2007/02/06

La Cristina busca ocells

Mentre que l’Anna sembla ser que té més d’una/un per anar al dos, a Can esquerra el problema és al contrari, després del fitxatge/fugida de la Blanca Palmada per la Generalitat, sembla ser que no hi ha manera de trobar un número dos. Ja que l’únic que clarament voldria que és en Rafel Mas, Esquerra ja fa temps que sense fer-ho públic, al estil Capello, ja està com el Beckam, esperant la finalització en aquest cas del mandant.

Amb aquesta situació els actuals regidors no tenen problemes de continuïtat ni d’ordre, excepte en Mas descartat, i en Saguer que no vol tornar perquè això de la Generalitat està millor que la Plaça del Vi, i sobretot després del problema que va generar al consell comarcal amb la colometa.

Els interrogants de G-C són grans, ja que últimament per allà al carrer Ultonia hi ha molt silenci, ens tindran una traca preparada per llistes o seran només quatre petardets.

Des de G-C sabem que Esquerra i sobretot la Cristina de les enquestes sobretot mira que l’Oloriz no sumi amb la Pagans, ja què després dels enfrontaments entre la Cristina i l’Anna la negociació serà difícil i per poc que pugui la Cristina preferirà un pacte amb en Carles.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja pots comptar si la Cristina pactarà amb CiU!! Potser a ella li agradaria però a can Esquerra Republicana d' España doncs no estan pel nacionalisme català.

Ara es veu que el seu mentor ha vist la llum i considera que CAtalunya ja ha arribat al cim, és a dir, a ser nació. Ara segons les paraules del Gandhi de Cambrils, Catalunya està ja en l' etapa postnacional.

Res, amics, coneguts i presentats de G-C, un drama pel país.

Com a independentista no votaré ERC, de cap de les maneres. Passo de donar el vot als sociatas ejspañoles de la plaça del Vi o com molt bé diu un anònim, n' estic tip de donar el vot al Califat Nadal i als seus amics.

Votaré CiU. M' han dit que el candidat de CiU, en Puigdemont és un independentista molt llest, compromès amb el país i la ciutat.

Anònim ha dit...

en puigdemont independentista quan el seu sou fins que ha estat diputat el pagava el nadal, perdó el punt, perdó catalonia today que queda millor

Anònim ha dit...

ERC, com sempre pactarà amb el PSOE. A veure si en Nadal els castigarà, i ells, com a bons escolanets, a llepar el cul a España, ai, perdò, al PSOE.
Prou espanyolisme d'esquerres a Catalunya!

Anònim ha dit...

M'agradaria saber qui tindrà nassos de votar en Puigdemont... que no el coneixeu?

Anònim ha dit...

Jò posaria de dos l'ànec Donald, de tres l'Espinete, de quatre en Shin Shan i de cinc en Carod-Rovira.

Anònim ha dit...

Visca la mediocritat a Girona,alsina o puigdemont o pagans, em quedo amb el dolent conegut que el savi per conèixer.

Anònim ha dit...

Home anònim !! Dir que Puigdemont és una "mediocritat" és una opinió sense fonaments.
Tan de bo tinguéssim més Puigdemonts compromesos com ell en la societat.

Puigdemont és un nacionalista de pedra picada des de ben jovenet. A part, de ser un noi ben emprenedor, senzill, correcte, amable i molt intel.ligent.

Creador de l' Agència Catalana de Notícies (ACN), fundador del Catalonia Today, periodista d' El Punt, escriptor i un llarg currículum.

El millor amb més nivell intel.lectual i com a persona.

Anònim ha dit...

ERC am la Cristina tindran uns ocells que volaran molt alt

Anònim ha dit...

Tranquils que esquerra té prou gent per fer una llista ben potent, i dos si cal. només caldrà veure si hi posaran els millors al davant.
En quan al nacionalisme, només cal que esquerra pugui governar amb majoria absoluta a Cat durant un parell de legislatures,com va fer CyU, i ja vaurieu que aviat es faria el referendum per l'autodeterminació.
No cal oblidar que actualment ERC només te un 15% dels vots a Cat, i tot i així no està gens malament el rendiment que en treu.
Tenia la opció de fer president un espanyol d'esquerres (Montilla) o un espanyol de dretes (Mas) que es va vendre a zp l'estatut del parlament de Cat, i va optar per la 1ª opció, quan pugui manar sola no necessitarà triar entre cap espanyol.
Endavant ERC i visca Catalunya Lliure!

Anònim ha dit...

