2007/06/05

Olòriz amb les claus a la ma

La setmana està plena de claus. Les que poden obrir el proper tripartit de Girona, i de retruc els tripartits arreu.
La reunió d'ahir va ser feinera, no tot està fet, però s'encamina cap a la reedició del tripartit a Girona.
Aquest consell municipal on la Pagans vol seguir essent alcaldessa, prefigura un acord que de portens endins, fa dies que està escrit i signat, perquè Alsina i sobretot Olòriz, tenen les claus a la mà, i l'opció esquerra i de progrès és l'escollida. Descartada la sociovergència, i els assaigs de pactes contra natura amb els convers, tot i la bona predisposició de Puigdemont, la feina està pràcticament feta. La següent és Barcelona, que farà el mateix, tot i els estirabots portabellins. El model Girona s'imposa de la mà dels ecologistes de disseny.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolguts G-C,
Us he de felicitar. Els del PSC en sabeu mooolt. El resultat us avala: Tripartit a per tot: Girona, Barcelona, Figueres, Banyoles, Olot, Ripoll, Blanes, la Diputació de Girona, etc.
Realment no sé que els hi doneu als d'ERC per què són més socialistes que vosaltres.
Però bé, nosaltres, els nacionalistes continuarem lluitant contra el tripartit, és a dir, contra el socialisme espanyol.

Anònim ha dit...

G-C, no és cap sorpresa que el tripartit ja estava fet a Girona abans de les eleccions i tot. la decisió d'olóriz es pot entendre, però espero que els d'Erc estiguin conscients que donant suport a un altre tripartit a Girona I SENSE SER NECESSARIS PER FORMAR GOVERN significarà el seu suicidi polìtic i que rebran un càstig important d'aquí 4 anys. Cristina Alsina s'equivoca de nou donant suport la pagans i els errors d'aquesta magnitud s'han de pagar. la gent jove estem per un pacte amb Puigdemont, no emb els carques socialistes de dretes, amb els cacics de Pluma , Nadal i companya i el seu amo espanyolista
Montilla

Anònim ha dit...

A la diputació de Tarragona no cal cap negociació: CiU i el PP sumen,per tant,ja es dóna per fet la "majoria natural"...I no parlem dels municipis on l´aliança CiU i PSC per frenar la llista més votada és també una realitat.De moment,cal començar a fer noves apostes: Aconseguirà CiU i Duran Lleida el preuat ministeri en el Govern del Sr.Rajoy i el PP??

Anònim ha dit...

Molt de criticar CIU, però aquí els únics que sumen amb el PP sense cap mena de complexos és el PSC i ERC.
Roses: Alcaldesa PSC, amb el suport de PP, Independents i ICV

Catelló d'Empúries: Alcalde ERC, amb el suport de PP, ICV i una transfuga! del PSC.

Abans de donar lliçons aneu al diccionari i mireu que vol dir ètica.

De moment, a Roses i Castelló:
PSOE+PP i ERC+PP

Anònim ha dit...

Segons els diccionaris consultats,ètica és tot allò que mai tindrà ni ha tingut una federació de partits espanyolistes anomenada CiU,convergència i unió.L'exemple més notori és l´intent de fer un tripartit a la basca a Girona,defensant el contrari que defensen a altres llocs.I el dia 16 de juny,caldrà publicar TOTS els pobles on CiU ha fet fora a la formació més votada (model que jo no comparteixo,donat que sovint no arriben ni al 30% dels vots),i a tots els pobles on han pactat amb PSC.Que en seran molts!!

Anònim ha dit...

ERC ha pujat a moltes poblacions on ha treballat bé,i ha baixat en pobles on la llista o el programa no eren prou bons segons el criteri dels votants.Un exemple de bona feina,s´ha fet a Sarrià de Ter on ha estat la llista més vegada.A Salt,contrariament,a ERC no li anat bé el pacte amb CiU,o a Olot no li ha anat bé el pacte amb el PSC. La gent de CiU està obsessionada perquè saben que els votants que perd ERC no se´n va ni un a CiU! Abans es queden a casa que votar-los a ells!.I la gent del PSC estan emprenyats perquè ERC no els fa el seguidisme que ells volen davant uns resultats extremadament dolents pel PSC! Amunt Esquerra!

Anònim ha dit...

No estaria gens malament que a Girona es fes un pacte CiU-ICV-ERC, per higiene democràtica. Endavant Olóriz!

Anònim ha dit...

Era evident que la marca blanca dels sociates donaria suport als sociates a canvi de renegociar la seva posició en el govern municipal. Ara IC-V (per cert que això de Verds se'ls acaba) se sent més forta per negociar, ja té tres regidors a Girona i això és un hàndicap pels sociates. I ERC, doncs suposo que no es volen continuar florint a l'oposició. Estar a l'oposició és molt dur a Girona; entre el bulldozer Pluma i la malcarada Pagans acollonen contínuament a l'oposició.

S'obre una nova etapa a Girona, marcada per la continuitat del tripartit local, un tripartit que ni innova ni arrisca. Per sort la gent de la CUP ha anunciat que malgrat no haver obtingut representació continuaran fent oposició en clau nacional i d'esquerres a Girona. Sort d'aquest grup, que encara manté l'honestedat i la coherència.

Anònim ha dit...

Es cert que no estari malament el tripi a la basca.Però CiU demostraria la seva incoherència i la seva falta d´ètica (tampoc és nou,això).En qualsevol cas,allà on la suma de CiU i PP fan majoria,no hi ha pactes ni converses,ni notaris.Es governa amb aquesta suma i santes pasques.

Anònim ha dit...

A Cabrera de Mar ERC va estar la força més votada.Al final CiU i els altres perdedors s´han unit. Visca la coherència i l´ètica!

Anònim ha dit...

Us ho esteu inventat tot, companys.

El govern encara s'està negociant i el tripartit en clau nacional és ara com ara el més probable, vist com s'ha enrocat la pagans!

Anònim ha dit...

G-C esteu molt fluixos.... jo sento veus que diuen que el Consell de Presidència (i no com li dieu vosaltres Municipal, que no sé si ho feu per dissimular o no llegiu ni els diaris) és un escull infranquejable, sobretot quan demanen que en Plumings sigui el 3r tinent d'alcalde.... Cada dia que passa m'agrada més aquesta opció de'n Puigdemont (que per cert, si es fes el tripi a la basca en Puigdemont NO seria l'alcalde....)

G-C informa més collons!

Anònim ha dit...

segons els sociates sectaris, s'han de respectar les urnes si el Psc és la llista més votada, però si guanya Ciu, s'ha de fer tripartit i posar Ciu a l'oposició! això sí és democràcia, oi, nois, només quan els convé als sociates. per degràcia Erc s'han convertit en marca blanca del Psc i ja no mouen un dit fora dels ordres de Montilla. ERc, heu destrossat aquest país, la culpa de tot és vostra i només vostra. no hi ha dret el que ha passat amb la Diputació de Girona. Ciu guanya i feu pacte amb Psc després d'una bona experiencia amb Ciu. només per exterminar Ciu, però no us en sortireu, d'aquí 4 anys ja no quedarà res de Esquerra.

Anònim ha dit...

ja esta fet l'acord. Demà el sabreu.

Anònim ha dit...

El darrer amomim s equivoca de partit Nomes CiU diu que ha de governar la llista mes votada encara que tingui un percentatge ridicul i Nomes CiU intenta tripartits a la basca per passar se pel forro allo que diuen I tot perque no sumen amb el PP ! Alla on sumen no cal discutir res Governen amb normalitat sense cap pacte com a la Dipu de Tarragona

Anònim ha dit...

Sabeu perque hi ha en Pique al PP ? Per no fer mal a CiU

Al final el PP desapareixera de Catalunya i CiU sera el seu partit local com la UPN a Navarra

O no?

Anònim ha dit...

Montilla va perdre les eleccions i guverna a la generalitat. això significa que qualsevol pot fer el que li doni la gana. president dixit. i per cert, a Roses Psc pacteu amb el PP per tant a callar. sociates=hipòcrites de dretes

Anònim ha dit...

Unió es desmarcarà de Convergència en les negociacions de Girona!
L'estratègia de l'Olóriz i en Puigdemont se n'ha anat en orris.
Què passarà ara? Demà es veurà...