2007/02/16

Pàramo desfulla la margarida

El president de la Diputació de Girona i alcalde de Roses medita què fer en els temps lliure i com que l’acaldia la té asegurada el quid de la qüestió està en la Dipu. Com que massa disposat no el veiem quan els de G-C el trobem pels pasadissos del palauet del Barri Vell, dóna la sensació que el Carles Páramo està desfullant la margarida i que si tira la tovallola es pot obrir la política de pactes. Si s’acaba fent el “plan renove”, els de Can Conver tenen dos candidats que faríen el gest sense pensar-s’ho dues vegades i aquests són els alcaldes Xavier Soy i Lluís Guinó. Que ningú pensi que ens deixem l'altre gran alcalde Jaume Torramadé, que és la carta amagada de Can Unió.

Però tots els partits estan preparats per a la política de pactes i a Can PSC ja tindrien dos noms a punt com són l’estilogràfica Joan Pluma i Joan Armangué, que tothom apunta que es quedarà sense el tro de Figueres.
A Can Esquerra també hi ha dos polítics a punt per comandar la Dipu, un dels més ben situats es l’Enric Vilert, que per allà on passa fa amics, un cas semblant al del Joan Puig. També hi ha l’alcalde de Puigcerdà, el Joan Planella, que és d’un altre tarannà.
El PP no té possibilitats i els ecologistes de disseny els deixem pensant en els traçats de l’AVE i la MAT, que prou feina tenen.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia hi ha més errades i demostreu ser més poc seriosos. Escriure bé no costa tant. Poseu els noms correctes.

Anònim ha dit...

El meu prefe és en Torramadé i amb molta diferència de la resta però suposo que és impossible que sigui ell

Anònim ha dit...

qui pot preferir en Torramadé? que no el coneixeu?

Anònim ha dit...

Com es nota que treballeu per en Pluma perquè promocioneu a tot arreu amb l'excusa de dir-li estilogràfica. Se us comença a veure el llautó gent

Anònim ha dit...

A can ERC noméshi han dos polítics amb pes i pebrots per mantenir a ratlla els convegents o els socialistes, el Vilert o el retorn del Puig,

Planella no està per marcar a fons els socis.

Anònim ha dit...

Tan sociates que sou està bé que ja us baixeu els pantalonets a Figueres

Anònim ha dit...

PLUMA PRESIDENT ÉS EL MILLOR!

Anònim ha dit...

Si que li voleu mal a la Dipu, pensant amb el retorn d'en Puig, un polític espectacle que l'únic mèrit que ha reunit és aconseguir 2 regidors per Blanes!

Anònim ha dit...

Com és que us classifiqueu d'esquerres i us en foteu d'ICV?

Anònim ha dit...

De la manera que parleu d'en Puig tinc clar qui tindria que ser el President, Puig els cuadraria als sociates com ha fet a Blanes.
Per cert cada cop a Blanes els socialistes ho tenen mes fotut

Anònim ha dit...

Si hi ha pacte d'esquerres el presi serà l'Esteva Pujol. Si CiU continúa amb Erc -ho dubto- en Soy.

Anònim ha dit...

Jo ja no em crec res de res, no penso ni anar a votar.

Anònim ha dit...

només ens faltaria en Puig de president! ERC té gent millor. I això de l'Esteve Pujol m'agrada.... molt més que en Pluma!