La persona que ha fet el penúltim comentari o s'ha begut l'enteniment o s'ha oblidat de pendre's la pastilla. Estàs molt malament. Amb ERC, Catalunya lliure? A quin món vius? Però si esteu convertint el nostre país amb una comunitat autònoma més. Et sona el decret del castellà?

Anònim ha dit...

A ERC hi ha algun nom que podria anar de 1, abans que la Cristina i ens estalviariem buscar el dos.
Perque no poseu aquell sindicalista de la UGT que teniu(i el tapeu i no l´ensenyeu mai) de 1 i la Cristina de 2 , això seria una llista potent: Camil Ros alcalde i la Pagans de regidora

Anònim ha dit...

ESTIC D'ACORD AMB L'ANÓNIM ANTERIOR CAMIL ROS SERIA UN MOLT BON CANDIDAT, TAMBÉ LA NURIA THIÓ.COM A VOTANT D'ERC VULL UNA LLISTA POTENT RES DE MITJANIES

Anònim ha dit...

Per cert, la Nuri Terés confirmada com a número 2!

La que ens espera!

Bye bye Pardo!

Anònim ha dit...

Camil Ros mai pot ser candidat perquè és un vividor de Can Fanga. Hi ha gent que dispara per veure que cau. Però hi ha gent amb trampa i els rumors sempre van bé als interessats

Anònim ha dit...

voleu dir que aquesta la Cristina no s'agrada massa o una mica massa?

Anònim ha dit...

Camil Ros? Li agrada la nit.
Cristina Alsina? Fuma!

Anònim ha dit...

I Saguer corre massa

culbrut ha dit...

Si el que busqueu és un candidat que ni fumi ni surti de nit, tinc el vostre home: es diu Jaume Soler. És cert que potser vesteix sempre massa fosc, però a canvi té contactes amb les més altes esferes

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada la nit i fumo, i no veig quina incompatibilitat té
Endavant ERC! Visca Catalunya Lliure!

Anònim ha dit...

Almenys no es foten les clenxes com d'altres!

Anònim ha dit...

Visca el debat politic i sobre les idees! Com degenera aquest bloc... ERC té molt discurs sobre el model de ciutat, i mai no es posarà en què fan amb el seu temps lliure els altres candidats

Anònim ha dit...

Que ERC té molt de discurs sobre el model de ciutat? Home, doncs ja seria hora que l'anés desplegant.....ho sabeu que esteu a l'equip de govern? O només per les dietes? Sobre el decret del castellà quelcom a dir-hi? Més vaselina o ja l'heu acabada?

Anònim ha dit...

els d'erc us penseu que en Mas no dirà res i anirà a casa, però pel que jo ser té dos ofertes de cases més gran que la vostra, en puigdemont està treballant fort

Anònim ha dit...

És ben cert, tant que l'Akasvayu es va "baixar els pantalons" ahir a Malaga, que en Puigdemont està fent mans i manigues per tenir en Mas a les llistes

Anònim ha dit...

Esquerra té suficient gent afiliada per fer una bona llista, sovint el que interessa és posar un 2 potent que no sigui afiliat i així un independent proper dona sàvia nova.
Això és el que està fent en alguns municipis i és el que convindria per Girona.
ah i a cultura , a qui posen?

Anònim ha dit...

A mi també m'agradaria saber qui va a cultura. Ja seria hora, no?

Anònim ha dit...

Com pot algú pensar que en Puigdemont farà alguna cosa per Girona? S'en cansarà, com tot el que ha fet fins ara... No és un candidat de futur, ni de present

Anònim ha dit...

Els d'ERC segur que tenen gent millor que l'Alsina. Per mi, un bon candidat és en Mas. I segur que n'hi ha molts de tapats que podrien fer una gran feina.

Anònim ha dit...

Si ERC té problemes per fer una llista potent, com dieu, ¿no serà perquè sense el malaguanyat Francesc Ferrer creu que no farà un bon resultat i no troba qui es vulgui arriscar? Quan un partit puja i totes li ponen, no costa gens fer llistes, però a l'inrevés...

Anònim ha dit...

Hi ha un aquí que carrega contre en Puigdemont. Noi, o noia, les teves rabietes només fan que discreditar-te. Deus ser de l'aparell sociata i comencen a tremolar-te les cames que perdras la cadireta...relaxa't una mica, no teniu prou amb 30 anys manant? No estem en una dictatura totalitària! Puigdemont li dona mil voltes a la Pagans. Què ha fet Pagans en la seva vida a part de ser l'enxufada de'n Nadal?