2007/02/03

L'Anna i els ocells

Els socialistes també tenen els seus problemes interns a Girona, a l’estil dels que G-C us ha explicat dels de Can Conver i dels Ecologistes de Disseny. Ara toca els qui manen perquè l’Anna de la Plaça del Vi ja ha deixat entreveure que no vol un tercer mandat (suposem que espera que l’aclamin després d’aquest).
L’Anna ara és la número one però hi ha el Joan Pluma estilogràfica de relleu i la ciclista Salamaña, encara que també pedala un pack d’ocellets per no caure del niu. Aquí és quan l’amo entra en escena i comença a situar elements de la galàxia nadaliana com són: la colometa Pia Bosch, el perico Àlex Sáez, el pardalet Ponç Feliu i el canari Ignasi Thió.
L’Anna es resisteix als canvis i prefereix l’estilogràfica o, com a mal menor, la ciclista abans que la colometa predisposada a tot, el perico que vol quedar-se a Madrid, el pardalet que té el suport dels joves de la llista i el canari, empentat per l'il·lustre nissaga.
L’elecció és complicada i l’Anna i l’amo estan movent les seves peces per guanyar la partida. Els sociates tenen una elecció difícil mentre l’estilogràfica va carregant la tinta a la callada.

Salten espurnes entre Can Garreta i la Plaça del Vi.
Ara el número 2 de la llista està en joc, però apareixen els primers moviments del postpaganisme.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Em fa gràcia que l'ínclita Anna avanci que no es tornarà a presentar quan encara ha de començar la campanya electoral. Quina honestedat, mare meva. I els acòlits l'aplaudeixen. Això ho deia l'alcalde de Quart i em sembla que li ha agafat gust al càrrec. És clar, anar a l'atur és molt dur. Som-hi a xupar de la mamella pública.

Anònim ha dit...

que estiguin tranquils els ocellets del PSC que el buitre pluma fa temps que espera el seu moment. una bona notícia per la futura regeneració democràtica a Girona i altres noms i partits en el govern. el psc a l'oposició a partir del 27 de maig.

Anònim ha dit...

Prou PSC!
Mai un partit amb tant pocs vots (26%) té tant de poder (TOT).
Gràcies als botiflers d'ERCCS.

Anònim ha dit...

La veritat és que ja tocava que us fotessiu una mica amb els sociates

Anònim ha dit...

Home, G-C!!! ja era hora que toquéssim el crostó al Califat de Girona!!!
Girona és el regne de Taifes Nadal. Quina banda de dròpols que hi ha a l' Ajuntament de Girona. Em sembla que només salvaríem en Feliu i en Thió.

En Pluma, quants anys fa que viu de la mamella del Califat Nadal ? I de la UdG?

Estaria bé un canvi d' aires a la Plaça del Vi, que després de tants anys, s' ha tornat agre.

No em direu que la Pagans és una bona alcaldessa!! I la banda de xupons-es que té al seu voltant doncs Déu n' hi do !!
De què li ve a la Planas la promoció econòmica ?Bé, és clar, de viure bé sí que en sap !!

Qui els ha vist i qui els veu aquesta banda d' associats al Califat Nadal.

Apa, bon vent i barca nova.

Anònim ha dit...

La Planas , com diu l'anònim de dalt , no hi enten res de res . Turisme encara però promoció econòmica, si no n'ha sentit mai a parlat, sort que tè tècnics bons com en Vicenç Estañol perquè si no, de que li vindria a ella parlar de diners , gràcies que sàpiga que gasta el seu home i el seu ex.

Anònim ha dit...

teniu un problema gros, perquè si el relleu és la pia o en pluma, perquè amb aquest parell ni quedar per fer un cafe curt de cafe

Anònim ha dit...

ja us podeu posar amb la plana que amb l'alsina us heu lluit. sou tots d'erc.

Anònim ha dit...

Company anònim, no sé si la Plana (i no Planas) controla el que gasta el seu marit, però t'asseguro que el que gasto jo, no, a menys que l'ajuntament tingui espies a la majoria de bars de Girona. Com a molt, controla el que no gasto...és a dir, el que li pago cada més. Dit això, aprofito per obrir una campanya en favor que li apugin el sou, i que això reverteixi en minva de les meeves mensualitats. A qui haig de votar?

Anònim ha dit...

l'ex de la planas s'ho gasta en vici. Qué sou del diari de girona els de G-C i deixeu escriure el malalt de l'ex?,pagueu-li alguna cosa sigueu bons

Anònim ha dit...

