2007/04/25

Consigna: Tripartit arreu

Les eleccions municipals estan a tocar, acabat Sant Jordi que ha estat el tret de sortida, tots els cavalls corren desbocats cap a les fites previstes.
La principal a casa nostra serà la reedició del tripartit. L'Olòriz li ha donat el sí a la Pagans, i l'Alsina, malgrat ella mateixa, també.
Tot plegat és la consigna del país, a les cuines de Bcn han acordat reeditar el tripartit de la Casa dels Canonges per enfonsar més encara els convers, menjar-se els peperos, i anul·lar de socarrel els ciutadans et altrii...
G-C dóna suport a la consigna perquè som catalanistes, progressistes i promotors del pacte d'esquerres.

45 comentaris:

Anònim ha dit...

visca el tripartit!!! ciu encara manté tics autoritaris i protofeixistes!!! només cal llegir els comentaris d'aquest blog!!!!
salut i socialisme!!!

Anònim ha dit...

L'ALSINA ODIA ALS SOCIALISTES I FARA EL QUE PUGUI PER PACTAR AMB CIU, HO DIU A TOTHOM. EN TENIM PROU DE BOTIFLERS. PACTE NACIONALISTA A GIRONA.

Anònim ha dit...

CIU no s'enfonsarà pallassos!
Endavant Sarkozy!
Que només quedi l'esquerra més tronada d'Europa a Catalunya!
Ho va dir el gran Anthony Giddens: O l'esquerra para l'inmigració, o el segle serà de dretes.
Catalunya, caurà com a poma madura.
Disfruteu del poder total que teniu. que això s'acava. Mireu a França: esquerres 38% de l'electorat. Mai havia baixat del 40%. Partit Comunista francès: 2%, fa 15 anys tenia el 20%.

Anònim ha dit...

quina consigna tant ben parida, no hi ha un pam d'etica, d'identitat tot val per mantenir el poder?, rebaixes + barrejes = un petit pais x 3, nois estem acabats!!

Anònim ha dit...

A Blanes no crec.
Hi tenim un antic inquili de Salt, en Joan Puig.
Esta "de atar"

Anònim ha dit...

Home confidencials, jo pensava que ereu una mica crítics i que optarieu per una opció d'esquerres i rupturista com la CUP. Ja convindria a Girona renovar discurs i donar veu a la CUP, que engloba independentistes d'esquerres i ecologistes

Anònim ha dit...

Els confidencials crítics ? Si tots sabem qui són... ulleres de pasta, americanes gastades, disercions sobre el cine suec i molt de cosmopolitisme. Visca l'esquerra de veritat. La de les persones senzilles. Jo votaré a la CUP.

Anònim ha dit...

visca la CUP! els del tripartit, que sou d'esquerres d'Armani, pijo-progres com la Mayol, d'esquerres però plens de diners com Nadal i la seva família franquista...això no és ser d'esquerres! enriquir-se amb operacions immobiliaries a costa de la ciutat de Girona...sociates & co, fora! és hora que deixeu de mamar de l'ajuntament!

Anònim ha dit...

es veu que el marit de la Pia Bosch fa mega negocis immobiliaris al barri vell de Girona. aixó sí que és ser d'esquerres! visca el totalitarisme socialista! visca el proletariat estúpid! els dirigents sociates s'han de carregar de diners mentre els votants cobren mil euros i a callar!

Anònim ha dit...

que dir sobre els pobres de la CUP, si encara tenen les mans tacades de sang de Terra Lliure. uns altres sofistes maniqueistes amb un discurs del segle XIX.

Anònim ha dit...

Per discurs del s.XIX, el dels socialistes. I de mans tacades de sang, ningú supera el terrorisme d'estat dels GAL.
ERC, quins companys de viatge que teniu: espanyols i espanyolistes.

Anònim ha dit...

la diferència en tot cas es que nosaltres els socialistes rebutjem ens n'avergonyim i condemnem els gal, en canvi els cuperos sentiu orgull per els assasins

Anònim ha dit...

Us n'avergonyiu tant com de FILESA, no? Nomenant al condemnat deliqüent Josep Ma. Sala, Responsable de Formació del PSC. Molt ètic i molt indicatiu!

Anònim ha dit...

Ah, i us en penedieu molt tots davant de la presó, quan van entrar Vera i Barrionuevo, eh?

