2007/04/10

Akasvayu busca presi

Els de l'Akasvayu van bojos per trobar un president de palla que vulgui posar-se a la grada, aplaudeixi, vagi ben vestidet i no digui gaire res, el que passa és que van passant els dies i els candidats s'esfumen.
Resulta que per cobrir la baixa de l'advocatto Enric Ametller, un home d'un perfil adient, han pensat en Robert Mora, un personatge que pot servir però que sempre s'ha mostrat contrari al projecte ultra professional dels empresaris de l'Akasvayu. No sabem si el primer oficial de Can Coll acabarà donant el sí als fins ara "enemics" perquè quan ell era el
president de la representació de la federació catalana a Girona deixava anar en petit comitè de tot i més del transatlàntic Akasvayu. És allò de dir i si algun dia se'n va aquest vaixell d'aquest port, què passarà? De fet podria arribar i aixecar la copa de la FIBA, nomès cal guanyar, és clar.
A G-C ja sabem a quin equip anirà l'anterior gerent, Francesc Perarnau, ara al Girona FC i sabem què va dir quan la Penya va guanyar a l'Akasvayu en els quarts de final de la Copa del Rei...

1 comentari:

perarnau ha dit...

No se quin comentari ni a quin equip us referiu l'any vinent, no obstant, gràcies per enrecordar-vos de tant en tant de mi.
Seguiu amb GC és fresc divertid i necessàri per Girona