2007/03/03

Regàs, a la llista socialista de Palafrugell

Rosa Regàs, coneguda escriptora i directora de la Biblioteca Nacional a Madrid, és empordanesa d'adopció des de fa molt de temps. Per la seva masia de Llofriu han passat el bo i millor dels intel·lectuals que són algú i també polítics de tot color, però ella, socialista de pro, ara serà la darrera a la llista de les municipals de Palafrugell, tot un detall per als seus companys sociates del poble.

La Regàs no se n'està de fer campanya sempre, és una defensora acèrrima de l'esquerra i del paper protagonista que ha de tenir la dona en política. De fet ella manifestà en el seu moment que si Maragall, gran amic seu, havia de marxar de la presidència de la Generalitat, la seva candidata era la Tura, amb totes les lletres.
Potser la Regàs hauria estat una bona presidenta de Catalunya, però està clar que encara no ha arribat el temps de les dones presidentes.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta "cateta" afirmava que els vots negatius a la Consti europea,provenien de la Catalunya "profunda" i ho comparava amb la Castella profunda. Es la mateixa que exigeix que les campanes deixin de tocar els pebrots,i la mateixa urbanita que ignora que l'índex d'analfabets es multiplica amb escreix a qualsevol vulgar zona metropolitana. La Regàs és d'aquelles cosmopolites que consideren que un pagès no sap què són les noves tecnolgies, i que els que van per Europa dient que són catalans pateixen un problema perquè només està admesa aquesta definició si es va a Zamora.

Anònim ha dit...

Mira que arribeu a ser sociates, eh, G-C!
Aquesta és tant sectària, que es presenta una vaca per el PSOE, i aquesta diu que és la més preparada per governar.
L'únic mèrit d'aquesta donota, és ser sociata, és a dir, espanyola, fins a les catxes!

Anònim ha dit...

És l'exemple dels progres sociates: és a dir gent molt gran que pensa que quan ells van sortir de la universitat, el segle IX abans de Crist, les facultats van tancar per inventari. Despotisme il.lustrat d'estar per casa, vaja.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb els 3 anònims anteriors.
Si això és el model de dona del segle XXI ja podem plegar.
Aquesta pseudo-intel.lectual i penosa escriptora té la idea d' una Catalunya obsoleta, al costat de l' Espanya que tan estima.

A part, posar a la llista un personatge tan mediocre diu molt del perfil socialista dels palafrugellencs.

Fora la Regàs!!

Anònim ha dit...

Hosti, G-C està amb l'esquerra exquisita...exquisitament cutre. El que faltava!!

Anònim ha dit...

Tots aquests homes que heu fet les entrades anteriors, que us les doneu d'intel·lectuals parlant així d'"educadament" d'una dona. Quina por que us deu fer que algunes arribin més amunt del que està previst, ni que sigui perquè són riques...

Anònim ha dit...

No podriu dir el mateix amb respecte Anem be per educar els fills. Visca Catalunya lliure.

Anònim ha dit...

A que ve aquesta senyora a la llista de Palafrugell?. Aquí hi han d'haver-hi persones que treballin per al poble i no que hi posin la seva cara per intentar captar vots. A més, treballant a Madrid, poc podrà fer. No?