2007/02/18

Jaume Roures, el mecenes

Com passa molt sovint amb tots els qui tenen quartos de Barcelona, Jaume Roures té una casa a l'Empordà. I com que alguns saben que té l'amagatall a Ullà ja li han fet arribar els qui organitzen el concert de comiat de Lluís Llach que volen que hi posi el seu granet de sorra perquè el concert sigui un èxit i ningú hi prengui mal. Que es rasqui la butxaca li ha insinuat.
El darrer concert del Llach serà el 24 de març i s'espera que sigui un èxit però les previsions és que cal omplir Verges de tutti quanti perquè al final no punxi l'espectacle. De moment, sabem que hi ha dues entitats que rebran ajudes del que es recapti amb les entrades i són Salvem l'Empordà i Metges sense Fronteres. Segons ha investigat G-C, si el Roures dóna el si vull, els organitzadors respiraran tranquils i el concert agafarà una altra categoria.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si s'hi posa en Roures serà un èxit rotund, s'omplirà mig Baix Empordà, fins a Torroella o potser fins el mar. Sense en Roures en Llach no omple ni la plaça de Verges.

Anònim ha dit...

Sociates de G-C: en Llach està acollonit! Ho emplena tot i el seu darrer concert està acollonit!
Llàstima que fa mesos que vaig comprar l'entrada per que ja no en queden que si no...
G-C: falleu més que una escopeta de fires, sociata, però de fires.

Anònim ha dit...

Un missatge per l'últim anònim tu sí que falles més que una escpeta de fires! I a sobre t'estafen perquè les entrades d'aquest concert encara no s'han possat a la venda! Ignorant!

Anònim ha dit...

Quins collons aquests de Verges. Primer criticant els xaves i ara els hi van al darrera a llepar el cul i com que son tant tontos encara hi caurà aquest en Roures.
I aixó d'últim concert... quina gràcia fa dos anys que s'està despedint i segur que llavors hi tornarà. Només és una manera més de fer calers, almenys una part aniran a Salvem l'Empordà (dels xaves).
Ara que a Verges només m'hi paro si el semàfor és en vermell, fan una desfilada de romans i una sopa amb les sobres i ja miren per sobre l'ombro a tota la comarca, quina colla de prepotents!