2007/05/13

Laporta xuleja

Els esports com les verbenes, són per fer-se veure i mirar de tocar cuixa ni que sigui aprofitant que l'altra està tocada per l'alcohol. Laporta vol tocar cuixa i no li estan sortint les coses com ell pretenia per a aquest any, i comença a prendre decissions. Avui al paddock de Montmeló, una altra verbena aquesta dels F1, hi havien tots els vips: Carod negociava el contracte del Circuit fins al 2016 amb l'Ecclestone i Laporta xulejava de la compra de jugadors nous per a la temporada vinent. Sembla ser que, com que Rikjaard ja té el peu a les Bahames (com G-C ja va avançar fa mesos) els del servei de premsa de Can Barça ja el deixen de banda i parlen de les noves adquisicions sense vergonya, la última que es ventil·lava avui a Montmeló és que Guti estaria en els tempteigs. Laporta segueix xulejant però no li queden gaires motius, la veritat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

“Si hi ha tripartit, perfecte” (Cristina Alsina, candidata d’ERC a l’Ajuntament de Girona. Plana 10 de Diari de Girona, 14 de maig de 2007)

Està tot fet, tots a votar CIU i a sortir de la mediocritat.

Unknown ha dit...

tots a votar la pagans, votar ciu es tirar el vot a les escombraries, o encara pitjor llençar-lo a la mediocritat!!

Anònim ha dit...

votar Cristina Alsina és votar la Pagans, que es fotrà una hòstia com una casa de pagès. jo sóc d'Erc però no vull tripartit!

Anònim ha dit...

la mediocritat només té un nom, i aquest és Anna Pagans

Anònim ha dit...

Visca la Cristina! Voteu Esquerra!