2007/05/20

Llibreta de campanya 2

G-C està treballant amb dades pròpies que hem contrastat sobre els resultats que s'esperen a les eleccions del diumenge vinent i sembla que serien aquests: La Pagans guanya dos o tres regidors, tot i l'absència de l'amo que ha volgut quedar-se en un segon pla per no molestar la deixeble, el tripartit assegurat i tot continua igual. A Barcelona, Hereu li treu un cap a Trias i amb la seguretat de que tot i sense majoria per un pèl, té assegurat el tret amb el tripartit. A Lleida, guanyen sociates de carrer, amb majoria, la terra ferma està ferma. I la sorpresa pot estar a Tarragona, sembla que sociates poden fer el sorpasso als convers, ara que Nadal no hi serà. Per tant, full d'asos a les capitals. Alguns deuen estar pendents de les generals per si necessiten agafar l'AVE...

32 comentaris:

Anònim ha dit...

que el psc passa a 13 o 14???

però us heu torrat o què?

Anònim ha dit...

Caram, G-C! treus aquesta notícia després del patètic i trist paper que la Pagans va fer ahir a la Farinera i en el debat de TV3?

Quin perfil tan baix té la Pagans ! Fins i tot, la Cristina Alsina valdria més per alcaldessa - i ja és dir!- que la Pagans.

Una dona que no sap encaixar crítiques, que no respon a les preguntes del TAV, una dona que es va passar fent "monades" de criatura al públic cada vegada que li deien quelcom que a ella no li agradava.
Realment, té un perfil polític molt i molt baix.
Quina decepció per Girona tenir aquesta alcaldessa i l' Alsina al costat.

L' Olòriz, tot i que no el votaré, els hi dóna 100 mil patades a aquestes dues fèmines.

En Puigdemont se'l veu un noi bon noi i amb idees, amb un bon projecte.
Un bon polític, segur de si mateix, que sap encaixar la crítica. Té do de paraula i un tracte fàcil.

La Veray, la veritat és que ho fa prou bé aquesta vegada.

G-C! obre els ulls i no siguis tan pilota. La Pagans ha perdut molts vots i després d' aquests debats encara més.
Jo li dóno 9 regidors al pSc.

Anònim ha dit...

El PSC està en caiguda lliure.

Voteu Esquerra, única garantia de canvi real!!!

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja... confoneu dessitjos amb realitat, sociates!

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja... sabeu quans vots va treure el PSC a les municipals del 2003? 1.100.000
I a les catalanes del 2007? 750.000!
I ara em direu que "cracks" com l'Hereu o la Pagans, creixeran en 450.000 vots? Ja, Ja, Ja....
Si us plau, guardeu aquest post després del 27 de maig, serà boníssim!

Anònim ha dit...

El tripartit està cuinat. Lo fastigós del tema és la manera com ho amaguen les tres forces polítiques. Que es treguin la careta. Presenteu-vos junts si en teniu prous.

Anònim ha dit...

el PSC s'enfonsarà...

... i Esquerra guanyarà!

Anònim ha dit...

Guanyarà el Partit Republicà Català, que governarà en coalició amb el PP i Lluita Internacionalista. Segurissim: acabo de fer una enquesta al bar de la cantonada, amb un 100% de fiabilitat.

Anònim ha dit...

no, si haguessis fet una enquesta al bar haurien guanyat els torrats de la cup... ai, no, que s'estaven dedicant a treure cartells!

Anònim ha dit...

...i a fumar petas...

Anònim ha dit...

eei, tranquils! G-C es van equivocar, i en comptes de dir que el Psc perdrà 2 -3 regidors, va dir el contrari. però a hores d'ara ja tothom diu que Psc baixarà, i molt. vaig veure el debat de la Farinera, la Pagans va ser patètica. es va pasar tota l'estona fent morros de nen mimat de 5 anys cada vegada que li deien alguna cosa diferent del que ella vol sentir. és una maleducada, i d'un baixíssim nivell, no es mereixeria ser ni regidora, encara menys alcaldessa. és aquest el tarranà socialista, s'han de suprimir les crítiques, hi ha d'haver un pensament únic. això no és una dictatura, senyora pagans, cadascú té dret a expressar la seva opinió, encara que vostè faci morros. tota Girona la va veure. si fa això a la tele, no em vull ni imaginar com és vostè en els plens o en el dia a dia.

Anònim ha dit...

la Cristina Alsina també...va interrompre la Veray al final, quan cada candidat demanava el vot (cosa sagrada, que no es fa mai), emprenyada que la Veray li va dir que el tripartit està fet a Girona. bé, de fet cap novetat, ja que tots sabem que votar Erc i Icv és votar la Pagans.

Anònim ha dit...

votar Puigdemont es votar el PP

Anònim ha dit...

votar Puigdemont és votar el canvi, treure els carques socialistes de l'ajuntament, que d'esquerres no tenen res. Puigdemont és un reconegut independentista, que pactarà amb Erc i ferà el canvi possible a Girona després de 30 anys de dictatura i corrupció sociata

Anònim ha dit...

