2007/03/14

L'olla que bull a Anglès!

Carta rebuda, carta publica. G-C es manté fidel a les vostres aportacions.

La gent d’Anglès comença a estar preocupada. Segons les nostres informacions, existeix un clima de certa preocupació dels ciutadans d’Anglès pel silenci absolut que els republicans han instaurat a casa seva envers la campanya electoral del maig del 2007. Sembla ser que la llei del silenci d’en Puigcercós ha arribat a ERC d’Anglès, sota la direcció de la mà de ferro d’en Manel Moreno, actual regidor de l’Ajuntament d’Anglès, i les lleis draconianes que instal·la en el si de la seva secció local.
A més, aquesta intranquil.litat s’accentua encara més perquè no s’ha filtrat cap nom dels que integraran la nova llista a nivell de població. La llei del silenci...
Malgrat això, “a ningú se li escapa”, que els republicans seran claus per a formar nou govern, i segons les nostres informacions, sembla ser que estan jugant a fer la viu-viu, i mantenir la insostenible equidistància que tants maldecaps ha comportat amb els convergents i socialistes. Tot i això, els republicans ja han començat a moure els fils per sondejar en quin estat es troben les possibles aliances.
Per cert, què estaran tramant actualment ERC i CiU?

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, pels d'esquerra i especialment per en Manel Moreno. Atenció amb aquest vailet, tot hi que és molt jove, apunta per ser un gran polític...! ERC, tenia que haver-lo posat a ell com a número 1 de la llista d'Anglès.

Anònim ha dit...

ERC és un gran equip polític! Darrere d'en Fornés o en Manel hi ha un equip molt cohesionat i fort!
Ara sembla que ERC va de debó!

Anònim ha dit...

Jo no era votant d'ERC, però ara sí que els votaré. Cal dir que aquest noiet, en Manel Moreno, ens ha sorprès satisfactòriament a tot el poble d'Anglès.
És una gran promesa política!

Anònim ha dit...

visca la gresca!!!!
ja podeu muntar el club de fans del moreno
això del "noiet" m'ha arribat a l'ànima

Anònim ha dit...

jajajaja!!! ... xuleria i supèrbia!!!!! inconsciència i menyspreu als vilatans .... aquesta és la cara d'en Moreno

Anònim ha dit...

En Moreno és un petit gran noi que demostra que l'alçada de les persoones no sempre es medeix amb centimetres!
A veure si foteu fora aquesta colla de cacics i enxufats de CyU
Endavant ERC!
Visca Catalunya LLiure!

Anònim ha dit...

Ja era hora que hi hagués un relleu generacional amb suficient força política per fer avançar el poble!
Força Manel!

Anònim ha dit...

Sembla ser que per les files socialistes hi ha certa enveja, ja que segons tinc entès, a en Manel Moreno, moltes vegades el PSC li havia ofert la possibilitat d'anar amb ells, i ell mai va cedir...
És una persona íntegra.

Anònim ha dit...

Caram, ja s'han despertat els d'ERC! G-C, per què no busqueu informació sobre els merders d'ERc a altre spoblacions de la Selva, com Santa Coloma o Maçanet? hi haurà més d'una sorpresa, segur, ja que hi ha l'ERC seriosa i responsable de sempre, i la sectària i mafiosa.

Anònim ha dit...

Manel, creu-me, hauries de deixar d'enviar tants comentaris autoelogiadors. Creu-me, tens feina millor que fer que promocionar-te. Si vols seguir tenint la consideració dels teus, ja cal que t'espavilis i facis un bon resultat. Que sabeu prou bé que ho teniu complicat.

Anònim ha dit...

Ja us agradaria que en Manel fes aquests comentaris. Si us penseu que és ell, és que no el coneixeu prou bé!
Quina pena...

Anònim ha dit...

Avui he vist en Manel, i de veritat, no li ha agradat gens ni mica tota aquesta qüestió. No és la seva manera de treballar pel poble.

