2007/06/13

L'Anna confia en el triple final

L'Anna de la Plaça del Vi,com a bona jugadora de bàsquet, confia en el triple final per conservar la cadira.
La cistella sembla que està molt alta en aquest moment, però ella utilitzarà els recursos dels anys i la pràctica per encistellar en el darrer segon per això tensa el partit, perquè se sap guanyadora.
La Cristineta no se'n sap avenir de les dobles faltes, els quatre anys de picar pedra li han estat esgotadors i els moviments de banqueta a can esquerra no li posen fàcil. L'ecologista de disseny Olòriz, de la seva banda, està necessitant el massatgista, als seus els ha dit que no es vol vendre per un plat de llenties. Mentre, en Puigdemont, paladeja la glòria, però el periodista, que se sent com un astronauta a la nau de llençament, té fama de que comença moltes coses i no n'acaba cap...
La final four pendent del xiulet de l'àrbitre!!!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem de llegir entre línies? Debeu voler dir que la Pagans, com ahir el Madrid contra la Penya, confia en els favors arbitrals i en les trampes (en el tripartit de Sant Jaume) per a clasificar-se per l'alcaldia?

Anònim ha dit...

quin culet més apretat que deveu tenir!!!!
però no patiu que els grans pares de la pàtria: Montilla-Carod-Saura, ja posaran les coses al seu lloc i faran creure les dues criatures esgarriades que han gosat posar en qüestió l'alcaldia per al PSC.
Si fa més de 10.000 dies que estan a l'acaldia, ara ho perdran així com així???
A ERC els perilla la cadira grossa de la Diputació, i amb les coses de menjar no s'hi juga....

Anònim ha dit...

El millor del vostre bloc és això de "bloc independent d'informació política". Independent? Deu ser independent de tots els partits menys del socialisme universal. Informació? Es una aventurada expressió tractant-se de les bestieses que soleu escriure. I pel que fa a polític, jo diria que després de tantes lloances i alabances al socialisme patri, patri espanyol entengui's bé, més que polític la vostra cosa és sentimental, emotiva, quasi pornogràfica. Bé, doncs, només hi ha una cosa certa: és un bloc, però tenint en compte a quin país serveix, el més normals és que fos bloque.

Anònim ha dit...

Quina merda de post en quina merda de blog.

Informeu o plegueu!

Que ja llegim el Diari de Girona que informa més que vosaltres!

"Informació és poder i s'ha de compartir".... d'on ho vau treure, de l'apartat de cites d'un Muy Interesante?

Caguetes!

Anònim ha dit...

que Puigdemiont té fama de què? o aquesta fama l'inventeu vosaltres, sectaris! els sociates us dediqueu a fabricar "notícies" difamadores en estil bloque sovietic!

jo també he sentit que la Pagans té fama de lesbiana reprimida i amb molt mal caràcter i prepotent

i que Pluma és un corrupte que s'ha enriquit amb 10 millions d'euros des de que "treballa " a l'Ajuntament

i que el clan Nadal manen a forces de xantages i amenaces i són la corrupció en persona

i que Montilla és un analfabet soviètic etc etc
voleu que continuem amb tots els "rumors" que hem sentit?

ja veiei, insultar és molt fàcil, s'ha de trenir una mica de cura amb aquestes coses

Anònim ha dit...

és una molt bona notícia i fa honor a Puigdemont, però creieu q Nadal es deixerà perdre l'Ajuntament on fan i desfan des de fa 30 anys? els fa falta com a mínim 4 anys més per netejar els armaris de tota la merda acumulata durant 30 anys, sinó si s'obren als armaris ara cap dubte q anirien tots a la presó

Anònim ha dit...

Ja som dimecres i els bombos i els platerets comencen a criar pols. El silenci de G-C, speaks louder than words.

Anònim ha dit...

Bombos i platerets:

PSC, ERC i ICV han arribat a un acord aquest dimecres al matí per reeditar el tripartit a l'Ajuntament de Girona. Després d'unes llargues i complicades negociacions durant les quals ERC i ICV han flirtejat amb CiU i han suspès les converses amb el PSC diverses vegades, finalment les tres forces han apostat per governar junts un altre mandat, amb Anna Pagans a l'alcaldia. L'acord s'escenificarà en una roda de premsa que s'ha convocat per demà dijous.

