscats com els del País Basc i l'Espanya federal demana amb la insistència que el caracteritza que s'avancin les generals. És en aquesta cruïlla que el talante del ZP trontolla. Ell ja ha sondejat la roca Montilla per saber com estan les coses a casa nostra i el Monti, fred i calculador, vol deixar passar un dies abans de confirmar de quina manera es mullarà. Passi el que passi les generals seran com una criatura perquè queden nou mesos si són el març i si s'avancen serà com un prematur..esperem que no necessitin incubadora.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A m'importa poc el que passi al país veí... una gran abstenció catalana seria una bona manera de dir-los que ja en tenim prou.

Prou sectarisme sociata!

Anònim ha dit...

Segons què faci el PSOE a Navarra, podrem dir si ZP té alguna possibilitat...de que ETA no posi una bomba a dos dies de les eleccions i ETA decideixi que ha de guanyar el PP. O no?

Jesús Pastor ha dit...

Amb tots els respectes, aquest senyor ja faria temps que s'hauria d'haver jubilat i no seguir enmerdant com amb les seves declaracions sobre l'Estatut de Catalunya.

Anònim ha dit...

ets un pesat i un indocumentat jesús...

Jesús Pastor ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.