2007/05/03

Socialistes catalans, amb Maragall

La identitat catalana es remou en defensa del seu lider: Maragall. Semblava que tenia les ales tallades però intenta remontar el vol, ajudat del Tete i dels assenyalats socialistes de socarel, posant en qüestió el govern dels "altres socialistes".
El presi Montilla ordena silenci però sabem que les famílies prenen posicions i la batalla no ha fet més que començar. Mentre els socis s'ho miren, resant per no caure en el forat de la moguda de la rosa. A Girona, destacats intel·lectuals, socialistes amb responsabilitat de gestió i el Baix Empordà segueixen sent maragallians.
G-C jugarà la carta de l'amo, que encara no ha près partit...però ho farà.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Es de suposar que "l'amo" estarà amb el que guanyi, oi? Perquè ideals, allò que es diu ideals, "l'amo" tampoc no en té masses.

Anònim ha dit...

Ni el mateix amo seria tan servicial amb ell mateix. Vosaltres sou de la família o què pk si sou un parell que jo em se seria patètic. Per penjar-vos al cul de la lleona!!!!

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja... si fa quatre dies lloàveu a la cosa aquesta que vosaltres dieu Presi Montilla. Teniu tant de principis com el vostre amo, que no va dubtar ni un segon en traïr el seu amic Maragall per llepar el cul al Piltrafilla Montilla.
Sociates, per tant farsants.
Qui l'ha vist i qui el veu al fill de l'OPUS i ric Nadal, catedràtic i intel·lectual, llepant el cul a un pobre analfabet, sense estudis com en Montilla. Només un socialista s'arrossegaria tant. Ni un cuc es rebaixaria tant!

Anònim ha dit...

No podríeu moderar una mica més els comentaris? Es que resulta una mica desagradable veure tants insults. A veure, jo no sóc socialista ( en termes de partit vull dir, que de socialista si que en sóc una estona), sóc simpatitzant de la CUP però això no em dóna cap dret a insultar constantment a les persones, siguin del partit que siguin. I sembla que això alguns visitants d'aquest web no ho tenen clar.
Quins són els intel·lectuals crítics amb el PSC i propers a aquest partít? En podeu dir uns quants.

Que quedi clar que per mi tant conservador i espanyolista és tant CIU com el PSC però com dèia això no és un impediment per parlar en termes polítics.

Anònim ha dit...

La moderació en els comentaris hauria de partir dels qui els realitzen, però està vist que la seva intel·ligència no els permet analitzar críticament sense haver d'acudir a la desqualificació sense fonament o a l'insult. Els blogs són exemple de llibertat i participació, i participar pot tothom fins i tot aquells que només insulten i desqualifiquen. Arribats a aquest punt, quan es falta la dignitat de les persones, s'acaba la llibertat d'expressió per això tens raó anònim quart, que potser caldria moderar els comentaris dels que no poden escriure prescindint dels insults.

Anònim ha dit...

Aquest canvi d'en Maragall és el que ha pensat gent propera al PSC .En Montilla és de l' Espanya profunda i això no ens va be per res!

Anònim ha dit...

Visca Esquerra, única garantia del canvi real...

Anònim ha dit...

en fi... de la cup i socialista...? ja madurarà... el president montilla es la figura més centrada en fer de catalunya una societat socialment més justa que ha passat per les urnes. la intolerància es una xacra rancia de la nació i l'independentisme.
salut i socialisme!

Jordi Navarro i Morera ha dit...

Tornem-hi.
Doncs si, sóc simpatitzant de la CUP i socialista, però socialista en termes polítics. Això vol dir que a Catalunya necessitem un model social i econòmoc diferent, pensat per a les persones i les seves necessitats, un model equitatiu que reguli el mercat i n'aporti els beneficis en clau de progrés i sostenibilitat, i això passa al meu entendre per socialitzar la riquesa.
I molt em temo que ni els PSC ni IC estan per això, ans al contràri, han acceptat les normes del mercat neoliberal sense cap problema.

I d'en Montilla, simplement penso que és un espanyolista però li tinc respecte perquè és el president del país, una persona humil i senzilla i d'orígens andalusos.
Que quedi clar que els simpatitzants de la CUP som mestissos, aquest és el nostre independentisme, ni el patrioterisme ètnic de Ciu ni l'espanyolisme imperialista del PSC-PSOE.
Visca Catalunya lliure, mestissa i socialista!

Anònim ha dit...

El Baix Empordà serà maragallista peró aquí qui mana es el Baix Llobregat