2007/02/19

El maharajà Carod i el seu seguici

El viatge a l'Índia del viceministre i ministre d'exteriors Carod-Rovira està sent tot un éxit, i bona prova d'això és que ha signat un acord amb la Universitat de Delhi per crear un lectorat de català allà a l'orient llunyà.
Avui se sentien versos de
Riba i Espriu en hindi, que és la llengua més parlada a la vella India, tot un éxit per a la diplomàcia catalana que està desplegant el bo i millor dels seus poders arreu.
I per fer-ho què menys que portar un
seguici espectacular en el viatge a l'orient, que ni els del president Pujol en els seus millors anys d'afers exteriors.

Alguns del
nucli dur del president Montilla ja han posat el crit al cel perquè els d'Esquerra s'han fet una idea del que és la representació a l'estranger de forma ràpida i tots s'hi han apuntat al viatget, envejosos! el que volien era anar-hi ells, com nosaltres si poguessim...ai! la Índia, terra de somnis!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin país de merda! Quin govern de merda!

Anònim ha dit...

on pot estar millor en carod sinó a l'índia?

però si us plau que es quedi allà fent l'indio que és el que millor sap fer

Anònim ha dit...

de fet, diguin el que diguin els convers, el que fa el Carod es la seva feina... Ja valorarem si la fa be!!!!!

Anònim ha dit...

això és veritat: fa la seva feina.

fa la feina de "palanganero" del montilla-piltrafilla

Anònim ha dit...

Ho sabeu que no parla anglès l'ínclit Car(all)od?

Anònim ha dit...

i en montilla no parla ni català.
només parla catanyol

Anònim ha dit...

Espero que faci com Pujol i proclami l'espanyolitat de Catalunya. A la Xina els va dir que la llengua espanyola era molt important i a Lituània (just quan acabava d'assolir la independència) els va engaltar que Catalunya era diferent i volia mantenir-se a Espanya (una raó com una catedral vistos els resultats electorals on la suma de CiU i PSC i PP arrasen). Un dels resultats a la Xina més bonics va ser la portada a la revista gratuïta que dónen als avions de les companyies xineses,amb una foto de Marichalar als toros fent promoció de Sevilla...acompanyat de fotos de la Sagrada Família i la Casa Batlló com arquitectura representativa de Sevilla.

Anònim ha dit...

saps q es un palanganero?

Anònim ha dit...

"palanganero": se dice en España a quienes servían de criados de los "caballeros" en las casas de las finamente llamadas mujeres de la calle

Anònim ha dit...

d'això també se'n diu ser un "palanganero" del montilla-piltrafilla: "Carod es desplaça per l'Índia amb la bandera espanyola" (tret de l'e-noticies)