2007/05/04

El Barça vol en "Coro"

L’Espanyol té els dos peus a la final de Glasgow i gaudeix d’un jugador com en Corominas per fer-li la feina. Coro, que és de Banyoles i gran amic de G-C ja s’està fent un nom en l’olimp dels jugadors del país, i és per això que el Barça el vol, ens ho ha dit un directiu de Can Barça, dels del nucli dur.
L’etapa dels holandesos està tocant a la fi a Can Barça, Rikjaard se’n va, i ha de retornar la gent del país.
Com fa 19 anys, en l’altra final de l’Espanyol quan el nano Soler i el txingurri Valverde eren també buscats pels culés, ara volen Corominas que serà la icona catalana per a un Barça que ha de recuperar el sentit de país i ser el referent que el presi Laporta necessita per als seus objectius a mig termini.
G-C
li desitja el millor al Coro, que Can Barça és la selva i la banqueta es mou més que el Dragon Khan. El 20 % del traspàs ja està reservat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

això, això, i Visca Esquerra!

Anònim ha dit...

ni rikjaard marxarà ni coro vindrà

Anònim ha dit...

Puigdemont o la barbaritat perpetua (Capítol primer)

Carles Puigdemont proposa fer plens als barris de manera rotativa. Mireu el que diu el Reglament Orgànic Municipal (ROM):
«Art. 16.- Lloc de celebració de les sessions plenàries

Les sessions del Ple de la Corporació se celebraran al saló de sessions, llevat dels casos en què, per raons extraordinàries degudament justificades a la convocatòria, l'alcalde estimi convenient celebrar-les en un altre indret, sempre que hi estigui d'acord la Junta de Portaveus.»

Anònim ha dit...

hahaha... és gairebé tan bona com la idea sociata aquella de lajuntament dels nens i les neness!

Anònim ha dit...

Potser alguns regidors sabrien que existeixen els barris i que alguns estan deixats i oblidats menys per fer vies ràpides, vials de les hortes, especulació utbanística ...etc,

Anònim ha dit...

Puigdemont li dóna mil voltes a la Pagans, que de fet no costa gaire. Ho saps tothom menys el qui li mengen la mà perquè volen la seva poltrona.

Anònim ha dit...

El Barça sempre ha de tocar els collons igual a l'Espanyol o què passa aquí!

Anònim ha dit...

Si tan amics sou d'en Coro sabrieu que és de l'Espanyol des de petit amb una colla d'amics de Banyoles on la magoria són de l'Espanyol, i mira que em tiro pedres sobre el teulat (pq sóc del Barça) però no crec que vagi al Barça...(però amb qüestió de calés mai no se sap....la pela és la pela)