Socialista Power ha dit...

triple triple triple!!!!

Anònim ha dit...

tripartit a Girona. espero que Erc estan conscients que amb aquesta baixada de pantalons devant de Psc acaben de signar el seu suicidi politic.

es veu que el tripartit s'ha fet com a resultat de les fortes pressions i fins i tot amenaces de Montilla, Nadal i Puicercós.

tots sabem que és un pacte forçat, que hi ha una pèssima rel.lació entre els tres partits a Girona i que això sobretot és dolent per Erc, o sigui, pa per avui i fam per demà.

Anònim ha dit...

Teatro, lo tuyo es puro teatro...

El que ahir era un NO avui és un SI?

Fastigòs....

Tindrem la mateixa merda de poble resclosit i sense projectes durant 4 anys més.

Anònim ha dit...

Triple? Com es nota que estava tot cuinat ja sectari!!

Si pacteu amb CIU us traiem la Dipu i vindrà en Monty, l'Amo i el Puichi a tallar caps.

Olóriz i Alsina, ja podeu dimitir i explicar el perque d'aquest paripé.

Anònim ha dit...

sí, però seran els últims 4 anys!

Puigdemont tenia raó: VOTAR CRISTINA ALSINA ÉS VOTAR LA PAGANS! ERC=PSC!

que els sociates es preparin i q aprofitin aqts 4 anys a vuidar els armaris dels papers que els comprometen i que si es veiessin ara els fotrian directe a la presó.
millor q ho fassin ara pq són els seus últims anys a l'ajuntament

pel q fa al paper d'Erc: patètics, s'han venut de nou per un plat de llenties. el més intelligent hauria sigut q es quedin a l'oposició i així com a mínim haurien salvat una mica la seva imatge. però a la marujita que presenten a Gi li agrada molt remenar el culet. doncs Erc té els dies comptats, pactar amb el Psc de nou els ha acabat d'enfonsar.

Anònim ha dit...

No us equivoque amics d'erc, la pagans ha aconseguit el triple, però baixant-se pantalons fins als turmells.

De fet en el pacte no escrit em sembla que inclouen que en Pluma netejarà els cotxes dels regidors d'erc i la Salamaña els d'icv (interiors inclosos).

Aquests del psc per no perdre el càrrec ho han donat tot: Medi Ambient (on en Pardo desplegarà els seus poders ocults...), Promoció de la Ciutat (gran oportunitat per l'Alsina) i Educació (la nineta dels ulls de la pagans, que passarà a ser TT (territori terés))....

I en tot això aquest blog segueix fent aigües.....

Seria millor que els lectors ens muntéssim un fòrum, oi?

Socialista Power ha dit...

Ara podriem llegir els comentaris que feieu els cadells de ciu abans de les eleccions i durant la campanya. A mi m'encanten, perquè com a visionaris pasarieu molta gana, no n'encerteu ni una!!!! només ràbia ràbia i ràbia... doncs mira ara: RABIA RABIA RABIA!!!!
Primer de tot el que s'ha de fer es construir una alternativa si es que ho han fet molt malament o un projecte més ambiciós (si en fossiu capaços) en el cas que ens toca en que ho han fet be!!! ;)

I a atot això, el socialsime, es va consolidant com a opció de futur, i això, ens omple de joia!!!!!

Anònim ha dit...

Són com són, és a dir inútils integrals!!!

Anònim ha dit...

Anònim de les 2 i 10.
No se on veus què hi guanya erc. Icv ha aconseguit tot medi ambient i educació. Però no veig enlloc les oportunitats de l'Alsina.
Ara bé, estic d'acord amb tu que aquest blog fa dies que l'estem fent els comentaristes.

Anònim ha dit...

senyor matarrodona, calmi's. que a la seva edat tanta excitació és dolenta per a la salut

Anònim ha dit...

naucil veliko