2007/02/20

Domènec Espadalé, amb dos borbons

G-C va ser on havia de ser, hi èrem entre els 262 convidats que es van delectar amb l'acte a Mas Marroc. Va ser divertit i curiós veure com republicans gironins com Jordi Martinoy i Enric Vilert feien el "paseillo" al Príncep de Girona i tutti quanti feliços i contents de ser a Vilablareix, encara que poquets s'atreverien a dir-ho en públic.
De la posada en escena caldria lloar l'atreviment del president de la Cambra de Comerç de Girona, l'Espadalé, que es va queixar d'un nou boicot als productes catalans a les Espanyes si el Constitucional carrega contra l'Estatut. Domènec Espadalé va estar torero i va saber fer la crítica en el moment oportú.
I pel que fa al menú hem de dir que va ser el més bo per molts i moltes amb qui compartíem estovalles. Cal felicitar el Joan Roca pel dinar. A l'hora del cafè alguns i algunes van aprofitar per fer-se fotos amb l'hereu a la corona.

Perquè era igual el que costa mantenir-lo, es tracta de que "és guapu i interessantíssim"... país!!!, que diria Forges.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Independentistes de cap de setmana i burgesos i liberals la resta del temps (sempre!). Aquest és el modus operandi de la gent d'ERC. Qui us ha vist i qui us veu.

Jordi Navarro i Morera ha dit...

Ni d'esquerres, ni republicans i aviat ni catalanistes. Sort que a Girona i d'altres poblacions l'independentisme combatiu es`tà arrelant i la CUP comença a ser una opció crëïble.
Per moments pensava que aquest país ja era poblat totalment per botiflers i cobards amb corbata.
Endavant CUP, que sou l'esperança d'aquest país acovvardit.

Anònim ha dit...

Si ens hem de fiar de la CUP com a única esperança per fer avançar l'esquerra nacional d'aquest pais ho tenim cru. l'alcalde i el delegat de la Generalitat hi eren com a institucions que són, no per representar ERC, siguem seriosos i parem de dividir l'independentisme.

Anònim ha dit...

l'alcalde i el delegat van aanr a un acte de la cambra d'homenatge als exportadors... seria ridícul no anar-hi en funcio dels altres convidats... el que seria més greu és que anessin a una visita oficial del princep promoguda per la casa reia.