2007/04/04

L'Anna està tranquil·leta, pot?

L'Anna de la Plaça del Vi ha donat ordres que tot estigui aturat, res no es mogui i que no hi ha problema perquè no hi ha rivals en aquestes municipals. Anar fent que la gent ja sap que s'han fet les coses bé. Veure'm com li surt aquesta tàctica de calma tensa entre la seva gent que té ganes de fer més i col·locar-se en la línia de Cristina Alsina i Carles Puigdemont que aposten per Internet.
Veurem com va la campanya, cap on es decanten les enquestes pròpies i externes, mentre la Pagans s'ho agafa amb calma i pregona entre els íntims a l'alcaldia que aquesta serà la seva última legistura. Com que ella sap que sortirà alcaldessa gràcies al tripartit s'ho agafa slow però els regidors que pengen d'un fil estan molt més amoïnats.
Només se'ls ha de veure la carona.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

ella potser està molt tranquil·la però la seva gent està com un flam. És que ningú s'atrevirà a dir-li!!?

Anònim ha dit...

La Pagans pot tenir la seva alcaldia penjant d'un fil. Que la conservi pot dependre d'un o dos regidors. Per tant, no entenc com està tan tranquil·la.

Anònim ha dit...

Una aportació a la cultura:

"Nosaltres veurem" no porta cap mena d'apòstrof. En duria el cas "veure'm", que significa "veure a mi".

Una mica de correcció, si us plau, que si parlem de política i fem faltes d'ortografia semblem una mica descol·locats!

Anònim ha dit...

El pacte entre CiU i ERC està fet i l'alcaldessa ja ho sap. Està tranquil·leta perquè té l'Olòriz que li donarà la legislatura, tal com ja ens ha fet saber

Anònim ha dit...

Encara que els sociates us en riureu, en Puigdemont serà un tsunami per la tranquila, socialista i delicada Girona, que l'Anneta creu seva!

Jesús Pastor ha dit...

Segons aquest "article" o bé el Tripartit ja està fet, i algú ho hauria d'explciar als ciutdana o bé el redactor d'aquest web de poder endevinatoris i sap quins seran els resultats de les properes municipals. Curiòs oi?

Anònim ha dit...

home, com que tenen el tripartit ja signat, no cal fer res, ja que serà alcaldessa una altra vegada. i de tota manera, no fer res vol dir continuar igual que ara, perquè Pagans sempre ha viscut de la herència de Nadal i mai no s'ha matat gaire, la veritat. no és que sigui massa brillant però si pot continuar sense fer ni brot, per què esforçar-se?

Anònim ha dit...

Estic segur que perdrà regidors en detriment de CIU, encara que també m'agradaria que els joves de la CUP esgarrapessin 1 regidor.

Anònim ha dit...

Però si a Puigdemont no el coneix ningú! Desperteu-se!

Anònim ha dit...

el sol fet de dir que no el coneix ningú demostra que esteu nerviosos, sociates! el que sí és cert és que a la Pagans no la coneixia ningú abans de ser enxufada com a alcaldessa sense eleccions, i ara que la coneixem, val més que no l'haguessim conegut mai! en Puigdemont té molt de temps per endevat per donar-se a coneixer i canviar Girona. Fora la mafia sociata!

Anònim ha dit...

jo no el conec personalment però em cau molt bé. s'el veu un tio jove, amb idees, iniciatives noves i diferents. penso que li donaré una aportunitat. confesso que jo també estic fart de que manin sempre els mateixos. crec que una alternància democràtica és necessària, i cap partit (d'esquerres, de centre o de dretes) no hauria de passar tants anys manant. A Pujol l'han destrossat pels seus 23 anys de poder, però a Girona els socialistes en porten quasi 30!! Això és massa! Una mica de cohèrencia, senyors!

Anònim ha dit...

Mireu, doncs a mi el fet de que no és tant conegut com en Nadal em sembla un avantatge. ja té temps per això. molt millor una cara nova i fresca que els polítics corruptes de sempre.

Anònim ha dit...

Quna dius polítics corruptes de sempre, a qui et refereixes? Als d'Unió?

Anònim ha dit...

que jo sàpiga els únics polítics que manen a l'ajuntament des dels principis de la democràcia SEMPRE han estat els sociates. per tant quan dic polítics corruptes em refereixo als del govern evidentment, que han fet i desfet al seu gust durant 30 anys. els altres no tenen hi pinten res a la ciutat de Girona

Anònim ha dit...

PSC són uns sectarioos

cal airefresc

núria ha dit...

a mi m'agradaria que els que feu política, no parlessiu pels blocs en format anònim. M'agrada un girona-confidencial sense nom. Però hi voldria respostes amb cara i ulls, sense vergonya ni trampa.