2007/04/16

El presi té casa nova

José Montilla, en el tema de la casa on viu, ha estat molt ell, com sempre. No ha volgut viure a la Casa dels Canonges, seu de la presidència de la Generalitat perquè diu que no va amb ell, que li calia seguir vivint a les "cases dels socialistes", que és com n'hi diuen a Sant Just Desvern al conjunt d'adossades on viu amb la seva segona dona i els trigèmins, tal i com varem veure al Lectures, durant la campanya electoral. Ara però sembla que ja necessita alguna cosa més que un adossat, encara que sigui de disseny i d'esquerres, com el que tenen, i a més és de la dona, que era d'ella quan es van casar. Raó de més perquè tot un presi de la gene, encara que sigui senzill com ell diu, tingui una casa com cal, i està a punt d'acabar-la, a Sant Just mateix, una mica més amunt d'on viu ara. Qui és del Baix Llobregat, ho és per sempre...

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Els grans mèrits que ha fet aquest coi de xarnego que tenim com a president és haver estat (i encara més, continuar essent) fidel al seu partit.

sabíeu que tot el seu cercle polític (llevat d'alguns càrrecs electes d'erc) li parlen en espanyol? Consells de govern en espanyol al pati dels tarongers, mare de déu...

patètic.

Anònim ha dit...

espanyol, perdedor i analfabet, descripció perfecta del típic socialista!
Quina xusma que tenim a la màxima autoritat del país.
Sort que la gent ja se n'adona i la baixada del PSC-PSOE no té aturador!
PSC=Espanya

Anònim ha dit...

Quin President més petit que tenim. Això sí, de viure bé ja en sap.

Anònim ha dit...

i en Puigcercós cada dia més gras.........aviat no passarà per la porta....

Anònim ha dit...

Anònim 1, simplement per informar-te que jo sempre he parlat amb català amb el president Montilla.

Anònim ha dit...

Anònim n.5. O ets en Carod, o menteixes. Aquesta cosa que tenim de president no parla mai en català. És espanyol i espanyolista, i per tant...socialista!

Anònim ha dit...

anònim 5, hi has parlat amb català o en català?

Quina misèria de president!

Anònim ha dit...

doncs l'anònim 1 també va intentar-hi parlar, i va tenir prous problemes en fer-ho, quan ell encara no era president... és vergonyós.

no sé com hi ha gent que pot tenir tant pa a l'ull, aquest senyor és espanyol, espanyolista i amb un sentiment nacional (català) tirant a zero. Això és legítim, el que no entenc és perquè els sociates "catalans" es neguen a acceptar-ho..

anònim-1

Anònim ha dit...

i en Puigcercós que menja sense parar...

Mar ha dit...

Una vegada em van presentar el Montilla quan encara era alcalde de Corneyá i tot i que ens van presentar en català ell va parlar castellà. Me'l van presentar a ell i al Corbacho, que aleshores tampoc no era presi de la dipu de BCN sinó alcalde metropolità, i també parlava castellà amb mi. Aleshores no em va importar perquè no m'afectava com parlés aquell mig homenet, però ara que és el president del meu país, em toca molt els c*ll*ns que no parli la nostra llengua.

Anònim ha dit...

no només no parla la nostra llengua, sinó que no li importa el més mínim la cultura catalana. el seu coneixement d'història i cultura catalana és inexistent. tenim un president sense cultura, sense carrera universitària, que no parla el nostre idioma, que insulta els periodistes que li posen preguntes incomodes, que té un responsable de comunicació que amenaça la premsa i censuren la llibretat d'expressió. ERC, gràcies, això ha sigut possible amb la vostra inestimable ajuda!

Anònim ha dit...

no només en Puigcercós s'engreixa cada dia més; què en dieu de Benach, Vendrell i Carod, cada vegada més grassos des de que estan al poder? a tots els convindria una mica de dieta, no?

Anònim ha dit...

tots aquests catalanets de la llengua i la bandereta sou uns rancis i uns mediocres (valgui la "redumdància" pq sou de ciu...)En Montilla i el govern de la Generalitat tirent endavant el pais amb molta força i com que no podeu parlar de politica parleu de llengua i patriotisme... a vuere si ho enteneu d'una p*ta vegada... ELS SOCIALISTES NO SOM NACIONALISTES I ENS LA PORTA FLUIXA ELS VOSTRES COMENTARIS PROVINCIANS!!!!
Salut per tots!!

Anònim ha dit...

Per què els socialistes sou tant burros que asimileu la llengua i la cultura catalana amb provincianisme?
Has vist mai un president espanyol, francès, italià, que parli malament la seva llengua?
Esteu acabats sociates!
Ah, i sort en teniu del "provinciants" d'ERC, que si no, amb l'òstia que us vau fotre, estaríeu a L'OPOSICIÓ!!!!!

Anònim ha dit...

està acabat el que governa? tens un problema de dislexia noi/a o d'autisme...
PSC POWER!!!!

Anònim ha dit...

PSC=Distribuidora de Pinso

Anònim ha dit...

PSC = Partit dels Socialistes de Catalunya
Ens queda molta pedagogia per fer...

Anònim ha dit...

PSC= Partit dels Socis llestos de Catalunya Distribuidora de pinsos SA.

Anònim ha dit...

per exclusió... si els del PSC son llestos, aqui el tonto ets tu!!!
tururururu

Anònim ha dit...

I els aprofitats vosaltres, pallussos!
Pinso o blat de moro trencat tu? què prefereixes?

Anònim ha dit...

quanta sapiencia sobre alimentació animal deus ser del ram de les besties tu...

Anònim ha dit...

Coloma jau!

Anònim ha dit...

quanta mala llet acumulada a ciu...

Anònim ha dit...

Vóltala, vóltala!

Jesús Pastor ha dit...

M'alegro molt que el President tingui nova llar.
Nomès espero que no hagi de pagar 30 anys d'hipoteca com el 90% del jovent de Catalunya que estem compromesos amb entitats bancàries fins que ens jubilin.
El sectarisme polític fot pena, per totes bandes. Que fàcil és "opinar" des de l'anonimat oi?