2007/06/16

Continuarà.....

Avui s'han constituït els ajuntaments, desprès d'àrdues i trafegoses negociacions. Ha estat un període interessant i ple de notícies per a un bloc.

Aquest G-C es va iniciar ara fa un any amb el desig de crear un espai obert on s’expliquessin històries als gironins; alguna cosa més del que publiquen els diaris.

A més, un bloc també permet expressar l’opinió dels qui el llegeixen i així ho ha fet tothom que ha volgut, nosaltres només hem esborrat algun comentari ofensiu per a alguna persona en concret, la resta ha dit el que li ha semblat, i aquesta és la gràcia, vosaltres heu fet la meitat de la feina.

Ara que hem acomplert un any i que s’enceta un període polític que ens donarà molta feina, ens anem a treballar de valent...això no vol dir que no tornem en qualsevol moment, per a posar una mica de pebre i sal al dia a dia gironí...mentrestant salut i sort a tothom...en qualsevol moment hi tornarem a ser...gràcies.

45 comentaris:

Anònim ha dit...

Mmmm, no sé què serà de la meva vida, d'aquí endavant. La de informacions confidencials que he sabut gràcies a GC; la de notícies de les que m'he assabentat gràcies a GC; la d'opinions argumentades i fonamentades que han enriquit la meva ment gràcies a GC: I sobre tot, la d'ortografia i sintaxi, que he après gràcies a GC.

Anònim ha dit...

clar, ja han aconseguit el que volien. Tornaran d'aqui tres anys per tornar a vendre les meravelles dels tristpartits ...

Anònim ha dit...

és que potser ja se sap qui hi ha al darrere d'aquest bloc...

Anònim ha dit...

vaja, anàveu a la partida del pressupost per a la campanya?

Anònim ha dit...

Quina vida més curta que tenen els confidencials gironins, i quina vida més llarga els ajuntaments sociates!

Anònim ha dit...

el confidencial del Nadal i la Pagans, l'hem pagat entre tots, via impostos, per a que ens insultin i ens enganyin.

aneu a descansar.

ja no renaixereu, podeu estar-ne segurs.

Anònim ha dit...

En Fonalleras ja es buscarà alguna altra cosa per intoxicar pk el destí el porta a treballar poc i guanyar molt

Anònim ha dit...

Sociates de G-C, ja heu aconseguit el que volíeu, eh! La poltrona a l'Ajuntament, disfruteu-lo, que sortireu en globus.
El socialisme s'cava. Visca!

Anònim ha dit...

Sou com hooligans d'equips de futbol. La gent alfabetitzada sap perfectament que les sigles dels partits polítics són per manipular a la gent.La gent alfabetitzada sap que ni la Pagans ni en Puigdemont són importants en la vida dels gironins. La ciutat la fem la gent,la gestió és discutible,i ningú ens pot dir que Girona sigui espanyolissima per tenir a la Pagans o que sigui heroica patriotica i sardanista per tenir en Puigdemont. Partidistes ridiculs i infantils que defensen els interessos de minories

Anònim ha dit...

I ara a viure del cuento durant quatre anys més

Anònim ha dit...

pagans, tòtila, dimiteix.

Anònim ha dit...

L'heu cagat G-C perquè ara en preparen un de confidencial els convers i són un grupet de l'entorn de Jordi Xuclà. La veu ja ha començat a córrer

Anònim ha dit...

Quina merda de ciutat que és Girona i quina merda de país que és Catalunya. De fet no és cap país, és una simple CC.AA, quatre províncies sense identitat, ni cultura, ni res de res. Això és Espanya i la cultura vertaderament universal i potent és l'espanyola.
La música en català és pura porqueria, no hi ha cinema català, ni costums i festes massives com els toros o la Feria de Abril. Els catalans sou avorrits, carques i esteu acabats.

Anònim ha dit...

Marxeu perquè ja heu fet la feina per la qual vàreu crear aquest blog "confidencial" que era, ni més ni menys, que fer propaganda socialista de cara a les eleccions municipals.

Socialista Power ha dit...

Ha estat força entretingut!

Energia socialista per tots!!!!

Anònim ha dit...

Que os vaya bien, compañeros! Recordad que tenemos reunión en la Casa del Pueblo de la Plaza del Vino de Gerona. Es una lástima que Gerona chismorreos no continue, pero ya se sabe, viene el verano, y es hora de gazpacho, siesta y tinto de verano. Viva el socialismo español.

Anònim ha dit...

Us trobaré a faltar i em quedo amb les ganes de saber qui sou.
Marta

Anònim ha dit...