Anònim ha dit...

no sabeu de que parleu. tant mirar-vos el melic us heu tornat "guenyos". si es que cup i ciu sou els mateixos rancis i enverinats

Anònim ha dit...

els sociates us creieu està per sobre del bé i del mal......però, ai las! el bé sempre s'acaba imposant i us venen mooooooooooolts anys a l'oposició......la mamella ja no us rajarà més!

Anònim ha dit...

enhorabona bruixa lola!!!! aneu mirant la bola i tireu les cartes del tarot a ciu!!!

Anònim ha dit...

ABSTENCIÓOOOOOOOOOOOO!

I que els donin pel sac!

Anònim ha dit...

ja sabem qui sou els de G-C:_ protegits de Nadal, i del clan mafiós que vol dominar Girona 30 anys més. a Nadal li debeu la feina i tot el que teniu, per això defenseu tant el tripartit i us tremola el cul de perdre'ho tot. de fet no sou pas d'esquerres, sinó que us protegiu les cadires calentones de l'ajuntament. però jugant brut i empastifant els altres de merda no aconseguireu pas més vots. em sembla que la dictatura sociata nadalista està començant d'acabar-se i hi ha d'haver un canvi. qualsevol, menys els sociates!!

Anònim ha dit...

EL SOCIALSME ES EL CAMÍ!!!! cal acceptar els resultats de les urnes... el que passa es que no coneixeu el sistema parlamentari i creieu que viviu en un sistema presidencialista. cal recordar que la gran massa de ciu adoraba al "caudillo"!!!

Anònim ha dit...

ja sabem que creieu que els vostres vots valen per dos o per tres o per trenta tres perque us exciten les banderetes i les barretines, però tant la nadal com a la pagans els han votat els ciutadans, i vot a vot han guanyat per tant sigueu una mica més respectuosos, que quant els ciutadans ho vulguin ja canviaran d'opció!!! aquests tics feixistes dictatorials i mafiosos els teniu apresos de la casa gran de ciu!!!

Anònim ha dit...

Socialistes esteu acabats:
Les esquerres han perdut Holanda, Suècia, Alemanya, Finlandia, Bèlgica, etc... aviat França. A Italia, en Prodi,ja vol crear un partit de centre a l'estil partit Democrata dels EEUU.
Només quedareu vosaltres, però no gràcies al PSC, que està en caiguda lliure, sinó als que es disfressen del que no són per sumar vots per l'esquerra: uns d'ecologistes i els altres d'independentistes.
L'esquerra catalana no té projecte de país, millor dit, només té projecte del seu país: ESPANYA.
Esteu acollonits, la baixada del PSC a Girona, Figueres i Blanes, serà espectacular!!

Anònim ha dit...

es l'alternança idiota!!!

Anònim ha dit...

en Nadal es creu un déu i que és insustituible...........no s'imagina veient un partit de l'Akasvayu com un afeccionat més a la graderia, ha d'anar a la llotja per collons i pel fet de ser el cacic de la ciutat, la vanitat el mata.........i com ell, molts apoltronats sociates........no s'imaginen ells mateixos com a ciutadans de carrer...la caiguda, però, serà forta...

Anònim ha dit...

Algú de vosaltres sap amb quin partit a l'ajuntament estarien més nets els carrers? És per votar-lo, perquè amb tot aquest rotllo dretes-esquerres els carrers de Girona estan fets una merda.

Anònim ha dit...

per franquistes ja tenim el clan nadal. el seu pare s'enorgulleix de ser franquista, és com han fet la seva enorme fortuna el mafiós clan Nadal. Nadal noté res d'esquerres, podria més aviat ser del PP. el que passa que només es podia presentar de no. 1 per PSC i ha acabat sent sociata, igual que hauria pogut ser de Ciu o PP. i vosaltres, pobres ignorants, us creieu el rotllo d'esquerres! d'esquerres, el clan de l'ajuntament només teniu la manera dictatorial, prepotent i estalinista de fer les coses. res més.

Anònim ha dit...

els sociates han adoptat els mateixos tics que els burgesos i actuen de la mateixa manera.......els hi heu vist els cotxes? i les cases on viuen? i les vacances que es foten? i després diuen que són d'esquerres.....

Anònim ha dit...

clar, molt d'esquerres, però a l'hora de la veritat, els dirigents sociates vieuen en luxe i el proletariat, en els barris. els temes urbanístics, sempre els remenen els mateixos tios d'ulleres de pasta, carregats de diners i que cobren millions (de les comissions). però ojo, són d'esquerres! progressiastes, per tant no els toquem! el problema greu que té Catalunya és el complex progressista. quan s'acabi això, anirem bé.

