2007/05/27

L'esquerra ha guanyat

Catalunya és dès d'avui més esquerrana que ahir. Els resultats són evidents, les quatre capitals són dels socialistes perquè cau al sac Tarragona, amb escreix de vots. A Lleida revaliden la majoria, i a Barcelona, Hereu manté l'avantatge per retenir l'alcaldia amb el tripartit.
A Girona, la Pagans manté la majoria i s'ha de felicitar els d'ICV pels bons resultats, la qual cosa possibilitarà un pacte practicament fet amb la Pagans.
Tot i l'augment dels convers, no tindran cap possibilitat; baixa el PP i no surten els de la CUP, una altra vegada serà.
G-C celebra els resultats perquè confirmen els desitjos que venim expressant, tot i la baixa participació, aiii les platges!...
per tant continuarà el govern catalanista, progressista i d'esquerres, el nostre!!!

48 comentaris:

Anònim ha dit...

Au, deixeu el cava i torneu a mirar els resultats.

Anònim ha dit...

Catalunya és molt mes gran que la colla de la Pagans i del padrino Nadal.

El Psoe de la Pagans, al conjunt de Catalunya, ha perdut 2 punts i mig respecte al 2003. La ICV crossa de la Pagans n'ha perdut 1 de punt, arreu de Catalunya, i l'ERC n'ha perdut 2,5 punts, i, sobretot, a totes les grans ciutats amb la unica excepcio de la ciutat de Girona.
El PP ha guanyat 0,2 punts respecte al 2003.

CiU, el nacionalisme democràtic catalanista i sobiranista, majoritari, ha gunayt 2,5 punts si mires tots els resultats de tota Catalunya, no solament el melic (ai, que lleig) de la Pagans. (i el de la SalaManya està també molt atrotinat).

O sia que, Catalunya, a nivell municipal, es mes convergent que abans. Es a dir, mes nacionalista que abans, i menys tripartita que abans.

5 capitals de comarca mes per a CiU i perdua de 2 per al Psoe de la vostra Pagans. Si això es guanyar, que carod d'embeni novament i ho expliqui.

Pobrets, ho teniu malament.

I Figueres?
I Lloret=
I Banyoles?
I Santa Coloma de Farners?


La pagans us paga massa pel que feu, i sempre erroni.

pero ja se sap, els familiars, i els familiars del padri quim, han de poder viure.Que paguin, pero no dieu mentides, si us plau-

que sembleu criatures sense dents.

Anònim ha dit...

A l'amic anònim que ha escrit ara, no sé com llegeix les xifres de vots. Ha augmentat una mica el percentatge a tot Catalunya (tot i estar encara a 7 punts del PSC), però la davallada en regidors i sobretot en posicions de poder és enorme. Es poden quedar amb una sola diputació de les quatre i amb Sant Cugat com a municipi estrella (Artur Mas dixit).

Anònim ha dit...

I cal afegir que CiU ha perdut definitivament l'hegemonia als consells comarcals (per més que siguin una figura que hauria de reconvertir-se).

Anònim ha dit...

disfruteu que això s'acaba. Sectaris!

Anònim ha dit...

i a Salt... IOLANDA PINEDA!!!!!!

Anònim ha dit...

Ja veieu la Pagans no?

Anònim ha dit...

Disfruteu, disfruteu que això s'acaba.
Endavant Carretero! Prou tripartits!

Anònim ha dit...

Erc ha baixat molt a Girona i ha estat a punt de perdre el 4rt regidor. No oblideu que fa 4 anys van estar a punt de fer 5 per tant la baixada és important. i la Pagans malgrat omplir literalment la ciutat de cartells seus i invertir millions i millions en la campanya ha baixat. això us hauria fer reflexionar.

i Puigdemont ha estat molt a prop de fer 7 regidors, les primeres enquestes li donaven 7-8.

bé, socialistes, a veure si teniu una mica més d'humilitat.

es possible el canvi, a veure si Alsina i Olóriz es desmarquen de la Pagans!

Anònim ha dit...

la Pagans ha perdut un regidor. us heu oblidat de dir-ho, no?

Anònim ha dit...

Amb tots els respectes, els convergents que escriviu aquí què fumeu?

"Puigdemont ha estat molt a prop de fer 7 regidors, les primeres enquestes li donaven 7-8": així ara valorem els resultats en funció de les enquestes? Serà a l'inrevés, no? És un fracàs quedar molt per sota de les expectatives creades (treure'n 6 si se'n podien haver tret 8).

Anònim ha dit...

