2007/04/18

Palmada i Moreno, recerquen

La dimissió, sense tornada enrera, del DG de Recerca F.Xavier Hernández ha posat en evidència que Blanca Palmada no està en el seu millor moment.
I per estar acompanyada i no navegar sola en les turbulentes aigües de la conselleria de l'Huguet, s'ha endut al Ramon Moreno, gironí com ella, de la UdG com ella, que deu ser que amb els coneguts s'està més segur.
Fa temps que la cosa no rutlla, i ella, que no és consellera però com si ho fos, no acaba de tenir amics entre els rectors que li tenen una mica de prevenció. Per postres l'Hernández es despenja amb un mail a tot arreu on no la deixa gaire ben parada, Huguet inclòs. Sembla que corren vents huracanats a universitats, per això hi ha gironins, perquè sabem el que és la tramuntana? Doncs no sembla que n'hi hagi prou amb això.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Dimitir? I ara, ni pensar-hi!

Anònim ha dit...

Els gironins no en teniu ni idea del que és la Tramuntana. Això només ho sabem els empordanesos!
Ho sento Blanca, però quan no es dóna la talla, no es dóna.
Com pot funcionar Universitats amb l'equip del pitjor rector que mai ha tingut ni tindrà la UdG? Amb el fitxatge d'en Moreno-Amich, el desastre és inevitable. Només hi falta en Batlle!

Anònim ha dit...

La Blanca compta amb el suport dels rectors, el problema és la forma de fer del Conseller

Anònim ha dit...

Batlle per alcalde de Girona!

On dorm la Pagans? Encara vindrà la Cristina Alsina i li fotrà el puestu!

Anònim ha dit...

No teniu ni idea de qui és la Palmada. Caram, caram, s' ha "emportat a n' en Moreno"... Es veu que aquests gironins no poden viure separats !

Un desastre la gestió d' aquest duo. Si no pregunteu a la UdG en l' era Batlle.

Jesús Pastor ha dit...

Més enllà de "piques" polítics, ja seria hora de que la conselleria es posès les piles i confirmès la facultat de medicina per la UdG a Girona o a Salt. Que bona falta fa a les comarques gironines i a la Sanitat del nostre país.

Anònim ha dit...

La Facultat de Medicina a Figueres. Prou centralisme gironí!

Anònim ha dit...

jo els conec a ambdós i són uns bons gestors.

suposo que no deu agradar massa als sociates...