2007/03/30

Puigdemont estrena local

La Pagans encara no ha dit ni mu de la llista, tot i que sembla que les novetats seran mínimes, ella és hermètica i fa d'amo de la Plaça del Vi; en canvi, el Puigdemont, cap dels convers ha estrenat local i ja ha presentat la llista, si volen ser primers, ho han de ser del tot i per això s'han avançat en presentar llista i local.
La nova seu està a la Plaça del Marquès de Camps, al rovell de l'ou de Girona; i l'estètica segueix el procediment conver: blaus i taronges al portal, amb foto del candidat i adreça electrònica que les lluites electorals també es fan en el món virtual.
Li desitgem el millor al Puigdemont a la nova seu, tot i que en aquell local, negoci que han posat, negoci que ha fracassat. Que el ruixin amb aigua beneïda, per si de cas...

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Per gafe en Pepe Mantilla! Endavant Carles! Ja tremola el/la Pagans!

Anònim ha dit...

quina por....segur que la pagans està tranquilíssssssima. No ha de patir fins que ciu trobi un bon cap de cartell

Anònim ha dit...

A l'anònim del PP o de C's de les 2.43: Amb aquest 2el/la" ja et defineixis perfectament. Llàstima que també hi hagin fatxes al nostre país.

Anònim ha dit...

llàstima que hi hagi fatxes i.........sociates, tot sigui dit també..

Anònim ha dit...

G-C no es poden estar de fer comentaris maliciosos i amb mala llet. evidentment, quan no es tracta dels sociates. quedeu ben retratats, nois! en Puigdemont ho fa molt bé i per això esteu tant nerviosos...

Anònim ha dit...

La Pagans ja ha anunciat la llista, i per cert, tot igual! els mateixos sociates agafats al poder des de sempre! això sí que és renovació!! com que viuen de l'herència de Nadal, pensen que no els cal fer res de res, són uns prepotents que pensen que la gent els continuarà votar igual, facin el que facin, per sempre més.

Anònim ha dit...

a l'anònim de 7:27: estas insinuant que la Pagans és un bon cap de cartell? quina broma més bona! no conec ningú de ningú que parli bé de la Pagans! no ha estat ni serà mai un bon cap de cartell (i això els sociates ho saben molt bé), i entre ella i Puigdemont i ha una distància còsmica i més que evident.

Anònim ha dit...

els tics d'autoritarisme de la Pagans fan recordar èpoques pretèrites i-o nadalianes....és clar, tot s'acaba enganxant després de segles manant...

Anònim ha dit...

endavant puigdemont, i endavant, esquerra!

per un govern del país, a Girona...

Jesús Pastor ha dit...

En tot cas tot depen de la capacitat de les persones i no pas de la fama d'un local. Suposo que la gent de CIU no pretendrà estar gaire temps a aquell local i més aviat anar més cap a la plaça del Vi en poques setmanes.

Espero que aviat tots els partits ens diguin com pensen fer avençar aquesta ciutat dormida que tenim avui.

Anònim ha dit...

esperem que Esquerra es desmarqui de la Pagans i faci front comú amb Puigdemont. a veure si Girona s'allibera d'una vegada de la maledicció socialista!

Anònim ha dit...

finalment Ciu presenta un candidat vàíd, jove i diferent. aquesta vegada els votaré.

Anònim ha dit...

qui es aquest Puigdemont ?? pensa fer campaña per el 2007 o esperara al 2011 ??

Anònim ha dit...

a l'últim comentari escrit des del bunker sociata de l'ajuntament: el candiat de CiU fa temps que treballa per la ciutat, només cal llegir els diaris. en canvi la Pagans vol fer ara tot el que no fa fet durant el mandat: planta arbres, pinta, fa neteja...la gent no és tonta, sabem que ho feu de cara a les municipals!

Anònim ha dit...

ja mirare de llegir els diaris, perdoni vosté. La veritat es que ho preguntava sense mala fe. ( per cert no treballo a cap administració i soc militant de CDC)dels 400 que queden a la ciutat, ignorats pero existents .

Anònim ha dit...

sí, segur. si realment és el que diu no faria mai això que fa. per dignitat i honestedat. per tant disculpi, però no cola.

Anònim ha dit...

Per dignitat?? com la que fa servir el partit a l'hora de fer les llistes i col.locar qui sigui menys militants , no fos cas que fesin ombre al Matamala, Bague, Casadesus etc.... mira siguem honestos hi ha un munt de gent valida al partit per tenir que anar buscant independents, no es mes que una excusa per poder controlar l'aparell,que no em xuclo el dit ...........