2007/06/07

G-C dóna la benvinguda a la Núria Pòrtulas

G-C dóna la benvinguda a la Núria Pòrtulas perquè s’ha acomplert el que tothom estava esperant, que tornés a casa. G-C està amb Sarrià de Ter i contra la injustícia que ha patit la Núria, i tot el poble.
El seu alliberament és un èxit de la societat
sarrianenca i gironina més que d'en Boada , el mosso d'en Saura , que no ha sabut estar a l’alçada. Com tampoc l’ecologista Saura, que sembla tenir els dies comptats després de les manis de mossos i de que el felicités la jefa-Tura, que es mor de ganes de tornar a recuperar la poltrona dels de la porra i la gorra .

Aquest alliberament tampoc no és mèrit dels advocattos Salellas perquè tots els gironins sabem quin peu calcen : són mediàtics i prou . Tot el mèrit de la societat gironina , sarrianenca i catalana.

G-C serà a rebre la Núria . Benvinguda!!


19 comentaris:

Anònim ha dit...

Calleu desgraciats!!! com us atreviu a faltar el respecte així a l'advocat de la Núria Pòrtulas? Una mica més de respecte per la família i pel seu advocat, colla de sociates assedegats de poder.

I no dissimuleu tant que els sociates també hi teniu bona part de culpa en tot aquest cas. Us heu tirat dècades criminalitzant els moviments socials crítics, quan no els heu reprimit, torturat i apallissat; tothom sap que per vosaltres la pressumpció d'innocència no existeix, us estimeu més esgrimir la porra i criminalitzar la dissidència, aquells i aquelles que qüestionen els vostres dogmes liberals i espanyolistes.

Anònim ha dit...

Respecte pels Salellas? Au va! Ara sí que t'has ben retratat!

Anònim ha dit...

Dubto que aquesta noia sigui una terrorista, però amb tot el material que diposava i les companyies, innocent del tot segur que no és.

Anònim ha dit...

que la núria torni a la presó!!!!!

Anònim ha dit...

Per què no parleu de les agressions dels amics de la Núria Pòrtulas als mitjans de comunicació allí presents? O farem com que aquí no ha passat res? Per què vistes les imatges, la Núria sortia de la presó però els seus amics s'hi haurien d'haver quedat, tal com es van comportar..

Anònim ha dit...

la veritat es que les imatges de la tele eren força evidents de que son uns antisistema violents i segur que la justicia te indicis per creure en la colaboracio amb el terrorisme, aixo de la nuria es una bandera pudent per justificar que surtin grups violents al carrer, cal un escarment, que la tornin a la preso.
NURIA A LA PRESÓ ARA.

Anònim ha dit...

Les negociacions a la plaça de vi tornen a estar trencades, més informàció a G-C, si no és que ells també s'apliquen la llei del silènci. Però això és un confidencial, oi?

Jesús Pastor ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No sigueu tan condescendents amb aquesta noia i el seu xicot, que es dedicaven a "vigilar" els moviments de certes persones; per fer què ?. Per molt de soroll mediàtic que es faci en contra del Departament d`Interior, ha estat e jutge qui l`ha mantingut a la garjola i qui la fa presentar cada dia al jutjat. Els de Batasuna també clamen per la llibertat dels presos d`ETA, inclosos els assassins sanguinaris amics del tret al clatell contra gent a qui potser "algú" va estar vigilant-li els passos per després passar aquesta informació. No tinc gens clar que aquesta noia sigui innocent. La justícia ja ho dirà.

Anònim ha dit...

M'estranya aquesta unanimitat i contundència pel que fa a la culpabilitat de la Pórtulas! Que jo sàpiga, en aquest país preval la presumpció d'innocència...
No serà que voleu cobrir les espatlles d'algú?
Les proves i els indicis que s'han utilitzat contra ella són, des d'un punt de vista jurídic, molt febles i, per tant, "in dubio, pro reo".
Per mi, hi ha alguna cosa molt rara en tot aquest afer. I qui ho sap i calla és un mosso d'esquadra que va tenir una topada amb un familiar de la Pórtulas...
Amb el temps se sabrà la veritat.

Anònim ha dit...