Santi Vila us ha destrossat al sociata Armangué!!!
Endavant sobiranisme de CIU!

Anònim ha dit...

El PSC d'esquerres?

No feu riure.

A Salt ha guanyat gràcies al vot espaÑolista i anti-inmigració.

Esperem que l'Olóriz no es prostitueixi com ha fet aquests darrers quatre anys i faci possible una alternativa nacionalista a Girona.

Anònim ha dit...

CIU + ERC + ICV = 13

Posem fi a 28 anys de caciquisme Nadalià!!

PSOE + PP = 12

GIRONA ÉS CATALANA!!

PSC sense els vots del PSOE ni existiria.

Anònim ha dit...

l'alternança al nadalisme és POSSIBLE!

que Montilla potser va guanyar les eleccions? tots sabem que va perdre estrepitosament i és el president de la Generalitat gràcies a Erc i Icv. per tant, tot és obert, tot és possbile, l'important és que la Pagans va a la baixa i Puigdemont a l'alça.

PACTE PEL CANVI A GIRONA, JA! QUE S'ACABI LA MAFIA SOCIALISTA!

us imagineu que si Pagans és alcaldessa, tindrem 32 ANYS d'alcaldes socialistes??

Anònim ha dit...

CiU anirà a l'alça, però us recordo que en les grans èpoques del nadalisme, com per exemple 1995, convergència tenia 9 regidors, i que amb els sis d'ara han recuperat el nivell de 1999. Apa que no queda feina...

Anònim ha dit...

Correcció: 9 regidors els tenia CiU el 1991, el 1995 va ser l'any de l'efecte Martí i es va quedar amb 5.

Anònim ha dit...

en Puigdemont ho ha fet molt bé, tenint en compte que no ho va tenir gens fàcil. és un resultat molt bo, que promet molt. a més , no ha fet 7 regidors per molt pocs vots.

Anònim ha dit...

Só c de Salt i estic indignat amb el resultat. La socialista ha guanyat gracies a tenir més pressupost per fer la campanya i a utilitzar arguments falsos i antidemocràtics. En els temes de inmigració els ajuntaments no hi tenen competències. CIU + ERC ESTAVEN FENT UNA GRAN FEINA.

Anònim ha dit...

mes presupost que ciu?
esl de ciu:
sopar per a 700 persones amb forquilla i ganivet i taules rodones amb servei inclòs
dos llibres del que han fet i del que volien fer
9000 dvd distribuits per totes les cases
cartes des de l'ajuntament
una cantada d'habaneres i un cremat l'ultim dia!!!
etc
etc
etc
el psc ha tingut la il.lusió de guanyar i ho ha fet feia falta un canvi!!!!

Anònim ha dit...

a Salt feia falta un canvi? quina demagògia! i què en digueu de Girona? no fa falta un canvi després de 28 anys de socialisme? o el canvi només fa falta quan us convé a vosaltres?

Anònim ha dit...

Em sembla que ningú ha guanyat la porra!

On són tots els que pronosticaven la gran davallada del PSC i la forta pujada d'ERC? L'onzè regidor socialista no s'ha assolit només per 180 vots...

I si, Catalunya és molt més gran que només Girona, però que s'ho miri bé Convergència, que s'ha quedat fins i tot sense Tarragona i ha perdut un bon nombre de regidors!

Visca Girona socialista!

Jesús Pastor ha dit...

El senyor del canvi a Salt ens ho podria explicar?

I li prego no em tregui el tema inmigrants que seria fer molta demagògia. Té totes les de perdre.

Gràcies.

Anònim ha dit...

la caiguda socialista ha estat molt més gran del que expliqueu. de fet, a Ciu li han faltat 180 vots per arribar al 7è regidor. expliqueu la veritat, home! PSC a baixat tant a Girona com a Barcelona, malgrat tot el desplegament publicitari i els millions d'euros de campanya.

Anònim ha dit...

Ja era hora que veiessim la caiguda de Jaume Torremadé!. M'alegro que la Iolanda Pineda sigui la futura alcaldessa. Em sembla que ho pot fer molt bé, o com a mínim molt millor que l'altre.

Anònim ha dit...

I de banyoles què me'n dieu? Espero que els socialistes tinguin seny i que pensin PRIMER en Banyoles. El tripartit seria la solució per no consolidar una persona com en Miquel Noguer que pensa més en ell que en el poble.

Anònim ha dit...

CiU sobiranista??? Has fumat?? En Vila de Figueres hi esta en CONTRA! Ho diu publicament com en Duran i milers de ciuencs!

