2007/04/30

Qui la balla amb qui? Reflexions a la sorra

Els dies del pont hi ha un batibull de pensaments vora la sorra de les platges que no deixa pas a la relaxació merescuda.
No és per menys. G-C ja va avisar de que les aigües estan térboles arreu, i que alguns que poden, com Maragall, farien de les seves, mentre altres, la ballen magre.
Algunes preguntes des de la sorra:
- Qui està apuntat a la llista del nou partit de l'esquerra del segle XXI que té previst Maragall? i qui no està a la llista?
- Qui està lligant caps amb els bascos per assentar els conceptes de federalisme? i qui no ho està?
- Qui està analitzant les eleccions franceses seriosament, sabent com sabem que França és el laboratori de les idees d'Europa? qui està a tots els mítins de Bayrou?.. als de la Sego ja sabem qui està...Qui és íntim de la dona d'en Sarko, que és neta d'Albèniz, el músic?
- Qui està de pont a Itàlia i qui no ho està?...Continuarà...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

per a federar-se n'hi ha d'haver ,com a mínim, dos. Es una bestiesa pensar-se que una Espanya federal o plurinacional és possible. Els Maragall (de l'avi al nét), ens han fet perdre mitja vida defensant una entesa amb Espanya que no és ni serà possible mai. I tos dos (avi i nét) acaben les seves vides dient allò que els mortals ja sabem : Adéu Espanya

Jesús Pastor ha dit...

Per que funcioni el Federalisme nomès hi ha una premisa a l'igual que el comunisme, és a dir, que s'ho cregui tothom... prou de ser ingenus. La via escocesa és la única possible ...

Anònim ha dit...

El problema dels federalistes espanyols de Catalunya és que només hi ha federalistes en clau espanyola a Catalunya. com sempre els catalans sempre volem anar de bons i ser solidàris amb totes les causes del món mundial. Hem de superar aquesta dependència malaltissa que tenim d'Espanya i emancipar-nos, que ja som majors dl'edat i ens sabem cuidar solets.
Jo sóc federalista, si, però en clau catalana i òbviament sóc confederalisa en clau europea i mundial, ara bé, sempre des de la independència i principi de sobirania dels pobles. hem d'anar cap a un món interdependent des de la pròpia independència i respecte als drets dels pobles.