El problema que teniu al PSC és que Nadal mana com quan era alcalde per això ha deixat qui ha deixat a l'alcaldia.

Anònim ha dit...

Efectivament, anònim del meu cor: em gasto el sou en dones alcohol i drogues; la resta de diners, els malgasto. I?

PD: et noto certa amargor, certa frustració. Probablement no vas bé de ventre. Et recomano una bona lavativa. Si no et funciona, al menys disfrutaràs (prova el tamany XXL)

Anònim ha dit...

Conec l'ex i sé que, en el fons, és un bon paio. I també, bon futbolista. Això si, una mica sort també ho és. I quan surt i te'l trobes es la bomba!!!!

Anònim ha dit...

Jo també conec l'ex i és un crack mundial.
En el seu moment era el rei de la nit gironina i un ídol pels que veníem tot darrera.
Ara no se si ja s'ha retirat ...

Anònim ha dit...

Nois la Plana és una garsa i no un ocell.
I començar una campanya perquè li pugin el sou doncs ni en els millors somnis !! A l' ex- no li faria ni un descompte tot i la puja de sou. O és que no la coneixes, ex ?

Fa 7 anys que carpes amunt i carpes avall però certs "contactes" la introduiren en el món del "poder gironí" i la vida li canvià com un llamp!!

Ai, las !! qui té cony de pa i qui té figa va a captar !!!

Anònim ha dit...

anònim això ho dius des de la més insana enveja, que potser no et feia cas?

Anònim ha dit...

Ex de l'Albert estic amb tu.
Tot i les crítiques visca el Diari de Girona, l'únic diari valent de casa nostra i que no es ven a canvi de...

Anònim ha dit...

així que l'albert soler és un dels que escriu a G-C!. Mala persona però bona pluma!

Anònim ha dit...

he conegut a la Planas professionalment, des que es regidora de promoció. Crec que està realitzant una feina impecable i amb iniciatives molt interessants com el proper forum gatronòmic que s'ha emportat de vic. Ahh i no em cauen els anells per reconèixer-ho sóc votant i simpatitzant conver

Anònim ha dit...

La glòria plana està fent una gran feina a l'ajuntament, i és un valor en alça com d'altres regidors joves com la lluïsa faxedas, l'ignasi thió, en ponç feliu o en josep maria jofre.

Anònim ha dit...

No necessito controlar ni el meu home ni el meu ex. Jo soleta m´ho faig.

Anònim ha dit...

en jofre mereix capítol a part, quin prestigi per la llista del PSC! ERC guanyarà dos o tres regidors i serà força decisiva! visca Catalunya lliure, alsina alcaldessa!

Anònim ha dit...

Ignasi Thió i Faixedas....

són mals deixebles de'n Pluma que és un mal deixeble de'n Nadal (que no era tant bo com es deia....).

Per tant: caca de la vaca.

Us ho diu una que treballa per ells!

Anònim ha dit...

molt prepotents thió i faxeda, l'únic que semblava una mica trempat en Sáez va durar quatre dies a cultura i el van enviar a madrid, potser feia ombra.

Anònim ha dit...

Ai l'enveja...Mireu, els que coneixem bé a la Plana, sabem que és una tia molt lluitadora i pencaira, i que no ha necessitat ningú per a tirar endavant. Des que ella és a l'Ajuntament, s'ha notat un canvi en la Promoció de la nostra ciutat. Els socialistes haurieu de potenciar-la perquè teniu un valor dins l'equip socialista a l'Ajuntament, i ho diu un d'ERC!

culbrut ha dit...

En Sáez no el van enviar a Madrid perquè feia ombra, sinó perquè quan sortia de nit s'entrebancava fins amb la seva ombra. A Madrid també ho deu fer, però el suporten els policies d'en Gallardón

Anònim ha dit...

quanta enveja que circula per girona. Endavant als valents que feu política!

Anònim ha dit...

THIÓ ALCALDE!

Anònim ha dit...

Plana alcaldessa que es la que esta mes be de totes les regidores i candidates

Anònim ha dit...

els que feu aquest blog sou uns sociates i pseudo-independentistes venuts! us paga en Nadal? Perquè no critiqueu mai Erc? La tercera hora de castellà i totes les parides d'Erc no existeixen per vosaltres? Feu una mica de fàstic, la veritat