En Carles té molt de vot ocult i d'aquells que a Girona ningú parla però que per respecte a Quim Nadal tragàven. Amb la Pagans que es prepari el PSC que el canvi del canvi avança. No volien que caigués la Generalitat pues ara toca l'Ajuntament de Girona

Anònim ha dit...

Si ERC és el canvi com pot ser que portin dues legislatures donant suport als que cal canviar, altrament els sociates/ en castellà "socialistos"?
El que va acusant els altres de fer cerveses ja va torrat i veu el PSC doble (d'escons)... ai quin ridícul!

Anònim ha dit...

Hi ha gent que com en temps pretèrits només es creu les versions policíaques que coincideixen sempre amb les versions dels que persegueixen i tenen la cara d'anar de víctimes

Anònim ha dit...

gran campanya de proximitat (sí, sí, proximitat "de debò") la d'Esquerra.

Anònim ha dit...

Sembla que això de treure cartells és habitual en campanya electoral, i no només ho ha fet la CUP. Tant IC-V com els sociates també ho fan. M'hi he fixat i tapen els cartells d'altres candidatures. I per cert, aquí els borratxos són els del PSC, o us he de recordar el cas Saez?

Anònim ha dit...

Una cosa és enganxar un cartell sobre un altre (cosa del tot normal i que fan tots els partits), i una de ben diferent és arrencar pancartes massivament... això ratlla el delicte.

Jo passo que em governin impresentables d'aquest calibre.

Anònim ha dit...

TOT ÉS UN JOC, CRISTINA, SEGUIRÀS PACTANT AMB LA PAGANS?

La portaveu del grup municipal d´ERC a l´Ajuntament, Cristina Alsina, s´ha mostrat indignada perquè s´ha deixat de banda els socis del govern tripartit de Girona i s´ha convocat per decret d´alcaldia la convocatòria per adjudicar el la redacció del projoce bàsic i executiu de l´antiga fàbrica Marfà.
La representant republicana acusa els socialistes de ser deslleials amb els socis de govern per amagar-los aquesta licitació i recorda que havia demanat que el debat sobre el futur de la Marfà s´ajornés fins passades les eleccions.

Anònim ha dit...

us heu fixat en els cartells de la Cristina Alsina? és ella o la Zoila Riera?

Anònim ha dit...

Les pancartes dels partits establerts no són d'aquests partits perquè les paguem entre tots. No entenc com per part d'algú se li pot treure tanta víscera a una anècdota.
LA CUP serà tot el que la teva personalitat maniaco compulsiva vulgui, però com a mínim es paga la campanya a partir dels afiliats. I això avui en dia és tot un exemple d'ètica i compromís des de l'esquerra. Ja podrien fer el mateix els sindicats i el partits polítics!

Anònim ha dit...

votar PSC és votar continuisme, i donar més corda als mateixos de sempre, al clan Pluma- Salamaña-Pagans etc.

Anònim ha dit...

el PSC ha iniciat una campanya molt perillosa arreu Catalunya. vol dominar-ho tot, controlar-ho tot i inhibir qualsevol opinió diferent i volen matar tot el que no és dels seus. anem tots a votar per prevenir que continuï la dictatura socialista! votem el canvi, sigui el que sigui! votem per la llibertat i contra la censura i manipulacions socialistes-comunistes! (a part que d'esquerres dubto que siguin realment, perquè les butxaques les tenen farcides de billets).

Anònim ha dit...

Visca Esquerra! Voteu l'independentisme real...

Anònim ha dit...

Erc va fer Montilla president, un tio que no sap ni l'interessa parlar català i està espanyolitzant Catalunya. votar Erc a Girona és votar Montilla i votar la Pagans, votar tripartit.

Anònim ha dit...

www.carlespuigdemont.cat. Visca el canvi!!

Anònim ha dit...

el tripartit a Girona ja està fet. És això el que voleu, gent d'Erc, tenir la Pagans d'alcaldessa?

Anònim ha dit...

Visca Esquerra! Voteu l'independentisme real...

per un projecte de país de futur (i no de passat, ni de país veí).

Voteu Esquerra.

Anònim ha dit...

Més aviat l'independentisme "reial". L'independentisme que se'n fot del dret a l'autodeterminació i que el deixa per les calçotades dels diumenges, aquest és l'independentisme d'Esquerra. Mira si feu renúncies que ja només us dieu "Esquerra". SI haguessim de posar les sigles sou tan ssols una "E". No sé si us sona. La CUP és l'única opció que es pren els drets nacionals coma eix del seu programa per al dia a dia, no només per fer grans proclames quan toquen eleccions. Des de viles i ciutats construïm la Unitat Popular!

Anònim ha dit...

és veritat, la Cristina Alsina no té res d'Esquerres. sembla una burgesa acomodada, d'esquerres res de res. la imatge de dona és molt conservadora. i d'independentisme, tampóc, ni un pèl. Puigdemont sempla molt més progre i enrotllat