Anònim ha dit...

Estic farta de tot això. Els sociates ja no poden manar més i els convers fan angunia. Em sembla que votaré la CUP.

Anònim ha dit...

Sociates d' Esquerres ? Ja podeu comptar !!

Mireu allà on viuen i com viuen :
- Nadal : casa espectacular al barri vell. I la seva extensa família ? Tots de pijos amunt !! Els papàs Nadal són de l' Opus Dei. Els fills ? uns SOCIOLISTOS!!

-En Pluma ? Igual, casa espectacular. I quan va amb el barret sembla el gàngster de Girona.
- En Thió : El papà ja els hi ha fet. I ara va amb la filla dels de Progrup.
- La Salamaña : idem dels altres.
- La xula de la Glòria Plana : s' ha fet una supercasa espectacular a les Pedreres !
Ella i el seu marit s' han "forrat" en una sola legislatura.
Ja se sap, el marit associat amb el mafiós d' en Sáez doncs a treure diners d' allà on puguin.

Etc, etc, etc....

Girona ha de canviar de governants !
Res d' eRC perquè donarà el vot al PSC!!!
Que no ho veieu ?

o la CuP o en Puigdemont.

Anònim ha dit...

Em sabria dir algú quina diferència hi hauria entre un govern socialista i un de convergent a Girona? Perquè jo entenc que els que hi tenen alguna cosa a guanyar s'hi capfiquin, però per a la resta és si fa no fa el mateix.

Anònim ha dit...

ja Erc ja no els votaré més, perquè són uns llepaculs de Montilla, estan espanyolitzant el país i a més, a Girona faran alcaldessa a la inútil de Pagans una altra vegada. estic molt d'acord alm els últims comentaris,jo afegiria al clan mafiós sociata la Pia Bosch, el seu marit s'està fent millionari amb negocis immobiliaris al barri vell de Girona, quina casualitat. tots els sociates i els seus companys de tripartit estan ficats en negocis mafiosos, immobiliaris, comissions, etc, controlen tota la ciutat amb la seva xarxa d'enxufats, i ho continuaran fent si ningú no els treu d'allà. estic entre la CUP o en Puigdemont. com a mínim els convergents no han governat mai a Girona, i els donaré una oportunitat. si no funcionen, fora després de 4 anys!

Anònim ha dit...

la Cup o en Puigdemont! pacte nacionalista a gi!

Jesús Pastor ha dit...

Jo espero que Esquerra sigui un partit realment equidistant i que les direccions locals puguin decidir amb qui pactar lliurement.

Tinc sort de tenir amics a tots els partits menys un i la veritat, sembla que hi hagi molts merders, però senyors, la poltrona és la poltrona.

A CDC no crec que el Sarkozy sigui l'exemple a seguir precisament, un governant no pot mai insultar als seus ciutadans.

L'opció centrista anirà guanyant vots a França mica en mica i hi haurà sorpreses en 4 o 8 anys.

El debat dretes o esquerres em sembla més propi del segle XX, per que ningú fa realment el que pregona.

Anònim ha dit...

Quanta inquina convergent i d'esquerra. Alsina doncs digues que no vols pactar amb la Pagans!

Anònim ha dit...

des de l'anonimat és realment fàcil tirar merda sobre els altres. De fet és el que el PP o els seus afins fan constantment (El mundo Cope...) i aquests anònims segueixen fidelment aquestes consignes. Difamad, insultad que segur que alguna cosa queda. De fet l'únic comentari que val la pena és el de'n Jesus Pastor, dona la cara i és prou assenyat per donar una opinió, no per emmerdar covardament sense més.

Anònim ha dit...

Jo també tinc dades sobre el clan mafiós. Tenen, a casa seva i amagat a l'Ajuntament, àcid bòric, fan servir dixan, i els he vist traient bosses plenes de diner negre que han cobrat de comissions HUUUUUU HUUUUUUUUUUU HUUUUUUU

Anònim ha dit...

que la Pagans ho digui clarament: és lesbiana o no? simple curiositat :D

Anònim ha dit...

La vida sexual de la Pagans no és cap tabú. Tothom ho té clar.

Anònim ha dit...

