2007/03/09

Anglès: la decisió ja està presa

Carta rebuda, carta publicada. G-C, amb les municipals.

Segons fonts molt properes al Grup Municipal del PSC d’Anglès, la direcció local del partit ja ha desfullat la margarita i ha pres una decisió en ferm. El motiu del silenci sepulcral que hi ha al carrer Ferraz –seu del PSC d’Anglès- es deu en gran part als moviments subterranis que actualment es resisteixen dins del grup socialista.
Tot sembla indicar que, l’actual portaveu del PSC, en Joan Xifra, serà substituït per un nou candidat. Bé, això de nou, és un eufemisme. Segons s’ha filtrat a la població, el candidat seria l’antic alcalde socialista i cap del poder fàctic del carrer Ferraz, en Josep Maria Feliu -copropietari del Restaurant l’Aliança-.
Evidentment, aquesta solució no ha estat ben rebuda per cap dels integrants de l’actual Grup Municipal del PSC, ja que a banda de perdre, previsiblement, els llocs que ocupen a llista en detriment de la vella guàrdia del PSC d’Anglès, saben que el remei és pitjor que l’enfermetat. Tenen clar que desenterrar les velles “glòries” de la història socialista d’Anglès només provocarà ressuscitar els fantasmes del passat i deixar el PSC d’Anglès en mans d’autèntics dinosaures polítics.
Malauradament, els intents de l’actual Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament d’intentar donar un gir cap a la moderació i normalització política no han donat resultats, i s’ha demostrat realment qui pren les decisions importants dels socialistes anglesencs.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja només faltava això. Entre l'inepte d'en Xifra, i el prepotent d'en Josep Maria Feliu, el millor és quedar-se a casa i no votar!
Quina llàstima de PSC!

Anònim ha dit...

Doncs a mi, m'han assegurat que el nomenament d'en Xifra resta pendent de que li assegurin un càrrec a la Diputació de Girona.
De totes maneres, no sé què hi faria ell allà, li aniria gros el càrrec.
Xifra = poder per poder

Anònim ha dit...

És la involució més grossa que es recorda en la història de la democràcia...
No sé si és pitjor el remei o l'enfermetat.
És tornar a la política d'odi i rancúnia personal.
Per cert, cal recordar qui era el "xivato" de les classes de català durant el franquisme: el pare d'en Feliu!

Anònim ha dit...

Ara sí que estem ben arreglats! I a qui votem la bona gent del PSC?!

Anònim ha dit...

Ostres, quina sorpresa...
Jo em pensava que amb el Restaurant ja en feia prou!

Anònim ha dit...

Sóc un veí del poble d'Anglès, i m'agradaria saber, què se n'ha fet, de l'ex-regidor Bartomeu Carrillo. Tant que havia fet pel poble, i ara ningú se n'enrecorda.