2007/05/22

La Roca Montilla posa ordre a Universitats

El pollo d'Universitats havia arribat a un punt de desgavell que els rectors anaven a queixar-se al presi Montilla perquè ja no sabien què fer. Mal que ens pesi la gironina Palmada no s'està lluïnt precissament i ara no sabem quant aguantarà, clar que amb l'amo que té no deu ser fàcil, que l'Huguet és un quad polític. Per tot això la Roca Montilla ha ordenat que es posi un cancerber al costat dels esquerrans d'Universitats, per redreçar l'entortolligament i aquest és Joan Majó, professor de la UPC. Araaaaa.....

18 comentaris:

Anònim ha dit...

que en sou d'ignorants, pobrets. El nou director general d'universitats es diu JOAN MAJÓ ROCA i no és pas en JOAN MAJÓ de la corpo. Ai senyor... així qualsevol fa un confidencial...

Anònim ha dit...

"i comença a sonar en Ferran mascarell per a la corpo" JAJAJAJAJAJAJAJAJA... us ho inventeu tot, ja ho veig!!

Anònim ha dit...

"G-C té informacions que ara podrien recuperar al desaprofitat Mascarell per la tele" TOTALMENT I ABSOLUTAMENT MÍTIC !!

Anònim ha dit...

Bueno està clar: L'HEU CAGAT. No teniu ni una p... informació de res. L'únic que teniu és una cara com un piano.

Anònim ha dit...

JA HO HEU VERIFICAT AMB EN NADAL, L'AMO VOSTRE?

xaves, la cagada es apoteòsica. confondre persones i foto.

Espero que demaneu disculpes. publicament, com a minim.

Si això ho fa un diari nacional català, demaneu 50 anys de pressó.

I vosalttres, frivols i intoxicadors, demostrant la vostra incompetència i sectarisme

Anònim ha dit...

i a més són sociates, quin fàstic...

Anònim ha dit...

Ni tan sols llegiu el "vostre" diari? Teniu el nivell general del partit: "borderlines"

El catedrático de la Universidad Politécnica de Cataluña (UPC) Joan Majó Roca será el nuevo director general de Universidades en el macrodepartamento de Innovación, Universidades y Empresa, que dirige el consejero Josep Huguet. Majó Roca ha sido sondeado y ha dado un sí inicial. Su nombramiento podría anunciarse hoy o mañana, dijeron varias fuentes del sector universitario consultadas ayer y confirmó un portavoz del departamento.

Majó Roca es doctor ingeniero industrial por la UPC. Ha sido vicerrector responsable del ámbito de la comunidad universitaria de la UPC durante el mandato del rector Jaume Pagès. En el mundo universitario se le considera una persona experimentada en el ámbito de la docencia y la investigación. Durante más de dos décadas ha impartido clases en el área de la ingeniería eléctrica, ha sido director de la Escuela Universitaria de la Politécnica de Vilanova i la Geltrú y vicepresidente del Consorcio de la Escuela Industrial de Barcelona.

El (seu) Pais 23/05/07

Anònim ha dit...

Ha estat una errada el post d'avui.
Aquest confidencial només pretén expressar idees, fer crítica i no ser groller. Ens llegeix qui vol, no som "obligatoris"...per a aquells que ens llegeixen, tots, procurarem no equivocar-nos una altra vegada.

Anònim ha dit...

Penso que senzillament heu de rectificar. A la premsa també ha sortit que Joan Majó Roca és una aposta de Palmada, que l'ha escollit sense consultar les Universitats doncs és una funció del govern, però que el seu perfil ha tingut molt bona rebuda pels Rectors. Els fets van precisament en la direcció contraria del que apuntàveu, Palmada es reforça i la crisi es tanca.

Anònim ha dit...

El periodico 16/5:

"Majó, que va ser vicerector de la UPC entre el 1994 i el 1998 amb Jaume Pagès com a rector, és un home "molt professional, discret i no gaire significat políticament", segons fonts universitàries. D'acord amb aquestes fonts, la iniciativa del seu nomenament ha sorgit de Palmada, l'elecció està força ben vista pels rectors i compta amb el vistiplau dels socis d'ERC en el govern tripartit"

Anònim ha dit...

Quina calanya de gent! No es tracta, ja, del fet que publiqueu una notícia amb un error tan majúscul (tothom es pot equivocar, cap problema.) Però se us ha vist el plumero!! ""G-C té informacions que ara podrien recuperar al desaprofitat Mascarell per la tele". Tot inventat! Fortíssim!

Anònim ha dit...

clar, també tenen "informacions privilegiades " que la Pagans puja 2 regidors...suposo que ens ho hem de creure? les vostres notícies són el que somieu a la nit o el que us agradaria que passés, G-C!

Anònim ha dit...

Palmada consellera i Huguet president!!

són els reis (republicans, això sí), però els reis.

Anònim ha dit...

tothom al míting de Puigdemont avui dijous a les 8 del vespre al Teatre Municipal!

Anònim ha dit...

I demà al PArc del Migdia, a la Festa d'Esquerra!

voteu canvi, voteu independència.

Voteu Esquerra!

Anònim ha dit...

pacte nacionalista a Girona! Puigdemont alcalde!

Anònim ha dit...

... això ho veurem demà!

Alsina alcaldessa!

Anònim ha dit...

Batlle+Saez i algun despistat fan aquest blog de confidències sociates, o sigui d'instal.lats. La llàstima és que us passeu tot el dia trepitjant catifes i menjant canapés no us entereu de la missa la meitat.