Anònim ha dit...

el manel es un merdoset mes d'aquesta pantimomia d'erc que ha perdut els valors de la terra. caldrà que torni ciu a defensar el territori i els catalans!!!!

Anònim ha dit...

Manel Moreno de número 1? ja,ja,ja, sí no fos a la llista ERC tindria majoria absoluta! aquest noi li falta madurar i va sobrat de prepotència. S'ha de ser persona per poder governar!

Anònim ha dit...

Que facin el Manel Moreno president de la comissió de Festes! i segur que per les gales tindrem ball de bastons!

Anònim ha dit...

Que facin el Manel Moreno president de la comissió de Festes! i segur que per les gales tindrem ball de bastons!

Anònim ha dit...

Que facin el Manel Moreno president de la comissió de Festes! i segur que per les gales tindrem ball de bastons!

Anònim ha dit...

la veritat que si no fos per en Manel Moreno, jo votaria ERC a les proximes eleccions municipals! M'han dit que la judit guirado i ell son cul i merda! Doncs que el Fornes el regali amb els de Convergencia!

Anònim ha dit...

No sé si en Manel és millor o pitjor, però el que està clar que prefereixo la seva manera de ser que no pas la de molts altres.

Anònim ha dit...

Si no que torni en Carrillo de president de les festes, i en comptes de ball de bastons que hi hagi ball de números!

Anònim ha dit...

Sempre he votat per convergència, però aquestes próximes eleccions, no ho tinc tan clar. No penso votar per persones que no viuen aquí al poble. Crec que un Ajuntament, l'ha de portar gent que visqui i conegui realment els problemes que hi ha.
Visca Anglès!!!

Anònim ha dit...

Algú sap qui es en Pere Figuereda??
On viu??? Ha anat mai a comprar ell o la seva senyora a alguna botiga del poble??? No us preocupeu, que a partir d'ara de cara a les eleccions, el podreu veure i conèixer.

Anònim ha dit...

Molt bé Esquerra d'Anglès, estan portant les coses molt correctament i en silenci: com cal! Que n'aprenguin altres d'ERC dels d'Anglès per com es mouen els fils...

Anònim ha dit...

MOreno jajajaja. mireu a Anglès si el Sr. Fornes a sigut capaç de seura com alcalda a la casa de la vila , no tingueu po anglessens sou capaços tothom. 5 minuts seguits de converça es incapaç d´aguantar el Sr. Fornes no perque li fagi malt el cul a la cadira no, es que no dona per més

Anònim ha dit...

La conversa més intel.ligent que es pot tenir actualment amb un representant de l'Ajuntament, és amb en Joan Pèlach, en Lau Perramon o la Maria Cairol. Aquests sí que són grans comunicadors!!!
PIM-PAM-PUM!

Anònim ha dit...

Totes maneres dic als Srs.de ERC que aquets cop si que no us necesitarem per res, amb les dos llistes CiU i independents ja farem prou, Gracies de totes maneres per la feina bruta.

Anònim ha dit...

Si hem de parlar de Comunicadors, no hi ha cap mena de dubte
En Josep Santanè és el millor. Té un discurs àmpli i explèndit i una simpatia innata que vessa ampliament amb un somriure obert i renovador.

Anònim ha dit...

ERC diu que ha fitxat a una senyora molt senyora, que es molt coneguda als Super-mercats d´Anglès, si entra a l´ajuntament tndrem que possar detectors també ???'

Anònim ha dit...

felicitats Moreno!el poble d'anglès t'ha fotut fora! sap greu pel Fornes, però a les pròximes sense en Moreno! fes-me cas

Anònim ha dit...

tant k deieu den manel i mira com ha acabat. que ningu no el pot veure a anglès... xulu i prepotent!!! sort que la xicota sa donat compte de com es i l'ha deixat. i a mes, ara es dedica a fer espectacles de begut a la consulta de la independència.... si no busqueu per internet els videos que hi han del sr. moreno ( bueno, sobra lo de senyor...) i veureu l'espectacle, desde posar-se amb la gent ( incloent l'alcalde fins als pobres diables que feien el seu espectacle...)