Fora feixistes !
Un dia el poble governarà aquesta ciutat i us passarà comptes de les destrosses que heu fet. Els sociates sóu escòria i ERC i ICV la mateixa merda.

Anònim ha dit...

I ara què? Sense vosaltres i Busot ja no serà el mateix

Anònim ha dit...

No comparis Busot amb aquest pamflet socialista!

Anònim ha dit...

el respecte és un símbol de la democràcia. I la llibertat d'expressió també. Que plegui GC ens hauria d'entristir a tots.

Bona sort on aneu

Anònim ha dit...

G-C= DIARI DE GIR0NA ... Soler ?

Anònim ha dit...

G-C= Albert Soler + Eduard Cid

Anònim ha dit...

Girona encara ara és més avorrida i al pas que anem serà més grisa, fosca i apagada; com era abans

Anònim ha dit...

G-C ja es deu arrepentir de tenir l'aburrida pagans d'alcaldessa. no m'extranya que desistiu.

Anònim ha dit...

I ara a viure del cuento i el que més m'emprenya és que viviu a costa nostra. Ja us arribarà ja

Anònim ha dit...

voteu sociata i mireu què passa!

Anònim ha dit...

GC ha estat una història íntima entre Joan Pluma i Tània Tàpia

Anònim ha dit...

no, no i no, collons. Pesats, que alguns anònims sou uns pesats. Sóc l'Albert Soler i en tota la meva puta vida no he escrit una entrada de bloc, i menys tan mal escrites com les d'aquest GC ja difunt. Si algun d'aquests que pretenen saber tantes coses em conegués una mica, sabria que mai he escrit res defensant el PSC (cosa que no és que es pugui dir de GC). NI defensant cap altre partit o polític, ara que hi penso. O sigui que no em busqueu darrere blocs que es dediquen a realitzar públiques fellatios als "mandamassos".

Anònim ha dit...

La vostra tasca ha estat destroçar CiU i vendre el Tripartit (PSOECAT-ERC I IC. Us ha sortit bé. Ja teniu el que desitjaveu. Tornareu a principis d'any per les properes eleccions generals i lloar de nou el TRIPARTIT.

Anònim ha dit...

G-C no pot ser l'albert soler un fill de papà, burgés i convergent, a qui la familia li tapa les vergonyes i els vicis.

Anònim ha dit...

Per al·lusions, però sobre tot per il·lusió, vull dir a aquest darrer anònim –deixo de banda això de fill de papà, burgès i convergent perquè se m'escapa el riure– que no necessito ningú que em tapi els vicis, doncs estic ben orgullós de tots ells. Pel que fa a les meves vergonyes, les ensenyo sempre que en tinc ocasió, i si no vaig errat respecte la teva identitat, una familiar molt propera teva me les ha vist de molt, molt a prop. I, perdona la immodèstia, ben contenta que va quedar,

Anònim ha dit...

BADENAS I SOLER SON ELS DE GIRONA CONFIDENCIAL PATROCINATS PEL DIARI DE GIRONA

Anònim ha dit...

anónim però si tos sabem que el girona confidencial es fa des del punt .

Anònim ha dit...

Aquest invent és d'aquell en Tintín de la gastronomia

Anònim ha dit...

En soler fer aquest confidencial... massa feina amb l'os que té a l'esquena!

Anònim ha dit...

Qui es en Soler?

Anònim ha dit...

M'ENCANTA....

L'HOME ÉS UN LLOP PER L'HOME...

Anònim ha dit...

Avui la Dipu era el cap i casal i he trobat a faltar la confidència en aquest bloc, que sapigueu que tant enyorem. Des de l'admis de la Plaça del Vi, com deieu, erem fidels a la informació G-C

Anònim ha dit...

Ganduls G-C, que sou un ganduls.
Ara què, poltrona a la Diputació?
Ja us val a uns quants com en Pluma, Cassassa, etc.. Com més teniu més voleu!!!!
G-C ha de tornar

Anònim ha dit...

Estic d'acord que torni G-C! Ara els convergents us queixeu després d'haver xupat de la mamella de la diputació tota la vida... però tranquils uns quants hi continuareu..

Anònim ha dit...

Us trobem a faltar gent de G-C. Una colla de la dipu que som de les que treballem. Torneu sispli!!!!

Anònim ha dit...

QUE TORNI G-C els auténtics... no volem imitadors!

Anònim ha dit...

Suposo que ara esteu de vacances i el setembre estareu parant la mà i una altra cosa a la Dipu. Us queda poc perquè els ciutadans us passaran factura

Anònim ha dit...

quan tornareu?