Collons G¡C

Més que Girona Confidencial us heu de dir Kumbayà Confidencial!

Sou uns monyes, no informeu ni res. Sigueu valents i informeu i sinó aneu a cagar amb els del Busot, Angels Confidencials i altres.....

Una mica de seriositat!

MIra que haver-nos d'informar per l'acn.cat?

Que trist per a un confidencial no estar al dia.... o és que esteu tocant-vos els collons a la Plaça de Vi esperant que algun regidor us saludi amb la mà?

Informació ja!

Anònim ha dit...

Entre periodistes prosociates i convergents carques ultraconservadors això ja comença a fer pena. Però la qüestió és que la Núria ja és lliure i tant el departament d'interior com la judicatura espanyola han fet el ridícul.

Anònim ha dit...

Qui és que té a casa informació sobre com es fa un coctel molotov o sobre si a la subdelegació del govern hi ha càmeres de seguretat o un guarda de seguretat? Jo no. Per tant, és logic que si els mossos troben algu amb aquesta informació almenys ho investiguin. L'aplicació de la llei antiterrorista és una bajanada, però trobo normal que ho mirin.

I lo dels companys a la sortida de la presó ho trobo lamentable. Si la núria ha pogut sortir ha estat també gràcies als mitjans de comunicació que ha fet molt ressò. Però clar, ells són antisistema ...

Anònim ha dit...

i lo que diu de presos al carrer al concert d'ahir ... va, presons obertes i violadors i assassins al carrer.

Anònim ha dit...

Ai carques, carques, que en sou de brutos. Si fos per vosaltres hauríem de tornar a les velles èpoques en que els activistes i dissidents es podríen a la presó. Com enyoreu els vells temps d'en Paquito eh nois!

Doncs foteu-vos, perquè la Núria ja és lliure. I per cert que això de les instruccions per a fer cocktails molotov és força ridícul, qualsevol persona amb accés a internet pot baixar-se aquestes instruccions.

Segur que els carques més d'una vegada us heu mirat les pàgines pornogràfiques (que sou uns viciosos frustrats) i ves a saber que us heu baixat. vosaltres també hauríeu d'haver passat per la presó, per depravats!

Anònim ha dit...

Es veu que al concert d'ahir, a la Mirona, hi havia els personatges de la jove esquerreta gironina com els Salellas (gran advocat, per cert!), en Gubau dels del Dixan, membres de la CUP, en Ruhí (el que remena les cireres per naturalistes i ERC), etc.

A veure si d'una vegada per totes anem junts i tots a una! Però amb els punkis shi pot fer alguna cosa positiva, pregunto? Sabrien actuar no per destruir el sistema sino per millorarlo?

Anònim ha dit...

A veure, ja n'hi ha prou de manipulacions i de dir absurditats fora de contexte. Una cosa és ser anarquista i tenir ideals i principis i una altra de molt diferent és ser punk, jove i estar molt confós ideològicament.

L'anarquisme ha estat històricament una corrent de pensament ideològic i filosòfic molt solvent i sòlida, amb bons exponents i referents (Bakunin, Kant...) i per tant ser anarquista és tant vàlid com ser socialista, independentista, liberal o comunista. i consta que aquesta noia és una persona amb molta consciència social (cosa que vosaltres no sabeu ni que és), arrelada al seu poble i com s'ha pogut veure una gran persona amb molts amics arreu.

Per tant deixeu de manipular i de parlar de punks que l'únic que feu és el ridícul, colla d'ignorants intolerants i fatxes!

Anònim ha dit...

Buf, quina ràbia que veig acumulada per aquí...

En el fons no podeu suportar que els moviments socials i populars de Girona estiguem teixint xarxes de coordinació i bastint projectes alternatius que cada cop tenen més suport.

Però, ves per on, ja tenim la Nuri a casa!

I sí, jo també tinc la química aprovada , formo part del moviment okupa, participo a diverses entitats del teixit associatiu gironí i tinc idees crítiques (i molt) amb el sistema. Sí això és ser terrorista: JO TAMBÉ SÓC TERRORISTA!

I merci família Salellas per la feina i l'esforç!

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala