2007/05/11

La penjada de la primera nit electoral

Algú va penjar cartells ahir?
Algú pensava que començava la campanya electoral municipal? Potser no gaires, de fet alguns van fer una "penjada de cartell" virtual com els sociates, és més, ni l'amo hi era...
D'altres estaven sopant fora, i molts estaven mirant ..el desastre! La depressió és total i l'enuig absolut.
Amb la gran estratègia que havien preparat els serveis mediàtics de Moncloa: final al Bernabéu, ZP a la llotja, Barça guanyador i foto amb el Rei, ZP i Puyol triomfants.. i vet aquí que el Schuster, vell coneixedor de les debilitats de can barça, aconsegueix la victòria.
L'Estatut trontolla a les clavegueres del constitucional i ZP no troba foto, mentre els candidats engeguen campanya amb la sensació de que tot està dat i beneït...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vosaltres us la sabeu molt llarga. Quan us convé aneu d'enfants terribles i quan us convé ensenyeu el carnet del vostre partit de la rosa.

Els vostres amics els sociates són els que han empastifat tota la ciutat amb el careto de la Pagans, gastant una milionada en propaganda absurda. I a sobre els vostres amics bloquegen els drets democràtics d'opcions rupturistes com la CUP, bloquejant el seu accés als mitjans de comunicació i als debats públics.

Si, tenim un estatut en via morta, però això ja ho sabíem. Fins i tot el vostre ídol Maragall ho ha dit.