2007/05/26

Festa de la democràcia

No tothom té la possibilitat de votar arreu del món per això diumenge és la festa de la democràcia a casa nostra. A més les eleccions municipals són les més properes a la gent, aquelles on la veïna o el veí es presenten a les llistes. G-C, en la seva línia d’esquerres, encoratja tothom a anar a votar, a fer servir el dret a dir la nostra. Masses anys hem patit desgoverns o governs no massa interessats en el poder municipal; ara hauríem d’anar cap a les veritables llistes obertes, el repte de les esquerres del segle XXI; les dretes ja sabem que no hi juguen. Els resultats seran els que siguin, i qui guanyi la porra estarà content, però tots hi guanyarem pensant en esquerres, en “sinistra”, en “gauche”...Ho celebrarem!!! G-C manté la fidelitat a l’Entesa que necessita el país.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs us haureu de fotre.
Hi ha una remor de fons que escombrarà els tripartits!!

Anònim ha dit...

És veritat que són les més properes, en les que potser coneixem personalment algun dels candidats i és per això que la gent no votarà, perquè justament es presenten els pitjors de la població (tant a les dretes com a les esquerres, off course)

Anònim ha dit...

Sou sectaris fins i tot el dia de reflexió. Patètic això d'aquest confidencial

Jesús Pastor ha dit...

Dretes i esquerres?

Collons, que som al Segle XXI, evoluciona nen!!

Ah! doncs si mana qui tu ja vols pq no hi han llistes obertes ja?

NO he escoltat CAP proposta en aquest sentit.

Anònim ha dit...

Justament la gent ha evolucionat,sap que en política hi continuen havent dos blocs.Que la dreta d'avui no sigui autoritària i feixista,i que l'esquerra d'avui no sigui autoritària i comunista,no vol pas dir que els dos blocs no existeixin.Ara mateix,a França,Bayrou es disputa amb els socialistes liderar la nova esquerra.Encara que a tu no t'agradi la paraula esquerra.També als Estats Units l'esquerra és Obama o la Clinton,i la dreta la família Bush inclosos els nebots...

Anònim ha dit...

La sinistra francesa, la sinistra irlandesa, la sinistra alemanya, la sinistra danesa, la sinistra sueca, la sinistra holandesa, la sinistra finesa,la sinistra estona, la sinistsra letona, la sinistra lituana,

totes aquestes sinistres, i molt siniestrs en els expaisos dominats per l'exercit roig, totes aquestes sinistres han estat derrotades a les urnes lliures de l'europa dels països lliures.

Menys sinistra, menys totalitarisme, i mes llibertat.

Les sinistres mès dogmàtiques d'Europa, les sinistres derrotades sempre a les eleccions catalanes, tornaran a ser derrotades, per antiquades, a les eleccions municipals catalanes.

Visca Catalunya LLiure!

d'espanyols, tripartits i sinistres troglodytes i anticatalanes.

Anònim ha dit...

sectaris

Anònim ha dit...

votar un dels tres membres del tristpartit és votar el continuïsme, el conservatorisme, i al anar-fent. ni el PSC ni l'Erc ni Icv no tenen res d'esquerres. és d'esquerres cobrar sous enormes, viure en luxe, fer especulacions immobiliàries, i contestar "i què?", cada vegada que et fan una crítica? i prometre a la gent diners i compensacions de tota mena a canvi de vots?

Anònim ha dit...

A Salt el canvi a nivell urbanístic i d'equipaments de tot tipus ha estat espectacular. Compareu com eren la Maçana o el Veïnat amb els socialistes i com estan ara.

Els votants espaÑols culpaven CIU de l'excès d'inmigrants quan no s'hi podia fer res.

Espero que ERC no ajudi a desgavellar més encara el país.

Els socialistes un cop més van a lo que presenten sense mirar projectes ni feina feta per que la Pineda fa poc que va aterrar a Salt.

Si ténen un agressor condemnat com en Vidal a les seves files. Un autèntic psicòpata que tots el coneixem.

Jesús Pastor ha dit...

Ningú es pot apropiar dels valors del progressisme.

Que potser nomès uns són treballadors, els agrada la natura o reciclen els d'un partit o tots els altres són pijos, empresaris i amb peles? no feu riure...

Precisament el que provoca crispació i que cada vegada la gent vagi menys a votar és el fet de voler-se apropiar de valors universals per a un mateix.

El vot en blanc hauria de tenir un regidor avui a Girona.

51%.. un fracàs per a tots. Ara són els que us quedeu a casa els que permeteu que tot segueixi igual, una postura poc intel·ligent.

Apa, TV3 ja parlava ahir de que ja teníem pacte fet... serà cert ja?

Espero que les Terés, Pardos, Ruhís i Quers siguin conseqüents.

Salut ...

Anònim ha dit...

Jesús,

No sé per què m'hi poses, entre els d'icv-euia, que jo hi tinc poc a veure... conseqüent amb què?

Si fos per mi (i molts altres independentistes), prioritzaria el canvi, ho he dit sempre.

Enhorabona pels resultats.

salut,

Albert

Jesús Pastor ha dit...

Si, disculpa'm Albert, un lapsus.

Un plaer retrobar-te per la xarxa.