Anònim ha dit...

jesús ets un pesat

Anònim ha dit...

Espero que tots ja hagueu passat per Sa Palomera per felicitar en Joan Puig. Quin catacrack!

Anònim ha dit...

Magnífic resultat d'Esquerra a Sarrià de Ter!

Anònim ha dit...

la Pagans i Montilla de catalanistes no en tenen res! per això Erc ha tingut tant mals resultats a Gi i Bcn

Anònim ha dit...

Quina pena el resultat de Joan Puig a Blanes, i això que havia d'assolir l'alcaldia! Endavant Marigó!

Anònim ha dit...

Tot i que no han entrat, deu ni do la crescuda de la CUP, no? Tant a Girona com a nivell de tot catalunya!
Aii...que a les pròximes els tindrem a dins l'ajuntament...

Anònim ha dit...

Exacte, treure gairebé 1000 vots en una ciutat com Girona, plena de pijos cosmopolites i nadalistes burgesos és tot un èxit. La gent de la CUP han treballat com ningú i sense mitjans ni pressupost han aconseguit allò que tothom els deia que era impossible. I a la resta de Catalunya han donat la sorpresa i s'han col·locat coma 7a força municipalista. Estic segura que ben aviat la CUP plantarà cara a les maquinàries burocràtiques dels grans partits i ho faran des dels seus plantejaments assemblearis, oberts i trencadors.

Anònim ha dit...

Haha, la 7a força, diu.

Sí, la 7a força de 5 que n'hi ha a l'Ajuntament. Vinga, enhorabona, ja podeu continuar-vos torrant, nanos...

Anònim ha dit...

Ciutadans abans i ara les CUP entren gracies a l´abstenció. I res més.

Anònim ha dit...

als de la cup els podrien contractar per treure cartells ara!!!!!

Anònim ha dit...

G-C sou força sectaris, tant esquerra aqui i alla, fa pudor, estem al segle XXI, Catalunya i la societat catalana recula aquesta es realitat, que trist

Anònim ha dit...

Jo vull felicitar sincerament als companys de la CUP, han passat per davant de Familia i vida, del partit republicà, de ciutadans i de la LI d'en Salellas! Tot un èxit! Espero que aprenguin la lliçó, en tot cas el company conserge té 4 anys per preparar l'estratègia electoral mentre s'avorreix cobrant de tots! Què es preocupin!

Anònim ha dit...

tu riu, però fer que 1000 persones confïin en la CUP tenint en compte les diferències avismals, tant a nivell de repercussió mediàtica com de mitjans i influències amb la resta de partits, té molt de mèrit.

I aquestes frases que si conserge, que si cobrant de tots... a què vénen? Seria més enriquidor que fessis alguna crítica fonamentada, i no pas recórrer a desqualificacions i mentides.

Anònim ha dit...

Tripartit a Banyoles?

Anònim ha dit...

que hi ha alguna altra possibiliat coherent a banyoles? els partits d'esquerra sumen i per tant han de governar.

Anònim ha dit...

Banyoles no pot quedar en mans de quatre constructors. Un govern progressista és el que necessita i no un govern d'interessos personals!!!

Anònim ha dit...

Banyoles necessita un govern de progrés: ERC+PSC+IC. I els convergents que escalfin cadires. Si volen manar a banyoles hauran de treure majoria absoluta o sumar amb els seus amics del PP.

Anònim ha dit...

Un mica de xuleria si que us sobra, i per favor, prou d'insults i de cops baixos a la gent de la CUP. Una cosa és criticar i l'altre és assenyalar amb el dit la vida personal de les persones. A que ve això del conserge?

al menys la gent de la CUP és gent honesta i senzilla, no com d'altres.

Anònim ha dit...

Demano si us plau que aquest comentari personal sobre el conserge sigui enretira d'aquest fòrum. Crec que és molt greu apuntar la vida personal de la gent. Això ha de ser un fòrum polític de Girona, no un racó de pertorbats on buidar les frustracions personals.

Anònim ha dit...

Qui és el pocavergonya que ha fet el comentari sobre el conserge? Es que no teniu ni un mínim de dignitat personal? Es que en aquest país ja no som capaços ni de respectar l'honorabilitat de les persones? Així és com fan política alguns polítics d'aquesta ciutat? Em pensava que segons qui tenia uns mínims principis i qualitat humana.
si us plau, moderadors de GC, esborreu aquest comentari despectiu, irònic i de mal gust.

Anònim ha dit...

El comentari covard l'ha fet un que va amb gavardina,barba i barret, i a Girona tothom sap qui és.