Girona és petita, molt petita. La preocupació que teniu cuperos, funcionaris convergents i malpaïts són les qu eheu expressat més amunt. Crítiques molt ben elaborades. Fa 100 anys que esteu retratats, Rusiñol us va descriure a la seva auca i d'allà no n'heu pogut sortir.

Anònim ha dit...

ja ja ja! funcionaris convergents? hal.lucines, noi! els funcionaris rancis sou els sociates, que ja heu fet molsa enganxats com paparres a les cadires de l'ajuntament. PARASITS!!

Anònim ha dit...

Com els hi dol tots aquests comentaris dels sociates !!! Veritat com un temple. Tota la penya d' endollats socialistes de l' Ajuntament eren uns pelacanyes fa 4 dies. Però ai las!! Tots forrats fins el coll i de progres res de res. Són uns fatxes acabats començant per en Sáez i tota la xusma que l' envolta.

Girona necessita un canvi políticament parlant.
No sé si l' Alsina tindrà prou força per di un NO però jo no la votaré pas. El meu vot anirà cap a una altra direcció, que no sigui l' entrega absoluta a la socialista.

Ara els gironins ja estem avisats. O Tripi eternum o canvi a Girona. Així que res de votar ERc ni ICV.

Apa, G-C demostra'ns que els comentaris anònim no són certs de certes persones sociates de la Girona immortal.

Jordi Navarro i Morera ha dit...

Home, ja té nassos que des de les files sociates es titlli a la CUP d'aliats i escolanets de CIU, és increïble, però com es pot ser tant demagòg? Suposo que els sociates, després de 30 anys d'exercir el poder amb ma de ferro están tant arrapapats a la cadira que només de pensar en una opció crítica, d'esquerres i rupturista a Girona tremolen.

Però si els sociates a Girona sóu l'antítesi de l'esquerra, sou el poder encarnat i esteu a tots els estaments de la ciutat: polític, universitàri, immobiliàri... alguna cosa falla a Girona quan la dreta més reaccionària disfressada de progre cosmopolita monopolitza el poder. Crec que per higiène democràtica aquesta ciutat necessita un revulsiu, un revulsiu en clau d'esquerres i nacional i òbviament a Girona això passa per donar veu a la CUP que en els darrers quatre anys s'ha perfilat com la veu dels moviments socials de la ciutat, un veu que qüestiona l'especulació immobiliària i el cofoïsme pijo-progre en que està instal·lada aquesta ciutat.

I si us plau, no torneu a caure en els tòpics fàcils de que la CUP és aliada de CIU o que són violents viscerals. Una mica de rigor..

Anònim ha dit...

Home, ja té nassos que des de les files sociates es titlli a la CUP d'aliats i escolanets de CIU, és increïble, però com es pot ser tant demagòg? Suposo que els sociates, després de 30 anys d'exercir el poder amb ma de ferro están tant arrapapats a la cadira que només de pensar en una opció crítica, d'esquerres i rupturista a Girona tremolen.

Però si els sociates a Girona sóu l'antítesi de l'esquerra, sou el poder encarnat i esteu a tots els estaments de la ciutat: polític, universitàri, immobiliàri... alguna cosa falla a Girona quan la dreta més reaccionària disfressada de progre cosmopolita monopolitza el poder. Crec que per higiène democràtica aquesta ciutat necessita un revulsiu, un revulsiu en clau d'esquerres i nacional i òbviament a Girona això passa per donar veu a la CUP que en els darrers quatre anys s'ha perfilat com la veu dels moviments socials de la ciutat, un veu que qüestiona l'especulació immobiliària i el cofoïsme pijo-progre en que està instal·lada aquesta ciutat.

I si us plau, no torneu a caure en els tòpics fàcils de que la CUP és aliada de CIU o que són violents viscerals. Una mica de rigor..

Anònim ha dit...

tots els comentaris que descubreixen la veritat dels sociates no poden ser més certes. és que vas a l'ajuntament i t'atenen com volen, gasten una prepotència i un passotisme que fa por. es pensen que l'ajuntament i la ciutat son el seu pati particular i ens pardonen la vida a tots plegats. és humiliant. es pensen que si estrenen autobusos, guarderies i coses que fa anys que haurien haver fet, en plena pre- campanya els votarem més? a veure si Erc s'ho pensen una mica i trenquen la dictatura del tripartit. ara, si Alsina està obligada de fer el que li manen Puigcercós i Montilla, ho tenim fotut, nois. les paparres sociates contunuaran xuclant aquesta pobre ciutat per sempre més.