2007/03/10

Llach exhaureix les entrades en 15 minuts


Lluís Llach ja té l'èxit assegurat a Verges i els organitzadors ja estan que ballen per un peu perquè ja es poden anar fregant les mans, tot i que els beneficis seran per a Salvem l'Empordà i Metges sense Fronteres. Resulta que el Llach va arrassar divendres perquè les entrades que es van posar a la venda a través de Caixa Catalunya van quedar exhaurides en només 15 minutets de res. Plis! Plas! O sigui, que 5.000 entrades venudes només obrir la paradeta i ara resulta que, tant patir per part dels organitzadors, que més n'hi haguessin hagut a la venda. I és que serà l'últim concert de la gira i ("i punt") i el darrer de la seva trajectòria que ha durat 40 anys.
L'adéu del Llach dalt dels escenaris coincidirà en la mateixa setmana en què es compliran quaranta anys de la seva primera actuació, el 22 de març de 1967 a Terrassa.
Si el Llach vol aquest dia, amb la gent en massa a Verges, vendrà les botelles que vulgui del seu hortet, perquè no ens enganyem, l'home viu a Porrera i ha muntat un celler i fa vi.
- El vi: Cims de Porrera clàssic 96
- Bodegues: Vall Llach Mas Martinet. Es un projecte de Josep Lluís Pérez, el cantautor Lluís Llach i el notari Enric Costa.
- El·laboració: Fet per un coupage de Garnatxa, carinyena i cabernet savignon i ha estat enveït durant 16 mesos amb barrica Allier nova. Es un vi tant potent que es podrà guardar quasi 15 anys.
Preu a tenda, aproximat: 6.700 pessetes.

Per als curiosos, us avancem amics/es, coneguts/es, lectors/es que G-C ja té les entrades (una gentilesa) i no faltarà a l'adéu del Llach.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Els beneficis del vi també van a ong's?

Anònim ha dit...

No son 5.000 les entrades que han possat a la venda, son moltes menys.
Quantes entrades ha demanta LLach per ell? moltes i moltes!!!
Sabeu que encara no saben a on s'ha de muntar la carpa ja que a l'espai de la Mota no es pot fer.
Sabeu que la carpa l'han llogat a l'estat español per que aquí no n'hi havia cap de gran i que aquesta gent al veure el lloc escollit els hi han dit que en aquella zona humida no es pot montar?
I creieu que serà el darrer concert (parla mes que canta) d'en Llach?

Anònim ha dit...

No era caixa catalunya, era la caixa. A veure si ens informem millor, senyor confidencial

Anònim ha dit...

I d'en roures q? no havia de col·laborar amb aquests creguts de verges? ja els hi està bé que els hagi deixat amb un pam de nas! A verges diuen q les entrades s'han venut en 5 minuts!

Anònim ha dit...

Cada ciutadà de verges tenia una entrada si volia. Si voleu entrades només heu d'anar a verges i preguntar a algun immigrant vergelità si et vol vendre la seva entrada! Ni han molts que ho han fet i molts que esperen que la revenda pugi!
Espero que faci una tramuntana ben forta i escolti el concert desde serra!

Anònim ha dit...

És trist per en LLach... i pel sentit comú en general, però sembla que hi ha molta revenda... Diuen que la gent de Verges s'està venent les seves entrades privilegiades... I els que no ho han fet... veient els preus (he vist una oferta a 700€!) aviat se les vendran. Quina merda.